Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου: Επική γκάφα από κάμεραμαν!

Δείτε την γκάφα που ευτυχώς δεν στοίχισε στον τελικό των 3.000μ. με φυσικά εμπόδια

Share

O El Bakkali τη νίκη, ο κάμεραμαν τη… δόξα

Είδαμε πως ο Soufian El Bakkali θριάμβευσε στον τελικό των 3.000μ. στιπλ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου νωρίς το πρωί της Τρίτης 19 Ιουλίου.

Αυτό που δεν είδαμε, ωστόσο, είναι πως ένας κάμεραμαν κόντεψε να… τινάξει στον αέρα τον τελικό του αγωνίσματος όταν ξεχάστηκε και ορμώμενος από υπερβάλλοντα ζήλο να πάρει καλύτερα πλάνα έμεινε στο όριο του 1ου και του 2ου διαδρόμου.

Μάλιστα, όχι μόνο βρέθηκε εν ώρα αγώνα κοντά στον πρώτο διάδρομο του Hayward Field, αλλά έκανε και αργά βήματα προς τα πίσω.

Οι δρομείς που βρίσκονταν στην πρώτη στροφή, από τις 7,5 του αγωνίσματος, ευτυχώς αντέδρασαν σχετικά ψύχραιμα με μερικούς να περνούν από μέσα, τον εσωτερικό διάδρομο, και άλλους να περνούν απ’ έξω.

Ευτυχώς δεν είχαμε κάποια σύγκρουση ή κάποια πτώση, ούτε και ο βιντεολήπτης χτύπησε, με αποτέλεσμα να συνεχιστεί ο αγώνας κανονικά και να μην υπάρξει κάποια ανατροπή.

Σίγουρα, δεν είναι κάτι που βλέπουμε για πρώτη φορά σε αγώνες στίβου, μα πιθανότατα δεν έχει ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Τον “δίκασαν” στο twitter

Φυσικά στο twitter αρκετοί ήταν αυτοί που με χιούμορ “δίκασαν” τον κάμεραμαν για την ατυχή διάθεση του να καλύψει τους αγώνες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
The Lake Plastira 2024
Όσα όσα έγιναν στον αγώνα, οι νικητές και τα αποτελέσματα
Porto Heli Night Run & Ververonda Easy Trail Run 2024
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον αγώνα
Pommeret και Dauwalter στον Hardrock 100
Ιστορικές νίκες με νέα ρεκόρ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο