Run Together Athens 2022: Τελευταίες ημέρες εγγραφών

Έως τα μεσάνυχτα της Κυριακής 2 /10 οι ηλεκτρονικές εγγραφές

Share
Run Together Athens

Η ημερομηνία διεξαγωγής της ξεχωριστής διοργάνωσης του 7ου Run Together powered by INTERSPORT & SAUCONY πλησιάζει, με μόλις 10 ημέρες να απομένουν για την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, όπου εκατοντάδες ζευγάρια δρομέων θα δώσουν ζωντάνια στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις!

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές συνεχίζονται και θα παραμείνουν ανοικτές μέχρι την Κυριακή 2 Οκτωβρίου τα μεσάνυχτα!

Ολοκληρώστε την εγγραφή σας με ένα κλικ ΕΔΩ και ελάτε να τρέξουμε παρέα στο ΟΑΚΑ, με εκκίνηση στις 10:30 το πρωί από την είσοδο της Λεωφ. Κύμης!

Παραλαβή πακέτων συμμετοχής

Η παραλαβή του αθλητικού υλικού και οι τελευταίες εγγραφές θα γίνονται στα τρία συνεργαζόμενα καταστήματα Saucony Store:

  • Tηλ 2106740277

τις ημέρες:

  • 07 Οκτωβρίου 10:00 έως 20:00 και
  • 08 Οκτωβρίου 10:00 έως 17:00.

Επιπλέον, την Κυριακή θα είναι διαθέσιμες ορισμένες συμμετοχές στην γραμματεία των αγώνων από τις 8:30-9:30, για όσους αποφασίσουν να έρθουν την τελευταία στιγμή.

Για τις συμμετοχές και για ότι αφορά τη διοργάνωση θα ενημερώνεστε συνεχώς από τα social media της διοργάνωσης στο facebook και το instagram

Eκπλήξεις και δώρα

Στο RUN TOGETHER στόχος δεν είναι ο χρόνος τερματισμού αλλά να τρέξουμε ΜΑΖΙ, σε ζευγάρια, και να παροτρύνουμε τον κολλητό μας, το ταίρι μας, τον γονιό μας ή το παιδί μας να διασκεδάσουμε, τρέχοντας.

Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει και υγιής ανταγωνισμός και κίνητρο. Οι νικητές θα λάβουν σημαντικά δώρα από τους χορηγούς τις διοργάνωσης, με τους πρώτους νικητές όλων των κατηγοριών να κερδίζουν δώρα προσφορά της INTERSPORT και της SAUCONY. Δώρα περιμένουν και όσους τερματίσουν στη 2η και την 3η θέση.

Στο χώρο του τερματισμού όλοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τη νέα εμβληματική συλλογή της SAUCONY με την Endorphin συλλογή που έχει αλλάξει τα δεδομένα στο τρέξιμο να δεσπόζει! Στο περίπτερο της INTERSPORT θα γνωρίσουν την εξειδικευμένη υπηρεσία INTERSPORT Footscan, για να μάθουν τη μορφολογία του πέλματός τους και την ανάλυση της κίνησής τους. Επιπλέον, οι δρομείς θα συμμετέχουν σε προθέρμανση και αποθεραπεία πριν και μετά από την κάθε διαδρομή, ενώ θα μπορούν να διασκεδάσουν με fun δραστηριότητες όπως face painting και άλλες εκπλήξεις!

Όλοι όσοι λάβουν μέρος στους αγώνες θα προσφέρουν στη δράση του «BEST BUDIES GREECE – ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ Ελλάδας», αφού το RUN TOGETHER φέτος θα στηρίξει τις ανάγκες και το έργο του οργανισμού.

Run Together Athens δρομείς ελπίδας

Χορηγοί

Χορηγοί της διοργάνωσης είναι η ΙΚΕΑ και η COUNTERPAIN, Υποστηρικτές η Nutribullet, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΩΝΗ, η Dole, η Pizza Fan, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, το Mediterranean College, το Deree, η Lifeguard Hellas, η Micro Scooters και το Studio ONE.

Χορηγοί επικοινωνίας της διοργάνωσης είναι η ΕΡΤ, η ΕΡΑ ΣΠΟΡ 101,8, η COSMOTE TV, o Athens Dee Jay 95.2, το Gazzetta, το OnSports, τα ενημερωτικά portal Newsbomb, Pagenews και In2Life, τα αθλητικά πόρταλ και περιοδικά Runner Magazine, RunningNews.gr, iRunMag.gr, Runnfun.gr, Athletics Magazine, RunnTrail.gr.

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί υπό την Αιγίδα των Ελλήνων Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες (ΕΣΟΑ).

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τις επίσημες σελίδες της διοργάνωσης:

Website: http://www.runtogether.gr
Facebook: https://www.facebook.com/RunTogetherGR
Instagram: https://www.instagram.com/runtogethergr

Run Together Athens warm up
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι Έλληνες στον Ημιμαραθώνιο της Βαρσοβίας
Δείτε την ελληνική παρουσία στον NN Polmaraton Warszawski
SNF Bréal Cup Challenge: Athens to Paris
Ένας ψηφιακός, συλλογικός και συμβολικός αγώνας δρόμου
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο