Vergina Beer Run 2020 – Νέα ημερομηνία

O ξεχωριστός αγώνας θα πραγματοποιηθεί και φέτος στην Κομοτηνή

Share

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση των διοργανωτών:

“Πιστοί και φέτος στο ραντεβού μας ετοιμαζόμαστε για τον 3ο αγώνα Beer Run στην Ελλάδα που διοργανώνεται και πάλι από την ομάδα των #BeerRunnersKomotinis σε συνεργασία με την Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης Α.Ε. και τον Αθλητικό Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία ”Ηρόδικος” την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου (ο αγώνας είχε αρχικά προγραμματιστεί για τις 26 Απριλίου).

Μια μοναδική γιορτή, μια ανοιξιάτικη εμπειρία 6 χλμ. που μας καλεί να απολαύσουμε τον αθλητισμό, τη συντροφικότητα αλλά κ την ψυχαγωγία με αφετηρία και τερματισμό στις εγκαταστάσεις της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης στη ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής. Ο αγώνας Βεργίνα Beer Run vol.3 έχει χαρακτήρα δρομικής γιορτής καθώς στο 3ο χλμ. της διαδρομής θα υπάρχει δυνατότητα στάσης και κατανάλωσης μιας #VerginaPremiumLager 330ml. Ελάτε να γεμίσουμε με χαμόγελα και θετική διάθεση την διαδρομή συμμετέχοντας σε ένα γεγονός γεμάτο ζωντάνια καθώς μετά τον τερματισμό και τις απονομές θα ακολουθήσει πάρτι με άφθονη μπύρα και μουσική στον χώρο υποδοχής επισκεπτών της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης!

Η γιορτή είναι ανοιχτή σε όλους καθώς για πρώτη φορά θα διοργανωθεί και αγώνας για τους μικρούς μας φίλους, Tuvunu Kids Run 1χλμ όπου στο τέλος της διαδρομής θα τους περιμένει ένα δροσερό Τσάι του Βουνού Tuvunu και πολλές εκπλήξεις!

Δήλωσε και εσύ συμμετοχή ΕΔΩ: http://bit.ly/2usxqRk

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Kallithea Run 2024
Δείτε τις πληροφορίες της διοργάνωσης
8ος Αραφήνειος Αγώνας Δρόμου 2024
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο