HEALTH WELLNESS FITNESS Expo 2022

Περισσότεροι από 7.000 επισκέπτες στην αθλητική έκθεση

Share
HEALTH WELLNESS FITNESS expo 2022

Η Be Best μας ενημερώνει για την αθλητική έκθεση HEALTH WELLNESS FITNESS Expo 2022 που πραγματοποίησε.


Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022 ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η πρώτη διοργάνωση της HEALTH | WELLNESS | FITNESS expo 2022 η οποία πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γήπεδο του Π. Φαλήρου (πρώην TAE KWON DO). Η έκθεση φιλοξένησε κατά το τριήμερο της διεξαγωγής της περισσότερους από 7.000 επισκέπτες και εγκαινιάστηκε από εξέχουσες προσωπικότητες του πολιτικού, επιστημονικού και αθλητικού τομέα μεταξύ άλλων ο Υπουργός Oικονομικών κος Χρήστος Σταϊκούρας, ο Υφυπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού κος Λευτέρης Αυγενάκης, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ κος Χάρης Θεοχάρης, η Τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ κα Κατερίνα Νοτοπούλου, ο Χρυσός Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας, ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας Γιάννης Μπουρούσης κα.

HEALTH WELLNESS FITNESS expo 2022

Η HEALTH | WELLNESS | FITNESS expo 2022 συνδιοργανώθηκε από την εταιρεία Be Best, η οποία εξειδικεύεται στην οργάνωση και παραγωγή μεγάλων εκθέσεων και της GYMNASTIKA, σε άπταιστη συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Γυμναστηρίων (ΠΑΣΥΓΥ) και το Σύλλογο Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Αττικής (ΣΙΓΑ), πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Πανελληνίου Ομοσπονδίας Ξενοδόχων και της υποστήριξης του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών, η συμμετοχή των οποίων υπήρξε καθοριστική για την άρτια διεξαγωγή της έκθεσης.

HEALTH WELLNESS FITNESS expo 2022

Ήταν μεγάλη χαρά και τιμή μας που εκθέτες από τις σημαντικότερες εταιρείες των κλάδων του αθλητισμού, της υγείας και της διατροφής, ιδιοκτήτες γυμναστηρίων, κέντρα αποκατάστασης και φυσικοθεραπευτές, υπεύθυνοι αθλητικών εγκαταστάσεων, υπεύθυνοι ιδιωτικών και δημόσιων αθλητικών δομών, αθλητικά σωματεία και ομάδες αλλά και όσοι ειδικεύονται στις νέες τεχνολογίες στην υπηρεσία του ευ ζην, μας έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης με τη συμμετοχή τους. Στάθηκαν και παραμένουν συνεργάτες και συνοδοιπόροι στον κοινό στόχο η έκθεση αυτή να αποτελέσει ορόσημο και να καθιερωθεί στον κόσμο του wellbeing.

HEALTH WELLNESS FITNESS expo 2022

Τη HEALTH | WELLNESS | FITNESS expo 2022, πλαισίωσε ένα πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων δράσεων στις οποίες συμπεριλαμβάνονταν ομιλίες, παρουσιάσεις, ημερίδες, δράσεις με αθλητικό πρόσημο, σεμινάρια καθώς και ο σημαντικός θεσμός των Απολλώνιων Βραβείων, με την αφορμή των οποίων το παρόν έδωσαν σημαντικές προσωπικότητες από διάφορους κλάδους που άμεσα ή έμμεσα συνδέονται με τους τομείς που άγγιξε η έκθεση.

Αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες και τις προσδοκίες των επαγγελματιών της άθλησης, υγείας, ευεξίας και αποκατάστασης, αντιληφθήκαμε το κενό προβολής που η έκθεση αυτή ήρθε με μεγάλη επιτυχία να συμπληρώσει και με χαρά και προσμονή ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 2023, με μια ακόμη πιο δυναμική και πολυποίκιλη έκθεση. 

Μείνετε συντονισμένοι: www.healthwellnessfitness.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Taygetos Challenge 2024: Τελευταίες οδηγίες και κανονισμοί
Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες
2ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Πάτρας
Ανοιχτές οι εγγραφές έως τις 2 Απριλίου!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο