Αναβολή για τον 10ο Ημιμαραθώνιο Πάικου

Δείτε περισσότερα

Share

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της διοργάνωσης σχετικά με την αναβολή του 10ου Ημιμαραθώνιου Πάικου από την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στην επόμενη Κυριακή, 13 Νοεμβρίου:

“Η οργανωτική επιτροπή του αγώνα λαμβάνοντας υπόψη

1. Την πρόγνωση του καιρού που προβλέπει με βεβαιότητα ισχυρές βροχοπτώσεις από το Σάββατο 5/11 έως και όλη την ημέρα του αγώνα στις 6/11

2. Την μορφολογία της διαδρομής και την τοποθεσία του χώρου εκδηλώσεων του αγώνα.

3. Την δυσχέρεια που θα δημιουργηθεί στην αντιμετώπιση αναγκών ή ατυχημάτων των αθλητών αλλά και την δυσκολία κάλυψης του συνόλου της διαδρομής με εθελοντές

4. Το γεγονός ότι με αυτές τις καιρικές συνθήκες θα είναι αδύνατη η διεξαγωγή παράλληλων εκδηλώσεων αλλά και η εν γένει προσέλευση θεατών επισκεπτών στο πλαίσιο ενός επετειακού αγώνα 10 ετών αποφασίζει την μετάθεση της ημερομηνίας του αγώνα για την Κυριακή 13 Νοεμβρίου

Κατανοούμε ότι η αλλαγή της ημερομηνίας θα εμποδίσει πολλούς αθλητές από το να έρθουν.

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να μεταφέρετε τη συμμετοχή σας για την επόμενη Κυριακή, επικοινωνήστε με την διοργάνωση στο [email protected].

Όσοι από τους αθλητές είχαν κλείσει διαμονή και δεν μπορούν να την μεταθέσουν για το επόμενο Σαββατοκύριακο, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την διοργάνωση ώστε να προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε.

Η παραπάνω απόφαση κάθε άλλο παρά εύκολη ήταν για εμάς. Πάρθηκε μετά από πολλή σκέψη και πολλές συζητήσεις και μετά από εκτίμηση όλων των παραγόντων που θα μπορούσαν να εκθέσουν σε κίνδυνο τους αθλητές αλλά και τους εθελοντές.

Σχεδιάσαμε μια επετειακή διοργάνωση έπειτα από δύο χρόνια απουσίας και δεν θα θέλαμε να γίνει με τέτοιους όρους. Ζητάμε ειλικρινά συγνώμη από τους αθλητές για την αναστάτωση που προκαλούμε στο σχεδιασμό τους και ιδιαίτερα από αυτούς που δεν θα μπορέσουν να έρθουν. Βασικό μας μέλημα είναι η ασφάλεια όλων και θέλουμε να είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι θα μπορούμε να την εξασφαλίσουμε!

Σας ευχαριστούμε όλους για το ενδιαφέρον, τη στήριξη και την κατανόηση!

Καλή αντάμωση στο Πάικο!”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΑΠΣ Τελμησσός Μαραθώνος: Καλεντάρι 2024
Δείτε τους αγώνες του συλλόγου για τη νέα χρονιά
Την Κυριακή ο Trinidad Alfonso Valencia Marathon  - Bekele vs Cheptegei και οι άλλοι
Δείτε αναλυτικές πληροφορίες
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 2-3 Δεκεμβρίου
Δείτε τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο