10ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης – ZeniΘ

Ανοίγει το Κέντρο Εγγραφών του «Νυχτερινού» στη ΔΕΘ

Share
Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης

Στην τελική ευθεία βρίσκεται ο 10ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης – ZeniΘ, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 15 Οκτωβρίου. Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης που περιλαμβάνει τις πληροφορίες για την παραλαβή των πακέτων συμμετοχής από τη ΔΕΘ.

10ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης – ZeniΘ

Με την παράδοση του αγωνιστικού εξοπλισμού στους ήδη εγγεγραμμένους δρομείς και τη διάθεση των τελευταίων 1.500 θέσεων, από την αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης» της ΔΕΘ – HELEXPO, κορυφώνεται η αντίστροφη μέτρηση για τον επετειακό 10ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης – ZeniΘ του Σαββάτου 15 Οκτωβρίου και για το «Μίλι της Ελπίδας» της Κυριακής 16 Οκτωβρίου!

Από το Κέντρο Εγγραφών (Registration Center), το οποίο θα λειτουργήσει στην αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης» της ΔΕΘ – HELEXPO αύριο (Πέμπτη 13/10) και μεθαύριο (Παρασκευή 14/10), από τις 10:00 έως τις 19:00, θα μπορούν να παραλαμβάνουν τον αγωνιστικό εξοπλισμό τους όλοι όσοι έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή στη διοργάνωση.

Ο χώρος θα παραμείνει ανοιχτός και την ημέρα του αγώνα, Σάββατο 15 Οκτωβρίου, από τις 10:00 έως τις 13:00, αποκλειστικά και μόνο για όσους δρομείς εκτός Θεσσαλονίκης δεν θα έχουν παραλάβει νωρίτερα τον εξοπλισμό τους.

Παράλληλα, οι επιπλέον θέσεις που εξασφάλισε η Οργανωτική Επιτροπή θα διατίθενται κατά προτεραιότητα και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων από το πρωί της Πέμπτης (13/10), σε όσους προσέλθουν στο Κέντρο Εγγραφών.

Το πρόγραμμα

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του επετειακού 10ου Διεθνούς Νυχτερινού ΗμιμαραθωνίουΘεσσαλονίκης – ZeniΘ, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 15 Οκτωβρίου, περιλαμβάνει τον Ημιμαραθώνιο δρόμο (ώρα έναρξης 19:30) με αφετηρία επί της Πλατείας Ελευθερίας, καθώς επίσης τον Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 10.000μ. (ώρα έναρξης 18:00) με αφετηρία στον Λευκό Πύργο και τον Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ. (ώρα έναρξης 21:30) με αφετηρία από το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Κοινό σημείο τερματισμού για όλους τους δρόμους του αγωνιστικού προγράμματος θα είναι το Άγαλμα Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην παραλία της Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα με το αγωνιστικό πρόγραμμα, την επόμενη μέρα, Κυριακή (16/10), θα διεξαχθεί για πρώτη φορά και ο Δρόμος του ενός μιλίου (Family Mile), με αφετηρία πλησίον της πύλης του ΟΛΘ.

Πρόκειται για μία νέα πρωτοβουλία, με έντονο κοινωνικό αποτύπωμα, για πρωταθλητές αλλά και για όλη την οικογένεια, με στόχο να συγκεντρωθεί το μεγαλύτερο δυνατό ποσό και να προσφερθεί για την απόκτηση του συστήματος τομοσύνθεσης του ψηφιακού μαστογράφου του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Ο αγώνας

Ο Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης αποτελεί τακτικό μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μαραθωνίων AIMS και οι διαδρομές των δρόμων του αγωνιστικού προγράμματος φέρουν την επίσημη πιστοποίηση της World Athletics. Διοργανώνεται από τον ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ με τη θεσμική συνεργασία του Δήμου Θεσσαλονίκης και τη θεσμική υποστήριξη της ομοσπονδίας ΣΕΓΑΣ και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης, καθώς και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, την αιγίδα της οποίας φέρει.

Τελεί επίσης υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, του Υπουργείου Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης), του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού – Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, του Υπουργείου Τουρισμού – Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Παράλληλα τελείται με την ευγενική υποστήριξη του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, καθώς και από πλήθος Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων, όπως φαίνεται στον επίσημο δικτυακό τόπο www.thesshalfmarathon.org.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Άνοιξε "beef" μεταξύ Jacob και Josh Kerr!
Ο Νορβηγός έβαλε φωτιά με τις δηλώσεις του
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 24-25 Φεβρουαρίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε Ανώμαλο Έδαφος 2024
Αποτελέσματα & Ζωντανή μετάδοση
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο