Πεντελικόν Μάραθων: Άνοιγμα εγγραφών

Ξεκίνησε η περίοδος εγγραφών για τον αγώνα

Share
Trail Run Pentelikon Marathon - νέα ημερομηνία Δεκέμβριος

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Πεντελικόν Μάραθων που θα διεξαχθεί την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου. Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης.

Πεντελικόν Μάραθων: Άνοιγμα εγγραφών

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ Ν.Μάκρης – Μαραθώνος σε συνεργασία με το Σωματείο Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Μαραθώνα, με την υποστήριξη του Δήμου Μαραθώνα, και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής καθώς και της ΕΟΣΛΜΑ-Υ, διοργανώνει για πρώτη φορά την αθλητική- πολιτιστική συνάντηση αναψυχής ( Αγώνα Βουνού με την ονομασία Πεντελικόν Μάραθων Pentelikon Marathon Trail Run απόστασης 21 & 10χλμ ) Η ημερομηνία διεξαγωγής έχει προγραμματιστεί να γίνει την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 09:00πμ για τον αγώνα των 21χλμ, και 09:30πμ για τον αγώνα των 10χλμ. Σκοπός μας ειναι η ανάδειξη του φυσικού μας κάλους της ευρύτερης περιοχής, καθώς και η διάσωση των δασών μας. Το Πεντελικόν Όρος εχει απίστευτη ιστορική σημασία καθώς και πανέμορφες δασικές διαδρομές.

Για περισσότερες πληροφορίες, στοιχεία και για εγγραφές επισκεφθείτε την σελίδα του αγώνα στο  www.telmissos.gr

Διοργάνωση: Α.Π.Σ. ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ Ν.Μάκρης – Μαραθώνος.

Ημερομηνία Διεξαγωγής:
Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022.

Τόπος Διεξαγωγής :
Αγία Μαρίνα Νέας Μάκρης Δήμου Μαραθώνα. Εγκαταστάσεις Σωματείου Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Μαραθώνα . Σ.Ε.Δ.Μ. Διεύθυνση Περιπάτου & Ορεστιάδος Αγία Μαρίνα Νέας Μάκρης. Οι εγκαταστάσεις του Σωματείου Εθελοντών Δασοπυροσβεστών βρίσκονται με κατεύθυνση από Αθήνα προς Μαραθώνα επι της Λεωφόρου Μαραθώνος στο φανάρι της περιοχής Ζούμπερι απο την αριστερή πλευρά στο κατάστημα παιχνιδιών Perfect Toys Πανταζόπουλος οδός Σπύρου Λούη και ανεβαίνουμε στην οδό Περιπάτου.

Αγώνες και αποστάσεις:
Αγώνας Βουνού 21χλμ με εκκίνηση και τερματισμό στις εγκαταστάσεις του Σωματείου Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Μαραθώνα Σ.Ε.Δ.Μ. Ώρα εκκίνησης 21χλμ στις 09:00πμ .

Αγώνας Βουνού 10χλμ με εκκίνηση και τερματισμό στις εγκαταστάσεις του Σωματείου Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Μαραθώνα Σ.Ε.Δ.Μ. Ώρα εκκίνησης 10χλμ στις 09:30πμ.

Διαδρομή Αγώνων:
Δασική χωμάτινη διαδρομή στους πρόποδες του Πεντελικού Όρους με αρκετές παρατεταμένες αναφορικές κλήσεις καθως και κατηφορικές δασικού χωμάτινου δρόμου, καθως και μονοπάτι στην κορυφογραμμή με την ονομασία Μαυρηνόρα υψόμετρο 850μ περίπου. Η διαδρομή των 21χλμ περνάει από την κορυφή Μαυρηνόρα. Και οι δυο διαδρομές περνάνε την πηγή Κακό Μελίσσι.Η διαδρομή των 10χλμ δεν περνάει την κορυφή Μαυρηνόρα.

Σταθμοί Εφοδιασμού:
Στον αγώνα των 21χλμ θα υπάρχουν τέσσερις 4 και στον τερματισμό με νερά, ισοτονικά, γλυκά , αλμυρά κλπ.
Στον αγώνα των 10χλμ θα υπάρχουν δυο σταθμοί 2 και στον τερματισμό με νερά, ισοτονικά, γλυκά , αλμυρά κπλ.

Υγειονομική κάλυψη:
Και στους δύο αγώνες θα υπάρχει εθελοντική υγειονομική κάλυψη από εθελοντές διασώστες, καθώς και ομάδα διάσωσης εθελοντών ειδικών αποστολών διασωστών,και γιατρός αγώνα καθώς και ΕΚΑΒ. Επίσεις θα υπάρχουν και εθελοντές σχεδόν σε όλη την διαδρομή και ιδιαίτερα στα μονοπάτια της διαδρομής.

Συμμετοχες:
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές- αθλούμενοι λαμβάνοντας μέρος αυστηρά με δική τους ευθύνη καθως πρόσφατα έχουν υποβληθεί σε ολες τις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις και είναι υγιείς. Ο Αγώνας των 21χλμ απαιτεί έμπειρους αθλητές βουνού καθώς υπάρχει στην διαδρομή και μονοπάτι. Κάτω των 18 ετών απαιτείται η συγκατάθεση γονέα και στους δύο αγώνες. Επίσεις τηρείται και απαιτείται οτι ορίζει το πρόσφατο υγειονομικό πρωτόκολλο του Covid19 .

ΠΡΟΣΟΧΗ!!
Το ισχύον πρωτόκολλο διεξαγωγής για τους αγώνες εκτός σταδίου: Επιτρέπεται η διεξαγωγή αγώνων μαζικού αθλητισμού εκτός σταδίων (εκτός οργανωμένων αθλητικών εγκαταστάσεων), χωρίς περιορισμό στον αριθμό των συμμετεχόντων, με τις ακόλουθες βασικές προϋποθέσεις:

Με ποσοστό τουλάχιστον 95% εμβολιασμένους και έως 5% μη εμβολιασμένους συμμετέχοντες.
Μη εμβολιασμένοι ενήλικοι συμμετέχοντες (18 ετών και άνω) : PCR εντός 72 ωρών ή rapid test εντός 48 ωρών.
Μη εμβολιασμένοι ανήλικοι συμμετέχοντες (κάτω των 18 ετών) : επίδειξη self test εντός 24 ωρών πριν τον αγώνα (συστήνεται την ημέρα του αγώνα).
Χρήση μάσκας μέχρι την εκκίνηση και ξανά μετά τον τερματισμό.
Ηλεκτρονικές εγγραφές εκ των προτέρων -όχι συναθροίσεις σε γραμματεία.
Δεν επιτρέπονται οι τελετές απονομών.

Κατά την εκκίνηση και τον τερματισμό της διαδρομής, μέτρα αποφυγής συνωστισμού με προβλέψεις συνεχούς ροής των συμμετεχόντων.

Κάτω των 18 ετών η εγγραφή θέλει την συγκατάθεση γονέα.

Ημερομηνία έναρξης και λήξης εγγραφών από 20 Σεπτεμβρίου έως 21 Νοεμβρίου.

Εγγραφές :
Οι εγγραφές και των δύο αγώνων γίνονται μόνο ηλεκτρονικά συμπληρώνοντάς ολα τα απαιτούμενα στοιχεία, καθως καταθετοντας και το χρηματικό ποσό των 10 ευρώ για τα 21χλμ και τα 5 ευρώ για τα 10χλμ. ΠΡΟΣΟΧΗ! Εαν δεν κατατεθεί το ανάλογο χρηματικό ποσό στον αριθμό λογαριασμού του Α.Π.Σ. ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ στην τράπεζα Eurobank η εγγραφή σας δεν θα είναι έγκυρη.

Αριθμός λογαριασμού συλλόγου: Eurobank 0026.0096.15.0200432598. ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : Α.Π.Σ.ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ. Να αναφέρεται και το όνομα του δρομέα που αφορά την ΚΤΘ

IBAN ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ : GR 0802600960000150200432598

Τα έξοδα της συναλλαγής από διαφορετική τράπεζα, βαραίνουν τον καταθέτη.
Παρακαλούμε με την κατάθεση σας στέλνετε το καταθετήριο αποδεικτικό στο [email protected] για να είναι έγκυρη η εγγραφή σας.

Εγγραφές γίνονται ελάχιστες την ημέρα του αγώνα για όσους δεν έχουν την δυνατότητα εγγραφής.

Αναμνηστικά συμμετεχόντων :
Σε όλους τους συμμετέχοντες τερματίσαντες αθλητές θα δοθεί αναμνηστικό συλλεκτικό μετάλλιο καθώς και μια τσαντούλα με διάφορα προϊόντα. Αναμνηστικά επίσης θα δοθούν και σε όλους τους εθελοντές. Θα υπάρχει και τεχνικό αναμνηστικό μπλουζάκι με το λογότυπο του αγώνα που θα υπάρχει στην γραμματεία του αγώνα στην εκκίνηση -τερματισμό.

Έπαθλα νικητών:
Στον Αγώνα των 21 χλμ θα δοθούν συλλεκτικά έπαθλα στους τρεις πρώτους νικητές και στις τρεις πρώτες νικήτριες γενικής κατηγορίας. Επίσεις και στους πρότους – πρώτες όλων των ηλικιακών κατηγοριών. Στον αγώνα των 10χλμ θα δοθούν συλλεκτικά έπαθλα μόνο στους τρεις πρώτους νικητές και στις τρεις πρώτες νικήτριες γενικής κατηγορίας. Οι απονομές των επάθλων των νικητών, θα γίνουν μετα το τερματισμό και των τελευταίων δρομέων στον διαμορφωμένο προαύλιο χώρο των εγκαταστάσεων του Σωματείου Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Μαραθώνα.

Μπουφές κέρασμα συμμετεχόντων αθλητών:
Θα υπάρχει ένα κέρασμα μπουφές στον διαμορφωμένο προαύλιο χώρο των εγκαταστάσεων του Σωματείου Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Μαραθώνα, για ολους τους συμμετέχοντες.

Πληροφορίες Εγγραφές:
Για πληροφορίες και εγγραφές επισκεφθείτε την σελίδα του Τελμησσού στο www.telmissos.gr

Θα χαρούμε πολύ να τρέξετε και να απολαύσετε τα πανέμορφα βουνά και μονοπάτια μας στους πρόποδες του Πεντελικού Όρους στο Πεντελικόν Μάραθων Pentelikon Marathon Trail Run.
Σας περιμένουμε!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νέο RUNNER Magazine 141: Το κίνητρο που χρειάζεσαι!
Το ιδανικό ξεκίνημα για την άνοιξη!
Mετάλλια - μπισκότα έσωσαν τον Ημιμαραθώνιο του Inverness στην Σκωτία
Μία ξεχωριστή κίνηση που έσωσε τον αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο