Suunto Ambit3 Vertical Multisport

Η Suunto λανσάρει το ρολόι Ambit3 Vertical Multisport GPS με δυνατότητα καταγραφής υψομέτρου

Share

Η Suunto παρουσιάζει το νέο μέλος της οικογένειας προϊόντων Ambit3 Connected, το ρολόι Ambit3 Vertical Multisport GPS. Η νέα έκδοσή του μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας σε αθλήματα όπως τρέξιμο, ποδηλασία και σκι, όπου ο προγραμματισμός και η παρακολούθηση του υψομέτρου είναι απαραίτητα τόσο στην προπόνηση όσο και στους αγώνες.

Το Ambit3 Vertical συνδυάζει ελαφριά κατασκευή με ενσωματωμένο μετρητή ατμοσφαιρικής πίεσης, υψομετρικό προφίλ διαδρομής, ειδοποιήσεις δόνησης και ευέλικτη λειτουργία πολλαπλών αθλημάτων για το τρέξιμο, το ποδήλατο και το κολύμπι καθώς και μπαταρία με διάρκεια ζωής έως και 100 ώρες. Όπως όλα τα ρολόγια Ambit3 GPS, έτσι και το Ambit3 Vertical, μπορεί να παρακολουθήσει την ταχύτητά σας, την απόσταση που διανύετε, την προσπάθεια που καταβάλλετε και την επαναφορά σας, όταν χρησιμοποιείται μαζί με τη ζώνη καρδιακής λειτουργίας Suunto Smart Sensor.    

Σχεδιάστε τις προπονήσεις σας και παρακολουθήστε την ανάβασή σας με ευκολία
Το Ambit3 Vertical σας επιτρέπει να παρακολουθήσετε το υψομετρικό προφίλ της διαδρομής σας, αφού διαθέτει ενδείξεις για την πορεία που έχετε διανύσει και αυτή που υπολείπεται σε πραγματικό χρόνο. Μια σύνοψη των αναβάσεών σας εμφανίζει τις ημερήσιες επιδόσεις σας στη διάρκεια των τελευταίων 7 ημερών, των τελευταίων 30 ημερών ή ολόκληρου του έτους. Επιπλέον, σας δίνει τη δυνατότητα να δείτε τις συνολικές επιδόσεις σας, ώστε να ενθαρρύνετε τον εαυτό σας για ακόμα υψηλότερες επιδόσεις.
Σχεδιάστε τις προπονήσεις σας εν κινήσει με την εφαρμογή Suunto Movescount App και χρησιμοποιήστε τις ειδοποιήσεις δόνησης του ρολογιού ως οδηγό σας. Η λειτουργία Route planner της εφαρμογής Suunto Movescount διαθέτει τοπογραφικούς χάρτες και πληροφορίες υψομέτρου. Με την εφαρμογή αυτή μπορείτε, επίσης, να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις του ρολογιού σας και να μοιράζεστε τις επιδόσεις σας με τους φίλους σας ενώ κινείστε. Επίσης μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις κλήσεων και μηνυμάτων κειμένου στο ρολόι σας.
Όταν κάνετε προπόνηση σε διαδρομές με λόφους, σας παρέχει συνεπείς και αξιόπιστες πληροφορίες για την προσπάθειά σας και για το βαθμό δυσκολίας της πορείας σας. Η διατήρηση του ρυθμού σας όταν τρέχετε είναι πλέον δυνατή με το προαιρετικό Stryd Running Powermeter. Εκτός από το Ambit3 Vertical, το Stryd Powermeter είναι συμβατό με όλα τα ρολόγια Suunto Ambit3.

Σχεδιασμός για υψηλές επιδόσεις
Η κατασκευή της κεραίας του επιτρέπει στο Ambit3 Vertical να έχει βελτιωμένο design και άνετη εφαρμογή σε κάθε καρπό. Η σύνθεση της θήκης είναι ελαφριά, ενώ η στεφάνη από ανοξείδωτο ατσάλι προστατεύει το γυαλί του ρολογιού. Αδιάβροχο έως τα 100 μ. (300 ft), το Suunto Ambit3 Vertical έχει σχεδιαστεί, δοκιμαστεί και κατασκευαστεί στη Φινλανδία. Επιλέξτε το αγαπημένο σας χρώμα: μπλε, λάιμ, άσπρο ή μαύρο. 

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα και την πλατφόρμα της Sunnto στις ιστοσελίδες: www.suunto.com & www.movescount.com

[!%ARTICLE_MODULE_ID:605:%!]

Λίγα λόγια για τη SUUNTO
Η SUUNTO γεννήθηκε το 1936 από τον Φιλανδό μηχανικό Tuomas Vohlonen και είναι παγκοσμίως η ηγέτιδα εταιρία στο σχεδιασμό και την παραγωγή αθλητικών ρολογιών (sports watches), υπολογιστών κατάδυσης και αθλητικών οργάνων (sports instruments).
Τα κεντρικά γραφεία και το εργοστάσιο παραγωγής της εταιρίας βρίσκονται στη  Vantaa της Φιλανδίας. Η SUUNTO απασχολεί περισσότερους από 400 ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και τα προϊόντα της πωλούνται σε περισσότερες από 100 χώρες. Η εταιρία είναι θυγατρική της Amer Sports Corporation, στην οποία ανήκουν επίσης οι εταιρίες Salomon, Arc’teryx, Atomic, Wilson, Precor και Mavic.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Suunto στην Ελλάδα είναι η Shop & Trade, τηλ.: 2103408400, www.shopandtrade.gr.

[!%ARTICLE_MODULE_ID:604:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
UA Flow Velociti Elite 2: Φτιαγμένο για να κερδίζει(ς) μαραθωνίους!
Γνώρισε το ξεχωριστό μοντέλο της Under Armour και κάντο δικό σου!
UA Infinite Pro: τρέξε όσο θέλεις, φτάσε όπου θέλεις!
Πέτυχε τους στόχους σου με το νέο μοντέλο της Under Armour
UA Infinite Elite: Το κορυφαίο δεν γνωρίζει όρια
Γνώρισε το κορυφαίο μοντέλο της Under Armour
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο