Έγινε το 1ο Universities Night Run

Δείτε περισσότερα

Share
39ος ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ 2022 / ΑΓΩΝΑΣ 10 ΧΛΜ UNIVERSITIES NIGHT RUN OPAP (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI)

Το κύμα των δρομέων συνεχίστηκε το Σάββατο το απόγευμα, αφού μετά την εκκίνηση στα 10χλμ. ΟΠΑΠ, μία ώρα αργότερα πήραν θέση στη γραμμή εκκίνησης οι φοιτητές.

Το 1ο Universities Night Run έγινε γεγονός και πέρασε στην ιστορία. Εκατοντάδες φοιτητές ξεχύθηκαν στους δρόμους της Αθήνας και έδωσαν τη δική τους νότα στη διοργάνωση του 39ου Μαραθωνίου της Αθήνας, του Αυθεντικού. Η νέα καινοτομία της Ομοσπονδίας βρήκε ανταπόκριση από τους Φοιτητές κι αναμένεται να αποτελέσει αναπόσπαστο κομμάτι της διοργάνωσης.

39ος ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ 2022 / ΑΓΩΝΑΣ 10 ΧΛΜ UNIVERSITIES NIGHT RUN OPAP (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI)

Βασίλης Παπαδημητρίου (ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής- 35:54):

“Χαίρομαι πολύ που συμμετείχα σε κάτι καινούριο, ο κόσμος ήταν πάρα πολύς σήμερα. Ο στόχος μου ήταν ένα μετάλλιο, πράγμα που έγινε. Έτρεχα κυρίως το 5άρι στη διοργάνωση. Στόχος μου ως αθλητής του στίβου είναι τα 1.500 μέτρα τα οποία τρέχω”.

Κωνσταντίνος Ζεϊμπεκάκης (Πανεπιστήμιο Γεωλογίας ΕΚΠΑ – 36:05):

“Ευχαριστούμε για τη διοργάνωση που μας χάρισε αυτό το συναίσθημα. Ήταν υπέροχο με όλα αυτά τα φώτα να τρέχουμε στο κέντρο της Αθήνας. Στόχος δεν ήταν τα ρεκόρ, αλλά η εμπειρία και το χειροκρότημα του κόσμου που πήραμε”.

Βασίλης Χήρας (ΤΕΦΑΑ Τρικάλων -36:20):

“Ήταν μια πάρα πολύ μεγάλη στιγμή του Πανεπιστημιακού Αθλητισμού, σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, που θα δώσει την ώθηση σε όλο τον κόσμο για να συμμετέχει στον κλασσικό αθλητισμό. Ευχαριστούμε για αυτή την ευκαιρία που μας δόθηκε”.

Στεφανία Μπενάκη (Ιόνιο Πανεπιστήμιο – 40:57)

“Ήτανε πρωτόγνωρη εμπειρία. Μου άρεσε πάρα πολύ. Δυσκολεύτηκα φυσικά στη διαδρομή αλλά συγκινήθηκα όταν μπήκα στο στάδιο. Ήταν η πρώτη φορά που έκανα τη διαδρομή”.

Μαρία Σεφεριάδη (Πανεπιστήμιο Πατρών Ιατρική – 42:21):

“Ήταν πάρα πολύ ωραία διαδρομή, ήταν η πρώτη φορά που την έτρεξα. Ήθελα να τρέξω, καθώς είμαι παλιά πρωταθλήτρια του βάδην και σταμάτησα λόγω της Ιατρικής”.

Ελένη Στέφου – (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο – 42:50)

“Μου άρεσε πολύ η διαδρομή. Είναι η πρώτη φορά που τρέχω το δεκάρι και ήταν ωραία εμπειρία που το έζησα ως φοιτήτρια. Το 2019 είχα τρέξει τα 5 χιλιόμετρα”.

από segas.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
6ος δρόμος 21 μαθητών
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Δρόμος Ολυμπιακής Εκεχειρίας 2024: 500 δρομείς από 17 χώρες
Ηχηρό μήνυμα σε δύσκολους καιρούς, αλλά και θλίψη για την απώλεια συναθλητή
Χαράλαμπος Πιτσώλης, Παναγιώτα Βλαχάκη, Ανέστης Παπούλιας. Κυνηγώντας το όνειρο υπό τους ήχους του Μότσαρτ
Το τελευταίο άρθρο του Στέφανου Αντωνάκη
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο