Under Armour HOVR Phantom 3

Περισσότερη τεχνολογία HOVR™, περισσότερη κίνηση και σίγουρες νίκες

Share
Under Armour HOVR Phantom 3

Η Under Armour παρουσιάζει το ολοκαίνουργιο UA HOVR™ Phantom 3, ένα ουδέτερο παπούτσι τρεξίματος με πολύ καλή απόκριση, σχεδιασμένο για αθλητές που προπονούνται σκληρά σε μικρές αποστάσεις.

Το Under Armour HOVR Phantom 3 έρχεται στο σήμερα με νέο σχεδιασμό και αποτελεί την πιο εξελιγμένη μορφή της οικογένειας Phantom. Διαθέτει ανανεωμένο αφρό UA HOVR™ για μεγαλύτερη ώθηση και νέα επίπεδα επιστροφής ενέργειας, ενώ βασικό χαρακτηριστικό, που διαφοροποιεί το νέο μοντέλο, είναι η ενδιάμεση σόλα του, η οποία με την προσθήκη του αφρού HOVR™ δίνει μια βελούδινη αίσθηση κατά μήκος του πέλματος.

Ένα μοντέλο για όσους ζουν έντονα την κάθε προπόνηση

Η Under Armour όπως κάθε σεζόν έτσι και τώρα παρουσιάζει ένα ολοκληρωμένο running παπούτσι, δοκιμασμένο στα γήπεδα από τους αθλητές της. Η εταιρία δηλώνει πως βασικό της μέλημα είναι να προσφέρει προϊόντα στους καταναλωτές για να ζουν δυνατά κάθε προπόνηση τους. Αυτό το κίνητρο έρχεται να συμπληρώσει το Phantom 3, με την τεχνολογία UA IntelliKnit. Η τεχνολογία προσφέρει γρηγορότερη εφαρμογή, άνεση και ελευθερία κινήσεων για να είστε έτοιμοι στο «λεπτό» για το επόμενη αθλητική σας δραστηριότητα.

Άνεση και σταθερότητα

To νέο Phantom 3 διαθέτει πλεκτό άνω ύφασμα το οποίο αφήνει το δέρμα να αναπνέει και αγκαλιάζει το πόδι, σαν να φοράς κάλτσα. Το μυστικό της επιτυχίας έρχεται να συμπληρώσει το εξωτερικό heel counter στο πίσω μέρος του παπουτσιού που δημιουργεί απόλυτη σταθερότητα στο πόδι.

Τεχνικά χαρακτηριστικά Under Armour HOVR Phantom 3:
  • Ουδέτερο πάτημα
  • 25mm Φτέρνα / 17mm Μπροστινό πόδι / 9mm Offset
  • Βάρος (ανδρικό μέγεθος): 314,67γρ.
  • Βάρος (γυναικείο μέγεθος): 260,81γρ.

Βρείτε το Under Armour HOVR Phantom 3 στο https://eshop.unlimitedsport.gr/phantom-3/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ακόμα ένας τερματισμός για τον Στέργιο Σιούτη
Έτρεξε στον Μαραθώνιο της Κοπεγχάγης
Σταματία Φώτα: Στα 91 της το κοντέρ συνεχίζει να γράφει χιλιόμετρα
Eξακολουθεί να στέκει στο σημείο εκκίνησης των μεγάλων δρομικών αγώνων
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο