8ος Γύρος Κοντοβουνίων

Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης

Share
Gyros-kontovounion

To Σάββατο 10 Αυγούστου θα διεξαχθεί ο αγώνας: 8ος Γύρος Κοντοβουνίων. Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης.

8ος Γύρος Κοντοβουνίων – Προκήρυξη

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΟΡΟΜΗΛΙΩΤΩΝ διοργανώνει για 8η  χρονιά αγώνα δρόμου 8 χιλιομέτρων με την επωνυμία “8ος ΓΥΡΟΣ ΚΟΝΤΟΒΟΥΝΙΩΝ” και αγώνα δρόμου 1000 μέτρων για παιδιά, που θα πραγματοποιηθούν στην Κορομηλιά (Ζαγάρενα) Μεσσηνίας το Σάββατο 10 Αυγούστου 2024 και ώρα 18:30.μμ.

Τον αγώνα και γενικά την όλη εκδήλωση, υποστηρίζουν ο Δήμος Μεσσήνης, Δρομείς του Συλλόγου Υγείας Μεσσηνίας, ο. Σύλλογος αθλουμένων Μεσσήνης( Σ.Α.Μ.) Δρομείς της ευρύτερης περιοχής, οι πολιτιστικοί σύλλογοι της περιοχής Κορομηλιάς, Παλαιοκάστρου, Κυνηγού και χορηγοί φίλοι και επαγγελματίες της Μεσσηνίας!!. Προκαταβολικά τους ευχαριστούμε άπαντες. Οι δρομείς του αγώνα των 8 χλμ. θα διανύσουν μία κυκλική διαδρομή, με μικρές υψομετρικές διαφορές, που θα κινηθεί σε ασφάλτινο δρόμο που συνδέει τα χωριά Κορομηλιά – Παλαιόκαστρο – Κυνηγού – Κορομηλιά, ενώ θα υπάρχουν σταθμοί τροφοδοσίας με νερό.

Για να δείτε το χάρτη της διαδρομής πατήστε ΕΔΩ.

Όλοι οι δρομείς θα τρέξουν και θα ζήσουν μία όμορφη εκδήλωση στη φύση της ορεινής και κεντρικής Μεσσηνίας, ενώ θα απολαύσουν τη φιλοξενία και την αγάπη των διοργανωτών.

Δηλώσεις συμμετοχής: για να κάνετε εγγραφή στον αγώνα πατήστε ΕΔΩ μέχρι 06-08-2024 ή έως ότου συμπληρωθεί ο μέγιστος αριθμός 180 εγγραφών που έχουν προγραμματίσει να υποστηρίξουν οι διοργανωτές. Πολύ περιορισμένες εγγραφές θα γίνουν την ημέρα του αγώνα τουλάχιστον 60 λεπτά πριν την εκκίνηση.

Το αντίτιμο συμμετοχής για το δρόμο των 8km είναι 5 ευρώ (θα καταβληθεί την ημέρα του αγώνα με την παραλαβή του αγωνιστικού υλικού στη Γραμματεία). Η συμμετοχή στον παιδικό αγώνα των 1000m είναι δωρεάν. Αναμνηστικό μετάλλιο του αγώνα θα δοθεί σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν, καθώς και κύπελα στους 3 πρώτους/ες. Μετά τον τερματισμό όλων, θα προσφερθεί φαγητό και θα ακολουθήσει μετα-αγωνιστικό ΓΛΕΝΤΙ ΔΡΟΜΕΩΝ ενεργειακής αποκατάστασης στο χώρο εκκίνησης/τερματισμού στο Δημοτικό Σχολείο Κορομηλιάς.

Η γραμματεία θα ανοίξει στις 16:30 για την παραλαβή των αριθμών συμμετοχής.

ΠΡΟΣΟΧΗ. η ευθύνη της ιατρικής κατάστασης του κάθε δρομέα βαρύνει τον κάθε συμμετέχοντα καθώς και τους γονείς στον παιδικό αγώνα, ενώ συστήνεται από τους διοργανωτές πρόσφατος έλεγχος ικανότητας συμμετοχής σε τέτοια φυσική δραστηριότητα. Οι διοργανωτές ωστόσο έχουν φροντίσει για την ιατρική κάλυψη της εκδήλωσης με παρουσία ιατρού κ ασθενοφόρου.

Μετάβαση

Για να έρθετε εύκολα στη Κορομηλιά θα ακολουθήσετε το δρόμο από Καλαμάτα – Μεσσήνη – Λάμπαινα – Τρίκορφο – Κορομηλιά.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

Ημερομηνία διεξαγωγής: Σάββατο 10-08-2024

Τόπος διεξαγωγής: Κορομηλιά Μεσσηνίας

16.30: Άνοιγμα γραμματείας αγώνα, στο Δημοτικό Σχολείο Κορομηλιάς

18.15: Εκκίνηση παιδικού αγώνα 1000m

18.25: Λήξη παιδικού αγώνα

18.30: Εκκίνηση αγώνα 8Km

Σε περίπτωση υψηλής εξωτερικής θερμοκρασίας (>35ο) η εκκίνηση του αγώνα των 8km θα γίνει στις 19.00

20.00: Λήξη του αγώνα

20.05: Απονομές, και τελετή λήξης.

20.30:  φαγητό-μουσική –χορός

Σας περιμένουμε

Το Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΩΝ ΚΟΡΟΜΗΛΙΩΤΩΝ.

Για περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση μπορείτε να επικοινωνήσετε και με τον τεχνικό δ/ντη του αγώνα και μέλος της οργανωτικής επιτροπής Τάκη Κρόμπα, 6974062634

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πεντελικόν Μάραθων 2024
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
1ος Χαριτήσιος Δρόμος
Δείτε τις πληροφορίες του αγώνα
14ος Ανδάνειος Δρόμος
Δείτε περισσότερα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο