Αγώνας στη μνήμη της Δήμητρας Ιορδανίδου στο δάσος Κουφαλίων Θεσσαλονίκης

Πράξη αναγνώρισης για την Ελληνίδα αθλήτρια

Share
Hill Run Dimitra Iordanidou
Koufalia Hill Run Dimitra Iordanidou

Ο Δήμος Χαλκηδόνος, ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κουφαλίων και η οργανωτική επιτροπή του Koufalia Hill Run Δήμητρα Ιορδανίδου 2022, σας προσκαλούν στον 5ο δρομικό αγώνα και στον αγώνα συνεργασίας γονέα – παιδιού που θα διεξαχθεί το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022 στο περιαστικό δάσος των Κουφαλίων Θεσσαλονίκης.

Ο αγώνας αυτός, που λαμβάνει χώρα από το 2018 και ξεκίνησε με πρωτοβουλία του Ομίλου Αντισφαίρισης Κουφαλίων και της διακεκριμένης δρομέα Δήμητρας Ιορδανίδου, εξελίσσεται, εκπληρώνοντας τις προσδοκίες των συμμετεχόντων αλλά και των διοργανωτών.

Από φέτος ο αγώνας θα είναι αφιερωμένος στη μνήμη της Δήμητρας Ιορδανίδου, αποδίδοντας στο πρόσωπό της την αναγνώριση της προσφοράς στον τόπο που μεγάλωσε και αγάπησε αλλά και εν γένει στο χώρο του αθλητισμού.

Η Δήμητρα Ιορδανίδου στη συνέντευξη που μας είχε παραχωρήσει το 2013
H Δήμητρα χαμογελαστή στο πλαίσιο της συνέντευξης που είχε παραχωρήσει στο Runner Magazine το 2013

Οι αγώνες δρόμου περιλαμβάνουν διαδρομές δύο αποστάσεων: 9 και 6 χλμ., ώστε οι δρομείς να γνωρίσουν και να απολαύσουν τις εναλλαγές του τοπίου και την ομορφιά του. Επίσης, παραμένει το πρωτοποριακό κομμάτι «αθλητικό παιχνίδι γονέα-παιδιού», εμπλουτισμένο με νέες δράσεις, που  φέρνει τα παιδιά σε επαφή με τον αθλητισμό με ψυχαγωγικό και ευχάριστο τρόπο.

Προσδοκία της οργανωτικής επιτροπής είναι να καθιερωθεί το Koufalia Hill Run Δήμητρα Ιορδανίδου και κάθε χρόνο να μοιραζόμαστε τη χαρά της συμμετοχής,  της συνεργασίας και της επανασύνδεσης με τη φύση.

Δείτε την προκήρυξη του αγώνα και άλλες πληροφορίες εδώ.

Σας περιμένουμε όλους για μια ξεχωριστή εμπειρία!

Πληροφορίες και εγγραφές στο www.koufaliahillrun.gr και στο email [email protected]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
22ος Δρόμος Αργολικού Κόλπου «Παναγιώτης Παπαβασιλείου»
Η ευχαριστήρια επιστολή της διοργάνωσης
Ημερήσια εκδρομή ΣΔΥΑ στην Πάτρα
Συμμετοχή του συλλόγου στον 2ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο Πάτρας
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο