4ο Τρέχουμε στην Ηρακλειά: Μεταγωνιστικό δελτίο

Δείτε την ευχαριστήρια ανακοίνωση της διοργάνωσης και φωτογραφίες

Share
4ο Τρέχουμε στην Ηρακλεία - εκκίνηση

Ακολουθεί το μεταγωνιστικό δελτίο του 4ου αγώνα Τρέχουμε στην Ηρακλεία:

4ο Τρέχουμε στην Ηρακλειά: Μεταγωνιστικό δελτίο

Το “4ο Τρέχουμε στην Ηρακλειά”, έκλεισε ολοκληρώθηκε και γράφτηκε στην αθλητική ιστορία.

Ένα γεμάτο τετραήμερο για τους δρομείς και φίλους που επισκέφτηκαν το ήσυχο, αλλά “μαγικό” νησί της Ηρακλειάς τις τελευταίες μέρες του Ιουνίου και τις πρώτες του Ιουλίου.

Ήταν μεγάλη μας τιμή να υποδεχτούμε όλο αυτόν τον κόσμο στο νησί και να τρέξουμε μαζί του, να γελάσουμε, να κουτσομπολεψουμε, να ξεκουραστούμε.

Δεν θα μιλήσουμε για το αν άρεσε ή όχι στον κόσμο το αθλητικό αυτό τετραήμερο, θα το αφήσουμε σε εκείνους που μας τίμησαν να το κάνουν.

Ως διοργάνωση, να σας πούμε πως το κυριότερο επετεύχθει. Να τερματίσουν όλοι οι δρομείς υγιείς.

Ευχαριστούμε λοιπόν για την υποστήριξη σε αυτό το σημείο, το προσωπικό του Ιατρείου της Ηρακλειάς για την “αχρείαστη” παρουσία τους, όπως και την τριάδα των φίλων διασωστών της ΕΔΟΚ Αμοργού.

Υπερ πολύτιμη η βοήθειά τους και απαραίτητη.

Να ευχαριστήσουμε όλους τους εθελοντές του νησιού , αλλά και τους επισκέπτες εθελοντές, που χωρίς την πολύτιμη αυτή βοήθεια, πολλά θα πήγαιναν πίσω, αλλά και κάποια ίσως δεν τα καταφέρναμε ποτέ.

Ο εθελοντισμός και η προσφορά είναι το Α και το Ω σε αθλητικές και τέτοιου είδους εκδηλώσεις. Ήσασταν όλοι και όλες υπέροχοι.

Να σας αναφέρουμε τώρα τα καθιερωμένα, αλλά απαραίτητα ευχαριστήρια.

Είχαμε την χαρά να δεχτούμε στο νησί την Βουλευτή Κυκλάδων κα Κατερίνα Μονογιού, που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά έζησε την ένταση αλλά και την δράση από κοντά.

Είχαμε την χαρά να δεχτούμε την εκπρόσωπο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κα Ευδοκία Κατσάνη, που έζησε και το αθλητικό σκέλος της διοργάνωσης, τρέχοντας μάλιστα την απόσταση των 6 χλμ.

Είχαμε την χαρά να δεχτούμε τον Πρόεδρο Πρωτοδικών Νάξου κ. Λευτέρη Αγγελίδη με την οικογένεια του, όπου ένιωσε αυτόν τον αθλητικό παλμό που οι δρομείς εκπέμπουν.

Ξεχωριστή μνεία θα κάνουμε στην υπέροχη ομάδα του προσωπικού του γραφείου αθλητισμού ΛΣ – ΕΛ/ΑΚΤ η οποία έδωσε μια διαφορετική αίγλη αλλά και βοήθεια στην δράση μας αυτή με το πρόγραμμα Μαθαίνω να παίζω μαθαίνω να ζω το οποίο πρόβαλλε τον αθλητισμό των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας σε τοπικό επίπεδο δείχνοντας το κοινωνικό πρόσωπο του Λιμενικού Σώματος σε μια άγονη περιοχή και κυρίως στα μικρά παιδιά που στερούνται τέτοιων ευκαιριών.

Από επίβλεψη, καταγραφή, αναφορά, εκτέλεση, αποτέλεσμα. Με αυτά που μας έκαναν και μας έμαθαν, τους βλέπω κάθε χρόνο στο νησί.

Να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους μεμονωμένους αθλητές που έκαναν το ταξίδι τους στο νησί της Ηρακλειάς, για να ζήσουν κάποιοι για πρώτη, κάποιοι για 2η και κάποιοι απλά για να μην χάσουν την σειρά.

Δείτε εδώ όλα τα αποτελέσματα του αγώνα.

Παρουσία στο νησί δήλωσαν για ακόμη μια φορά

οι Αθηναίοι δρομείς μαζί με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Βαγγέλη Λεμπέση,
ο Απόλλων Δυτικής Αττικής με τον Πρόεδρο Σταύρο Τσιμακίδη,
οι ΑΠΣ Σύρου με τον Πρόεδρο Ισίδωρο Παλαμάρη,
ο Ποδηλατικός Άθλος Ρούμελης με τον Πρόεδρο Γιάννη Κατσίκα
ο Σύλλογος Δρομέων Νοτίων Προαστίων Αττικής “ΕΥΚΛΗΣ”
οι Διοργανωτές του Zante Run,
το Amorgos Trail Challenge.

Το νησί φέτος επισκέφτηκε η ομάδα της Healthy life υπό την επίβλεψη της δημιουργού της, κας Ειρήνη Μπαμπαλή, που 26 περίπου αθλητές, δεν άφησαν πέτρα στο νησί που να μην την σηκώσουν να δουν τι έχει από κάτω.

Να πούμε τώρα ολοκληρώνοντας, πως την διοργάνωση τίμησαν με την χορηγία τους, την υποστήριξή τους και την δωροθεσία τους, αξιόλογες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και τις ευχαριστούμε ειλικρινά μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας.

Να πούμε ένα επίσης μεγάλο ευχαριστώ σε όποιες από τις τοπικές επιχειρήσεις της Ηρακλειάς, πρόσφεραν στην διοργάνωση και με την ευγένεια και τον επαγγελματισμό τους έδειξαν πως σέβονται τον επισκέπτη, τον δρομέα και τον τόπο μας.

Εκ μέρους του Δ.Σ.

Ο Αντιπρόεδρος και Τεχνικός Διευθυντής του αγώνα
Σταυρουλάκης Γεώργιος
Τηλ. 6977004736
Email διοργάνωσης :  [email protected]»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
adidas Originals Fashion Show
Τα adidas Originals διοργάνωσαν το πιο αυθεντικό Street Event της χρονιάς
Το Σάββατο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10.000μ. - Όλες οι συμμετοχές
Όλα τα φαβορί, πληροφορίες και το LIVE
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο