Suunto Spartan Sport

Η συλλογή Suunto Spartan μεγαλώνει με τα multisport ρολόγια GPS Suunto Spartan Sport

Share

Την επέκταση της συλλογής Suunto Spartan παρουσίασε πρόσφατα η φινλανδική εταιρεία. Ο λόγος για τα multisport ρολόγια με GPS Suunto Spartan Sport, την κομψή λύση που απευθύνεται σε αθλητές που αγαπούν την περιπέτεια.

Τέσσερα ισχυρά και κομψά ρολόγια
Το Suunto Spartan Sport κυκλοφορεί σε τέσσερα μοντέλα: το Suunto Spartan Sport Black, το Suunto Spartan Sport Blue, το Suunto Spartan Sport Sakura και το Suunto Spartan Sport White – με κάθε ένα από αυτά να διατίθεται με ή χωρίς τον έξυπνο αισθητήρα Suunto Smart Sensor για παρακολούθηση των καρδιακών παλμών. Τα ρολόγια Suunto Spartan Sport θα κυκλοφορήσουν στην αγορά το Σεπτέμβριο, και η σειρά θα συνεχίσει να αναπτύσσεται ως προς τη λειτουργικότητά της στο υπόλοιπο του έτους, μέσω ενημερώσεων λογισμικού, υπηρεσιών και εφαρμογών για φορητές συσκευές.

Φτιαγμένο για περιπέτειες και αγώνες
Όπως και το Suunto Spartan Ultra, το Suunto Spartan Sport είναι χειροποίητο και κατασκευάζεται στη Φινλανδία για να αντέχει σε οποιεσδήποτε συνθήκες. Και τα δύο ρολόγια είναι ανθεκτικά στο νερό έως στα 100 μέτρα, και διαθέτουν μια εξαιρετικά ανθεκτική έγχρωμη οθόνη αφής με μοναδική ορατότητα στο άμεσο ηλιακό φως και πολυαμιδική κάσα ενισχυμένη με ίνες υάλου. Τα μοντέλα Spartan Sport διαθέτουν στεφάνη από ανοξείδωτο ατσάλι, ενώ τα ρολόγια Spartan Ultra διατίθενται με στεφάνη είτε από τιτάνιο τύπου 5 είτε από ανοξείδωτο ατσάλι.
Το Spartan Sport διατίθεται με αυτονομία μπαταρίας 10 ωρών (με ρυθμό εντοπισμού σήματος GPS 1sec στην Πλήρη ισχύ) και 16 ωρών (με ρυθμό εντοπισμού σήματος GPS 1sec στην Εξοικονόμηση ενέργειας). Οι ρυθμίσεις αυτονομίας της μπαταρίας μπορούν να διαμορφωθούν για τη βελτιστοποίηση της αυτονομίας της μπαταρίας, ανάλογα με τις προσωπικές ανάγκες του κάθε αθλητή ανά λειτουργία αθλήματος. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι στη λειτουργία ρολογιού, το Suunto Spartan Ultra διαθέτει αυτονομία μπαταρίας 15 ημερών και το Spartan Sport διαθέτει αυτονομία μπαταρίας 10 ημερών.

Λειτουργίες για περιπέτειες
Για τις multisport περιπέτειές σας, και τα δύο ρολόγια Suunto Spartan παρέχουν πλοήγηση διαδρομής και ψηφιακή πυξίδα για να καθοδηγούν τους αθλητές σε νέα μέρη. Επιπλέον, το Suunto Spartan Ultra προσφέρει πληροφορίες για το βαρομετρικό υψόμετρο με το FusedAlti για ακριβείς και γρήγορες ενδείξεις υψομέτρου.
Το Suunto Movescount παρέχει χάρτες συχνών χρήσεων για περισσότερα από 15 αθλήματα, στα οποία συμπεριλαμβάνεται το τρέξιμο, η ποδηλασία, η κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης, η πεζοπορία, το σκι, το surfing κ.λπ. προτείνοντάς σας τις καλύτερες διαδρομές. Περιηγηθείτε στους χάρτες συχνών χρήσεων ανά άθλημα
για να βρείτε δημοφιλή ίχνη ή για να δημιουργήσετε τη δική σας διαδρομή με τη βοήθεια τοπογραφικών χαρτών.

Εξειδίκευση στα αθλήματα
Τα ρολόγια προσφέρουν εξειδίκευση για 80 διαφορετικά αθλήματα, όπως τρέξιμο, ποδηλασία, κολύμβηση, τρίαθλο, πεζοπορία κ.ά. παρέχοντας μετρήσεις και πλούσιες επιλογές προβολής, ειδικές για το κάθε άθλημα.

Μετρήσεις αθλητικών επιδόσεων ακριβείας
Χάρη στο GPS, το FusedSpeed και το ενσωματωμένο επιταχυνσιόμετρο, τόσο το Suunto Spartan Ultra όσο και το Suunto Spartan Sport μετρούν με ακρίβεια τον ρυθμό, την ταχύτητα, την απόσταση και το υψόμετρο βάσει του GPS. Συνδυάστε το ρολόι με τους αντίστοιχους αισθητήρες και λάβετε επιπλέον δεδομένα σχετικά με την ισχύ και το ρυθμό κατά το τρέξιμο και την ποδηλασία. Φυσικά, τα ρολόγια Suunto Spartan διατίθενται με λειτουργίες ειδικά για το κολύμπι, όπως είναι ο ρυθμός κολύμβησης, ο αριθμός κινήσεων, το SWOLF και οι καρδιακοί παλμοί κατά τη διάρκεια της κολύμβησης.

Πληροφορίες για την προπόνηση
Οι πληροφορίες για την προπόνηση στο ρολόι και στο Suunto Movescount σάς επιτρέπουν να παρακολουθείτε την επιβάρυνση της προπόνησης, την ανάπαυση και τον ρυθμό αποκατάστασής σας, γενικότερα, δηλαδή, την πρόοδό σας. Σας βοηθούν επίσης να προγραμματίσετε την επόμενη προπόνησή σας κρατώντας σας ενήμερους σχετικά με τις προσωπικές σας καλύτερες επιδόσεις ανά άθλημα. Οι καλύτερες προσωπικές επιδόσεις μπορούν να στηρίζονται στη διάρκεια, στο υψόμετρο και στην ισχύ ποδηλασίας – όπως το πιο γρήγορο τρέξιμο 5 km ή η υψηλότερη ποδηλατική ισχύς για 20 λεπτά.

Πρόοδος χάρη στην κοινότητα αθλητών
Με αφετηρία τον περασμένο Ιούνιο, η Suunto με το Movescount συνεχίζει να αξιοποιεί τα μεγάλα σύνολα δεδομένων για την παραγωγή πολύτιμων πληροφοριών προπόνησης για τους χρήστες της. Το Suunto Movescount γίνεται μεγαλύτερο με τις καλύτερες προσωπικές τάσεις, τις συγκρίσεις με ομάδες όμοιων αθλητών και πληροφορίες για την προπόνηση της κοινότητας αθλητών. Αυτά τα νέα εργαλεία που στηρίζονται στην κοινότητα αθλητών θα είναι διαθέσιμα για όλους τους χρήστες του Suunto Movescount.

Προπονητική καθοδήγηση
Προσκαλέστε τον προπονητή σας να αποκτήσει πρόσβαση στο προπονητικό σας ημερολόγιο στο Suunto Movescount, για να δει όλο το ιστορικό και τις πληροφορίες των προπονήσεών σας. Με βάση αυτές τις πληροφορίες, ο προπονητής μπορεί να σας παρέχει online συμβουλές και να δημιουργεί πλάνα προπόνησης για να χρησιμοποιήσετε και να κατεβάσετε στο ρολόι σας.

Όλες οι νέες λειτουργίες που στηρίζονται στην κοινότητα αθλητών θα γίνουν διαθέσιμες το Σεπτέμβριο.

Τα performance ρολόγια Suunto διανέμει στην Ελλάδα η εταιρεία Shop & Trade.

Σχετικά με τη Suunto:
Η Suunto ιδρύθηκε το 1936, όταν ο Φινλανδός μηχανικός Tuomas Vohlonen ανακάλυψε τη μέθοδο μαζικής παραγωγής για τις πυξίδες υγρού τύπου. Από τότε, η Suunto παραμένει στην πρώτη γραμμή του σχεδιασμού και της καινοτομίας για τα αθλητικά ρολόγια, τους υπολογιστές βυθού και όλα τα εργαλεία που χρησιμοποιούν οι λάτρεις της περιπέτειας σε ολόκληρο τον κόσμο. Από τα ψηλότερα βουνά έως τα βάθη των ωκεανών, η Suunto εξοπλίζει τους λάτρεις της περιπέτειας σωματικά και πνευματικά για να κατακτήσουν νέα εδάφη.
Τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας και το εργοστάσιο βρίσκονται στη Vantaa, στη Φινλανδία. Με πάνω από 400 εργαζομένους σε ολόκληρο τον κόσμο, τα προϊόντα της Suunto πωλούνται σε περισσότερες από 100 χώρες. Η εταιρία είναι θυγατρική της Amer Sports Corporation, στην οποία ανήκουν επίσης τα σήματα Salomon, Arcteryx, Atomic, Wilson, Precor, Mavic και Nikita.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της Suunto στη χώρα μας στη σελίδα  www.facebook.com/Suunto.Greece

[!%ARTICLE_MODULE_ID:878:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
On Cloudeclipse
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της On
Suunto Sonic
Η νέα προσθήκη στην οικογένεια της Suunto
Mizuno Wave Sky 7
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Mizuno
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο