Ειρηνοδρομία 2022

O αγώνας επιστρέφει στο καλεντάρι

Share

Ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (ΟΠΑΠ) του Δήμου  Αγίου Δημητρίου Αττικής και το αθλητικό σωματείο ΟΦΚΑ ΟΔΥΣΣΕΑΣ, σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πειραιά προκηρύσσουν τον αγώνα «Ειρηνοδρομία».

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Σ.Ε.Ο.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων για την μνήμη του Αλέκου Παναγούλη.

Η Διοργάνωση θα περιλαμβάνει αγώνες 10 χλμ., 5 χλμ. (και για μαθητές Γυμνασίων – Λυκείων), 2,5 χλμ. (και για μαθητές Δημοτικών Σχολείων) και αγώνα «Κοινωνικής Ευαισθησίας» 1000 μ. για άτομα με ειδικές ανάγκες.

Στόχος της Διοργάνωσης είναι να προσελκύσει δρομείς από ολόκληρη την Αττική προβάλλοντας την σύγχρονη ιστορία της περιοχής με τη συνέχιση και την ενδυνάμωση των εκδηλώσεων στη μνήμη του Αλέκου Παναγούλη.

Η εκκίνηση και ο τερματισμός όλων των αγώνων θα πραγματοποιηθούν μπροστά από το Δημαρχείο του Αγίου Δημητρίου. Οι υποστηρικτικές λειτουργίες της Διοργάνωσης θα βρίσκονται στην Πλατεία Ηρώων και επί της Αγίου Δημητρίου.

Κάντε την εγγραφή σας στον αγώνα

Αφετηρία – Τερματισμός

Όλες οι διαδρομές έχουν αφετηρία και τερματισμό στον οριοθετημένο χώρο μπροστά από το Δημαρχείο επί της Λεωφόρου Αγίου Δημητρίου.

Διαδρομή Αγώνα

Η διαδρομή των 10 χλμ. αποτελείται από δύο στροφές της διαδρομής των 5 χλμ.

Η διαδρομή των 5 χλμ. περιλαμβάνει εκκίνηση στην Λεωφόρο Αγ. Δημητρίου στο ύψος της οδού Λυσάνδρου. Οι δρομείς με κατεύθυνση προς το Μετρό, επί της Αγ. Δημητρίου, κάνουν στροφή δεξιά στο ύψος της οδού Θάλειας και στη συνέχεια πάλι δεξιά στην οδό Παπάγου έως την Χρυσοστόμου Σμύρνης στην οποία κάνουν στροφή δεξιά προς Λεωφ. Αγ. Δημητρίου. Έπειτα στρίβουν αριστερά επί της οδού Αγ. Δημητρίου έως την οδό Άρτης και Βεργίνας, δεξιά στην οδό Αγωνιστών Πολυτεχνείου και στροφή αριστερά στην Λεωφόρο Αγ. Δημητρίου (προς Δημαρχείο). Οι δρομείς ολοκληρώνουν τον αγώνα τρέχοντας μέσα από την αγορά του Αγίου Δημητρίου.

Η διαδρομή των 2,5 χλμ. έχει εκκίνηση στη Λεωφόρο Αγ. Δημητρίου στο ύψος του Δημαρχείου. Οι δρομείς με κατεύθυνση προς το Μετρό, επί της Αγ. Δημητρίου, κάνουν αναστροφή δεξιά στο ύψος της οδού Θάλειας, οδός Παπάγου έως την oδό  Χρ. Σμύρνης, Λεωφόρος Αγ. Δημητρίου (αναστροφή προς Δημαρχείο), οι δρομείς ολοκληρώνουν τον αγώνα τρέχοντας μέσα από την  αγορά του Αγίου Δημητρίου.

Η διαδρομή των 1.000 μ. περιλαμβάνει εκκίνηση και τερματισμό επί της Λεωφόρου Αγ. Δημητρίου στο ύψος του Δημαρχείου και διαδρομή προς το Μετρό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
3o Pamvotis View Trail
Δείτε τις πληροφορίες της διοργάνωσης
Μονοπάτι Παρνασσού 2024
Δείτε περισσότερα
Skiathos Trail Run 2024
Δείτε τις πληροφορίες της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο