Adidas Z.N.E. Hoodie

Νέα σειρά ρούχων Athletics από την Adidas

Share

Μία νέα σειρά ρούχων, την adidas Athletics, ανακοίνωση η γνωστή αθλητική εταιρεία. Σχεδιασμένη για να προσφέρει σύγχρονες προτάσεις όσον αφορά τα προϊόντα ένδυσης για τις εμφανίσεις των αθλητών πριν και μετά τον αγώνα, η σειρά adidas Athletics έχει δημιουργηθεί για να μπλοκάρει τους αντιπερισπασμούς και να μεγιστοποιεί τη συγκέντρωση των αθλητών στις φάσεις πριν και μετά τον αγώνα, ειδικά στην κρίσιμη περίοδο λίγο πριν ο αθλητής κάνει την προσπάθεια του.

Η adidas Athletics, κατάλληλη για κάθε αθλητή σε κάθε άθλημα, λανσάρεται επίσημα στις 10 Σεπτεμβρίου με το πρώτο προϊόν της επαναστατικής κατηγορίας, το adidas Z.N.E Hoodie. Για κάθε αθλητή, η διατήρηση της αυτοσυγκέντρωσής του λίγο πριν βγει για να δώσει τον αγώνα του, παίζει κρίσιμο ρόλο στην απόδοσή του, ανεξαρτήτως αθλήματος. Το adidas Z.N.E Hoodie σχεδιάστηκε με βάση αυτήν ακριβώς την ανάγκη, βοηθώντας τους αθλητές να μένουν ψυχικά δυνατοί χάρη σε 3 βασικά χαρακτηριστικά: μείωση των αντιπερισπασμών που προκαλούνται από το θόρυβο στον περίγυρο, ελαχιστοποίηση του οπτικού πεδίου και έτσι των περιττών οπτικών ερεθισμάτων και δημιουργία συνθηκών απόλυτης άνεσης για τον αθλητή. Το προϊόν συνδυάζει κορυφαία κατασκευή με υψηλής ποιότητας υλικά και μια εντυπωσιακή εμφάνιση. Γίνεται έτσι απαραίτητο, είτε πρόκειται για αθλητικές δραστηριότητες, είτε όχι.
Συγκεκριμένα, η over-sized κουκούλα διαθέτει ύφασμα δύο στρώσεων στο μπροστινό μέρος και στα πλαϊνά για να ελαχιστοποιεί τους εξωτερικούς αντιπερισπασμούς, κρατώντας τον αθλητή ζεστό και απόλυτα συγκεντρωμένο. Επιπλέον, είναι αρκετά φαρδιά ώστε να διευκολύνει τη χρήση ακουστικών για να μπορούν οι αθλητές να ακολουθούν το προσωπικό τους «τελετουργικό» πριν τον αγώνα ακούγοντας τη μουσική που τους εμπνέει. Το premium ύφασμα από συνδυασμό τριών υλικών -βαμβάκι, πολυεστέρα και ελαστάνη- έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει απόλυτη άνεση. Η «Μade 2 Μove» κατασκευή του και η φαρδιά εφαρμογή στους ώμους εξασφαλίζουν ελευθερία κινήσεων και παράλληλα προσφέρουν ένα τολμηρό, μοντέρνο look ενώ οι τσέπες με κρυφά φερμουάρ είναι ιδανικές για να αποθηκεύει ο αθλητής τα προσωπικά του αντικείμενα.  

Ο Michael Krapohl, Senior Product Manager της adidas, σχολίασε: «Με την adidas Athletics θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε σε μία μοναδική και σχετικά ανεξερεύνητη προοπτική για τους αθλητές μας, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες τους πριν αλλά και μετά από τους σημαντικούς τους αγώνες. Ξέρουμε πόσο σημαντική είναι η προετοιμασία και οι ‘ιεροτελεστίες’ που κάνουν πριν από την κρίσιμη στιγμή, είτε πρόκειται για τις τεχνικές αναπνοής της Ivanovic ή το τέντωμα των καρπών του Bale προσπαθώντας να συγκεντρωθεί, θέλουμε να τους προσφέρουμε τη συγκέντρωση που έχουν ανάγκη για να είναι προσηλωμένοι στο στόχο τους». Και προσθέτει: «Σχεδιάσαμε το adidas Z.N.E. Hoodie αλλά και όλη τη σειρά ώστε να μπορούν οι αθλητές να αυτοσυγκεντρωθούν και να μπορούν να κάνουν ανενόχλητοι το προσωπικό τους “τελετουργικό” για να αφοσιωθούν πλήρως στους στόχους τους και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο καθένας. Από αισθητικής πλευράς, είναι γνωστό το πάθος μας για τη δημιουργία προϊόντων με τις καλύτερα σχεδιασμένες λεπτομέρειες και με ένα κομψό, αθλητικό στιλ».

Και η Ελλάδα πρόκειται να μπει στη Zero Negative Energy zone με μια ολοκληρωμένη καμπάνια που θα εξιστορεί τις εμπειρίες κορυφαίων νέων Ελλήνων αθλητών πριν και μετά τον αγώνα τους και θα δείχνει στο κοινό πώς συγκεντρώνονται στο στόχο τους και πώς μπλοκάρουν οτιδήποτε μπορεί να τους αποσπάσει, φορώντας το adidas Z.N.E. Hoodie.
Μείνετε συντονισμένοι στα social media της adidas και όχι μόνο, για να δείτε περισσότερα.

Το adidas Z.N.E. Hoodie θα είναι διαθέσιμο από τις 7 Σεπτεμβρίου στα adidas Stores και σε συνεργαζόμενα καταστήματα αθλητικών ειδών σε όλη την Ελλάδα. 

Σχετικά με την κατηγορία adidas Athletics
Αποστολή της κατηγορίας adidas Athletics είναι να φέρει την επανάσταση στο χώρο του sportswear. Αναγνωρίζει την ανάγκη των αθλητών για προσωπική έκφραση ανεξαρτήτως αθλήματος. Γεφυρώνοντας το κενό μεταξύ του στιλ των αθλητών και της ζωής τους μέσα στον αθλητισμό, η adidas Athletics πρωταγωνιστεί σε μία μοναδική και φρέσκια προοπτική, δίνοντας έμφαση στις ανείπωτες ιστορίες όσον αφορά την καινοτομία που κρύβεται πίσω από τα διαφορετικά αθλήματα.

Περισσότερες πληροφορίες για την adidas Athletics στα:
www.facebook.com/adidasRunning
www.facebook.com/adidasFootballGR/

www.twitter.com/adidasgr
www.instagram.com/adidasgr

[!%ARTICLE_MODULE_ID:936:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Mizuno Wave Neo Collection
Η νέα High Performance Running συλλογή με την χαμηλότερη περιβαλλοντική επίδραση στην ιστορία της Mizuno
Sunnto Vertical Solar
H νέα solar εκδοχή στη σειρά Vertical
Φτάσε γρηγορότερα στο αύριο της δρομικής προπόνησης, με έναν Technogym Run
30 χρόνια εμπειρίας και γνώσης στο fitness ενσωματώνονται στο απόλυτο running tool
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο