PUMA x COCA COLA

H Puma γιόρτασε τη νέα της, exclusive συλλογή, με ένα super party εμπνευσμένο από τα παλιά!

Share
PUMA x COCA COLA

Μία μεγάλη γιορτή στήθηκε στο κατάστημα της PUMA στη Γλυφάδα, την Τρίτη 1η Νοεμβρίου, για την άφιξη της καινούργιας συλλογής PUMA x COCACOLA. Πολλοί φίλοι και fans του brand παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, η οποία τα είχε όλα!

PUMA και COCA-COLA ένωσαν δυνάμεις και υλοποίησαν μία streetwear iconic συλλογή! Το κατάστημα «φόρεσε» τo COCA-COLA outfit του και μας έφερε μνήμες από τα παλιά, τότε κάπου στα 80’s, την εποχή από την οποία είναι εμπνευσμένη η συλλογή αλλά και η γενικότερη καμπάνια! H συλλογή τράβηξε τα βλέμματα, με hoodies και T-shirts να κυριαρχούν, σε μία χρωματική παλέτα στα χρώματα της COCA-COLA, κάνοντας αναδρομή από το παρελθόν στο παρόν και αποπνέοντας αέρα νοσταλγίας, με σχέδια που φέρουν μία retro-vintage αισθητική. Η capsule collection περιλαμβάνει και πολλές από τις κλασικές σιλουέτες του brand, όπως την T7 και το Slipstream, προσαρμοσμένες στην πιο COCA-COLA version!

Οι καλεσμένοι κατέφθασαν στο κατάστημα το απόγευμα της Τρίτης και είχαν την ευκαιρία να δουν και να αγοράσουν την capsule streetwear, η οποία παρουσιάστηκε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Παράλληλα, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα signature COCA-COLA mocktails από το PUMA VAN καθώς και τα κόκκινα (!) popcorns. Όλα, στα χρώματα της συλλογής! Οι εκπλήξεις ωστόσο δεν σταμάτησαν εδώ! Σημείο αναφοράς ήταν η απόλυτη old school λεπτομέρεια: μία Arcade κονσόλα με τα πιο γνωστά και αγαπημένα παιχνίδια των 80s, την οποία οι καλεσμένοι έσπευσαν να αξιοποιήσουν!

Από το event δε θα μπορούσε να λείπει ένα πολύ ωραίο DJ set καθώς και roller coaster girls όπου έδιναν το ρυθμό καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης!

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πολλοί φίλοι και φαν του brand, από τον καλλιτεχνικό χώρο όπως οι: Μαρία Σολωμού, Ελένη Βουλγαράκη, Χρυσιάννα Ανδριοπούλου (aka Shoprano),  Ιλένια Williams, Kings,  Χριστίνα Σάλτη, Mente Fuerte,  Natasha Kay, Μαριαγάπη, Ευσταθία Τζόβα, Ολίβια Φιλίππου, Μαλαματένια Παλατσίδη, Γιάννης Λάφης, Μαρία Παπαγεωργίου, Janna Sireac, Ιάσονα Μανδηλά, Joanne, Νelly Rai, καθώς και πολλοί άλλοι!

PUMA x COCA COLA
Gaby Capon, Παναγιώτης Καραΐσκος, Μοσχούλα Μανούσου, Παναγιώτης Μπουρίκας, Κώστας Νούσιας

Ακόμη, έδωσαν το παρόν και πολλοί από τους ambassadors του brand: Ηλίας Γκότσης, Παναγιώτης Καραϊσκος, Παναγιώτης Μπουρίκας, Νίκος Παπαγγελής και Μοσχούλα Μανούσου.

Η βραδιά έκλεισε λίγο μετά τις 21.00, όπου όλοι οι καλεσμένοι αποχώρησαν παίρνοντας το δικό τους αναμνηστικό δώρο: μία signature PUMA X COCA COLA τσάντα, που περιείχε ένα notebook, μπρελόκ, retro μαγνητάκια και funky stickers! 

#PUMAXCOCA-COLA #PUMAGreece

Τα προϊόντα της Puma διατίθενται στο PUMA store, στην Γλυφάδα, Λεωφ. Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 40A, στο https://eshop.sportswind.gr/ αλλά και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.
Επίσημος αντιπρόσωπος της PUMA σε Ελλάδα & Κύπρο είναι ο Όμιλος Φάις.

PUMA x COCA COLA
Ιλένια Williams, Ελένη Βουλγαράκη
PUMA x COCA COLA
Έλενα Πάκου & Σεμέλη Παυλίνη
PUMA x COCA COLA
Κώστας Νούσιας , Χριστίνα Καραβοκύρη, Ευσταθία Τζοβά, Johnny King, Γκάμπυ Καπόν

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
La Valette Marathon 2024: Οι Έλληνες
Δείτε τους χρόνους που σημείωσαν στον Μαραθώνιο της Μάλτας
Ειρηνοδρομία 2024: «Τρέχουμε για έναν καλύτερο κόσμο»
Στις 19 Μαΐου η καρδιά το δρομικού κινήματος χτυπάει στον Άγιο Δημήτριο Αττικής
«On» και Cosmos Sport παρουσίασαν το Cloudomonster 2
Όλα όσα έγιναν στο επιτυχημένο event στη Γλυφάδα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο