Έτρεξαν για την καρδιά του παιδιού

Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο Αγώνας για τη Στήριξη του Π. Σ ‘’Η Καρδιά του Παιδιού’’

Share

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου της διοργάνωσης:

“Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο Αγώνας για τη Στήριξη του Π. Σ ‘’Η Καρδιά του Παιδιού’’.

Το τσουχτερό κρύο δεν αποθάρρυνε  τη συμμετοχή και πολλοί δρομείς (90 συνολικά) αγκάλιασαν τον αγώνα της Κυριακής 24 Ιανουαρίου 2016 στο Φόδελε Ηρακλείου για τη στήριξη του Πανελλήνιου Συλλόγου ενημέρωσης & Βοήθειας Καρδιοπαθών Παιδιών που διοργάνωσε η ομάδα δρομέων «ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» και ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΟΔΕΛΕ  σε μια πανέμορφη φυσιολατρική διαδρομή 7.000 μέτρων.

Όσο αφορά το αγωνιστικό μέρος, στους άνδρες υπήρχε μεγάλη μάχη για την πρώτη θέση, και σχεδόν στο νήμα κέρδισε ο Καμπιτάκης Νικόλαος του Ο.Φ.Η., με χρόνο 24’14’’ με δεύτερο το Σηφάκη Εμμανουήλ του Ο.Φ.Η. και τρίτο τον Καμπιτάκη Μιλτιάδη του Ο.Φ.Η.

Στις γυναίκες πρώτη αναδείχθηκε η Φουρναράκη Ειρήνη του Σ.Μ.Κ. με χρόνο 32’47’’, δεύτερη η Καλαϊτζή Ελισάβετ και Τρίτη η Βαϊνά Αθηνά του Π.Ε.Δ.Α.Σ.
Οι διοργανωτές ευχαριστούν για τη προβολή τους χορηγούς επικοινωνίας: ΕΡΤ  Ηρακλείου και το Κόκκινο Κρήτης 88,4, και τους παρακάτω χορηγούς για τη στήριξη του αγώνα .
Fodele Beach Hotel, Minoan Lines, Anek Lines, Superfast Ferries, Chronosystems, Sports Division,  Περιοδικό Runner, New Balance, Αρτοποιεία-Ζαχαροπλαστική Σταματάκης, Αρτοποιεία-Ζαχαροπλαστική Σαβοϊδάκης Α.Ε., G.K.Studios, Ayra Clothes& Accessories, Λύτινας Αρτοποίεια, Ταλέα όρη-Τυροκομικά, Φθενάκης Μάνος-Φυλλώδη λαχανικά, Λεονταράκης Ιωάννης-Μέλι, Καλοκύρης-Μέλι,  Καμπαξής Παντελής-Βιβλιοπωλείο Ανθολόγιο, Κυριάκης-Βιβλιοπωλείο, Λύτινας-Μεταξοτυπία, Σαββάκης- Κοκκινάκης-Γεωργικά Εφόδια, Ξυλούρης Μενέλαος-Τυροκομικά, Μαραθιανάκης Βαγγέλης-Κρασί.

Ευχαριστούμε επίσης την ταβέρνα ΄΄Λίτινος΄΄ στο Φόδελε για τη παραχώρηση του χώρου και τη φιλοξενία τους.
Ο αγώνας ήταν αφιερωμένος στο Γιώργο Βουράκη.”

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα του αγώνα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
18ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» – bwin
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Άδα Σταματάτου: To Race for Autism Gr τρέχει στη Βοστόνη
Δείτε πώς να βοηθήσεις και εσύ το οικοτροφείο ΧΑΡΑ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο