Συνεργασία ΣΕΓΑΣ με τους φορείς στο Καρπενήσι!

Μία σημαντική συνεργασία για τον ΣΕΓΑΣ

Share

Διαβάστε αναλυτικά από segas.gr

Ανακοινώνεται την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στο Διοικητήριο της ΠΕ Ευρυτανίας στο Καρπενήσι, από την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα και τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό, η προγραμματική συνεργασία μεταξύ του ΣΕΓΑΣ και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, την Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας και του Δήμου Καρπενησίου.

Στο Καρπενήσι βρίσκεται ένα πλήρες Αθλητικό Κέντρο που αποτελεί πρότυπο χώρο προετοιμασίας των αθλητών, σε ένα φυσικό περιβάλλον με σύγχρονες εγκαταστάσεις που αποτελεί ιδανική τοποθεσία για την προετοιμασία αθλητών και προπονητικών συγκεντρώσεων. Στόχος της Ομοσπονδίας είναι το Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου να αποτελέσει έναν από τους βασικούς προορισμούς της προετοιμασίας κορυφαίων αθλητών από το εξωτερικό αλλά και της Εθνικής Ομάδας Στίβου.

Να επισημάνουμε ότι στο εν λόγω κέντρο προετοιμάστηκε για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου το γκρουπ της ομάδας Βάδην υπό τον Ναπολέοντα Κεφαλόπουλο με την δις πρωταθλήτρια Ευρώπης Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.

Στην διάρκεια της προετοιμασίας της μάλιστα η πρωταθλήτρια Ευρώπης και 8η ολυμπιονίκης του Τόκιο πέτυχε πανελλήνιο ρεκόρ στα 5.000 μ. με επίδοση 21.06.4.

Με την υπογραφή την προγραμματική συνεργασία, ΣΕΓΑΣ – Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, υλοποιείται ένας από τους βασικούς στόχους της Διοίκησης του ΣΕΓΑΣ που είναι η επέκταση της συνεργασίας με τον Α και Β βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης, που έχει ήδη ξεκινήσει και σε άλλες περιφέρειες, για την ανάπτυξη του αθλητισμού, του αθλητικού τουρισμού την προβολή και την διοργάνωση προπονητικών καμπ και αθλητικών εκδηλώσεων.

To 1o Camp

Κι όλα αυτά, ενώ στο Καρπενήσι ξεκίνησε μόλις το 1ο αναπτυξιακό camp του ΣΕΓΑΣ, μεσαίων-μεγάλων αποστάσεων με τη συμμετοχή αρκετών νεαρών διακεκριμένων αθλητών και αθλητριών στα συγκεκριμένα αγωνίσματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
13ος Faethon Skyrace: Με πολλές συμμετοχές και ρεκόρ
Όλα όσα έγιναν, οι νικητές και τα αποτελέσματα
Νέος χώρος για το IRONMAN® 70.3® Greece 2024
Η μεγάλη τριαθλητική διοργάνωση πηγαίνει Μαραθώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο