12ος Faethon Sky Race «Apostolos Tsourekas»

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα

Share
Faethon Sky Race

Την Κυριακή 9 Ιουλίου θα διεξαχθεί ο 12ος Faethon Sky Race «Apostolos Tsourekas». Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης.

12ος Faethon Sky Race «Apostolos Tsourekas» – Ανακοίνωση

Την Κυριακή 9 Ιουλίου, δίνουμε ραντεβού για την  12ο έκδοση του αγαπημένο μας Faethon SkyRace “Apostolos Tsourekas” στον Κοκκινοπηλο Ολύμπου!!

To πακέτο αγώνων περιλαμβάνει και φέτος τον Faethon SkyRace 23k  +1800m μια μοναδική διαδρομή στο αλπικό τερέν του Ολύμπου που φτάνει μέχρι τα 2520μ υψόμετρο και από εκεί ακολουθώντας τις αλπικές κόψεις του Δυτικού Ολύμπου βυθίζεται στον Κοκκινοπλό!

Τον δημοφιλή Faethon Trail 14k  +400m, σε μια μαγική διαδρομή που ακολουθεί το αρχαίο εμπορικό μονοπάτι <Κοκκινοπλου-Πέτρας και τα παλιά μονοπάτια των «ντόπιων ξυλοκόπων» στα δάση του Κοκκινοπλού με θέα τις ψηλές κορυφές!

Και οι 2 αγώνας θα διεξαχθούν την Κυριακή 9 Ιουλίου 2023, από το Σάββατο 8 Ιουλίου  όμως η οικογένεια του Faethon θα βρίσκεται στον Κοκκινοπλό να σας υποδεχθεί με παράλληλες εκδηλώσεις και την μοναδική ζεστή ατμόσφαιρα του χωριού!!!

Οι εγγραφές και για τους 2 αγώνες μας θα ανοίξουν στις 15 Απρίλιου και θα γίνονται στην επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα www.faethonrace.gr, όπου θα βρείτε και όλες τις πληροφορίες των αγώνων.

Ο FS.R  και για τη σεζόν 2023 θα είναι βασικό μέλος της HARTA και της ITRA! Η οργανωτική επιτροπή θα συνεχίσει, όπως κάνει από την αρχή άλλωστε, να στοχεύει στην αναβάθμιση των αγώνων και των υπηρεσιών που προσφέρει στους αθλητές.

Faethon Sky Race
Faethon Sky Race
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Life Run 2024
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
1ος Σολύγειος αγώνας δρόμου
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο