To IRONMAN®70.3® Vouliagmeni Greece πλησιάζει!

Δηλώστε συμμετοχή στο πρόγραμμα εθελοντισμό και ζήστε την εμπειρία από κοντά

Share
IRONMAN®70.3® Vouliagmeni Greece

Η διοργάνωση του IRONMAN®70.3® Vouliagmeni καλεί τους φίλους του αθλήματος να δηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα εθελοντισμού και ζήσουν την εμπειρία από κοντά. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση.

To IRONMAN®70.3® Vouliagmeni Greece πλησιάζει! – Εθελοντικές δράσεις

Λίγες μέρες έμειναν για την κορυφαία τριαθλητική διοργάνωση IRONMAN®70.3® Vouliagmeni, Greece που διοργανώνεται στην πόλη μας στις 21 έως 23 Οκτωβρίου.

Πρόκειται για μία ξεχωριστή αθλητική εμπειρία βρίσκεται που σας περιμένει να τη ζήσετε από κοντά αθλητικά, ως θεατής αλλά και με τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα εθελοντισμού του της διοργάνωσης.

Οι εθελοντές αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχίας μιας διοργάνωσης και μέσα από το Πρόγραμμα Εθελοντισμού IRONMAN® 70.3® Vouliagmeni, Greece, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να γίνουν μέρος της μεγαλύτερης τριαθλητικής οικογένειας, να εκπαιδευτούν σε διαφορετικούς τομείς διαχείρισης του αγώνα, να αναπτύξουν δεξιότητες και ικανότητες μέσα από τις ομάδες – δράσεις που θα συμμετέχουν και να έχουν την ευκαιρία να χαρούν μια διεθνή αθλητική διοργάνωση.

Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού IRONMAN®70.3® Vouliagmeni, Greece είναι εδώ για να δημιουργήσει αξέχαστες στιγμές τόσο για τους εθελοντές όσο και για τους αθλητές και τους συνοδούς τους που θα ταξιδέψουν από όλο τον κόσμο, με στόχο να βιώσουν έναν αγώνα – θρύλο, σε έναν από τους ομορφότερους προορισμούς της Ευρώπης.

IRONMAN®70.3® Vouliagmeni Greece

Η αξία του Εθελοντισμού στην εποχή μας

Τα χαμόγελα, το χτύπημα στην πλάτη, η ομαδική προσπάθεια, τα μπράβο, το συναίσθημα της προσφοράς είναι μερικά από τα βιώματα κάθε εθελοντή. Η συμμετοχή σε εθελοντικές δεν είναι υποχρεωτική αλλά μια πηγαία ανάγκη να προσφέρεις, μια στάση ζωής, η συνεισφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Μια ανιδιοτελής προσφορά του ατόμου που δίνει κίνητρα στο κοινωνικό σύνολο να αναπτυχθεί και να ευημερεύσει. Το άτομο αναπτύσσει δεξιότητες, ενισχύει τις προσωπικές του αξίες.

Θυμίζουμε πως το IRONMAN® 70.3® Vouliagmeni Greece αναμένεται να προσελκύσει περισσότερους από 2.000 τριαθλητές από ~60 χώρες μαζί με τους συνοδούς τους, οι οποίοι θα αγωνιστούν την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022, σε μία συναρπαστική διαδρομή, από την παραλία της Βάρκιζας προς την Ανάβυσσο και τη Βουλιαγμένη.

IRONMAN®70.3® Vouliagmeni Greece

Όλοι μπορούν να εγγραφούν και να συμμετέχουν ενεργά στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού IRONMAN®70.3® Vouliagmeni, Greece, εδώ.

Η Οργανωτική Ομάδα προσφέρει στους εθελοντές της διοργάνωσης:

●          Όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη διεξαγωγή του αγώνα και των παράλληλων δράσεων, καθώς και τον ρόλο που θα αναλάβουν

●          Γενική και ειδική εκπαίδευση για τη διεκπεραίωση του ρόλου τους

●          Ρουχισμό, διατροφή

●          Ασφάλιση κατά τη διάρκεια της εθελοντικής τους προσφοράς

●          Βεβαίωση συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Πρόγραμμα Εθελοντισμού IRONMAN®70.3® Vouliagmeni, Greece στο Email: [email protected]

IRONMAN®70.3® Vouliagmeni Greece
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 20-21 Απριλίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα
Άδα Σταματάτου: To Race for Autism Gr τρέχει στη Βοστόνη
Δείτε πώς να βοηθήσεις και εσύ το οικοτροφείο ΧΑΡΑ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο