Αίσιο τέλος στο Περιστέρι – Η απόφαση του Δήμου για τη χρήση των σταδίων στίβου

Διαβάστε την ανακοίνωση του συλλόγου

Share

Φαίνεται να βρέθηκε η λύση στο πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί στον Δήμο Περιστερίου σχετικά με τη χρήση των σταδίων της πόλης.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του συλλόγου στίβου Π.Α.Ο Θέρσιππος Περιστερίου:

“Φίλες και Φίλοι,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι μετά από συνεχείς διαβουλεύσεις που είχαμε τις τελευταίες μέρες με τον Δήμαρχο Περιστερίου κ. Ανδρέα Παχατουρίδη, ο οποίος αφουγκράστηκε τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και έλαβε υπόψη του τις εισηγήσεις μας, επετεύχθη κοινά αποδεκτή λύση για τη λειτουργία του Σταδίου της Χωράφας, και συγκεκριμένα:

Οι αναπτυξιακές ηλικίες θα συνεχίσουν να γυμνάζονται κανονικά στο Στάδιο της Χωράφας, κάτω από την καθοδήγηση των προπονητών των Συλλόγων που ανήκουν (Θέρσιππος Περιστερίου και ΑΟ Αγίου Ιεροθέου). Οι αθλητές αυτής της κατηγορίας, θα έχουν την δυνατότητα να εισέρχονται και να γυμνάζονται στην εγκατάσταση, από οποιοδήποτε Δήμο και αν μένουν.

Για την απόφαση αυτή λήφθηκε υπόψιν από το Δήμαρχο το γεγονός ότι τα παιδιά των αναπτυξιακών ηλικιών, με δεδομένο και το ιδιαίτερα βεβαρυμμένο καθημερινό πρόγραμμά τους αλλά και τις οικονομικές συνθήκες που επικρατούν, είναι πολύ δύσκολο να μετακινούνται σε απομακρυσμένους χώρους άθλησης και ως εκ τούτου κρίθηκε επιτακτική η ανάγκη, παραμονής τους στη Χωράφα.

Ένας επιπλέον λόγος που συνέτεινε σε αυτή την απόφαση είναι ότι η άθληση των παιδιών αυτών, είναι κομμάτι του Μαζικού Αθλητισμού, μέσα από τον οποίο θα ξεπηδήσουν οι αυριανοί πρωταθλητές!

Επίσης, ο Δήμαρχος, προκειμένου να υπάρχουν καλύτερες προϋποθέσεις άθλησης αλλά και για λόγους αποσυμφόρησης του Σταδίου εύλογα αποφάσισε, τα παιδιά των αγωνιστικών τμημάτων να προπονούνται στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου (επί της οδού Κρέσνας), το οποίο μετά την πρόσφατη ανακαίνισή του πληροί όλες τις προϋποθέσεις ενός άρτια οργανωμένου και στελεχωμένου σταδίου.

Θα θέλαμε μέσα από την καρδιά μας να ευχαριστήσουμε το Δήμαρχο της πόλης μας Ανδρέα Παχατουρίδη αλλά και τα στελέχη του Δήμου που έχουν την ευθύνη του αθλητισμού στο Περιστέρι, καθώς για ακόμα μια φορά έδειξαν ότι στέκονται αρωγοί και συμπαραστάτες στον αγώνα που δίνουμε όλοι μας καθημερινά, για να αναπτύξουμε τον κλασικό αθλητισμό και να φέρουμε την νεολαία στα στάδια!

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζουμε σε όλους τους αθλητικούς και κοινωνικούς φορείς, τις προσωπικότητες του χώρου (Γ. Πομάσκι κ.ά), την Πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ κ. Σοφία Σακοράφα, μα και όσους με οποιονδήποτε ιδιότητα συμπαρατάχθηκαν στην προσπάθειά μας και συνέβαλαν στην εξεύρεση μιας κοινά αποδεκτής και πρακτικά εφικτής λύσης.

Μετά και την απόφαση αυτή, την οποία χαιρετίζουν όλοι οι αθλητικοί σύλλογοι Στίβου του Περιστερίου, είναι αυτονόητο ότι δεν υπάρχει πλέον λόγος πραγματοποίησης της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας, αύριο Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ειρηνοδρομία 2024: Το βίντεο
Κάνε τώρα την εγγραφή σου!
15 χρόνια ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας "ΖΕΥΣ"
Μία διαδρομή γεμάτη με ιδανικά, αξίες και έργα
MoraitisRun 2024
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο