Ο Ashton Kutcher στον Μαραθώνιο της Νέας Υόρκης

Δείτε τους celebrities του φετινού Μαραθώνιου της Νέας Υόρκης

Share

O Mαραθώνιος της Νέας Υόρκης πέρα από τα μεγάλα ονόματα και τις χιλιάδες συμμετοχές που συγκεντρώνει έχει μία ακόμα παράδοση…

Να φιλοξενεί και αρκετούς… celebrities που κατά καιρούς δοκιμάζουν την τύχη τους στον Μαραθώνιο, και λόγω φήμης, προτιμούν τον New York City Marathon!

Δείτε τις κορυφαίες συμμετοχές στον TCS New York City Marathon

Και φέτος η λίστα με τις “διασημότητες” του αγώνα είναι μεγάλη, ενώ ξεχωρίζει αυτή του ηθοποιού Ashton Kutcher.

O γνωστός ηθοποιός θα προσπαθήσει για πρώτη φορά στη ζωή του να ολοκληρώσει τα 42.195μ. της διαδρομής και έχει προπονηθεί αρκετά για αυτό.

Μάλιστα, παράλληλα θα “τρέξει” και μία προσπάθεια να συγκεντρώσει χρήματα για το μη κερδοσκοπικό ίδρυμα Thorn.

O Kutcher στα 44 του έχει πετύχει πολλά στο χώρο της showbiz, τόσο σαν ηθοποιός όσο και σαν παραγωγός, πλέον.

Θα λάβουν μέρος ακόμα κι άλλοι ηθοποιοί, όπως η Ellie Kemper, γνωστή από τη συμμετοχή της στη σειρά The Office, καθώς και οι πιο νεαροί ηθοποιοί Claire Holt και Lauren Ridloff.

Και από άλλα αθλήματα, και όχι μόνο!

Ακόμα, θα τρέξει ο Νορβηγός Marit Bjørgen, 15 φορές ολυμπιονίκης στο ορειβατικό σκι, η τενίστρια Monica Puig, καθώς και η Pia Wurtzbach, Μις Κόσμος το 2015!

Πλούσιο παρελθόν

Στο παρελθόν έχουμε δει πολλούς ηθοποιούς, τραγουδιστές και γενικότερα διάσημους να συμμετέχουν στον αγώνα και να βιώνουν την εμπειρία του Μαραθωνίου, όπως η τενίστρια Carolin Wozniacki, η Pamela Anderson (5:41), ο Edward Norton (3:48) την ίδια χρονιά μάλιστα με την Alanis Morissete (4:28) η οποία έτρεξε παρέα με τον δίδυμο αδερφό της, ο επίσης πασίγνωστος ηθοποιός Ryan Reynolds (3:50), το μοντέλο Christy Turlington, η ηθοποιός – νοικοκυρά σε απόγνωση, Teri Hatcher, o ηθοποιός και stand up comedian Kevin Hart, η τραγουδίστρια Alicia Keys, η ηθοποιός και πρώην σύζυγος του Tom Cruise, Kaitie Holmes και πολλοί ακόμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
15 χρόνια ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας "ΖΕΥΣ"
Μία διαδρομή γεμάτη με ιδανικά, αξίες και έργα
17th Alonissos Challenge
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο