Garmin Forerunner 15

Τρέξτε με όλη σας την καρδιά με το νέο ρολόι της Garmin.

Share

Κίνητρο σε όλους τους δρομείς προσφέρει το νέο ρολόι με GPS της Garmin για το τρέξιμο, Forerunner 15, παρέχοντας τους δεδομένα όπως απόσταση, ρυθμό, χρόνο, θερμίδες, ατομικά ρεκόρ και καρδιακή συχνότητα1.
Για να εξασφαλίσει όμως ότι θα παραμείνουμε δραστήριοι ακόμα και μεταξύ των προπονήσεών μας το Forerunner 15 καταγράφει δραστηριότητες όπως καθημερινά βήματα και θερμίδες που καταναλώνονται ημερεσίως. Επιπλέον, ενημερώνει τον χρήστη όταν είναι ακίνητος για πάρα πολύ ώρα. Πρόκειται για ένα καρδιοσυχνόμετρο κατάλληλο για προπόνηση σε εξωτερικό και εσωτερικό χώρο ενώ με το προαιρετικό αισθητήριο ποδιού2 θα καταγράψει ακόμα και το τρέξιμο στο διάδρομο.

[!%ARTICLE_MODULE_ID:166:%!]

Αναλυτικά, το Garmin Forerunner 15 προσφέρει: 

Καταγραφή ημερίσιων δραστηριοτήτων: Ακολουθήστε τους ατομικούς σας στόχους φυσικής κατάστασης μεταξύ των προπονήσεων παρακολουθώντας τα βήματα, τις θερμίδες που καταναλώνετε και την απόσταση που διανύετε με την χρήση του Forerunner 15. Επιστημονικές έρευνες έχουν αποδείξει ότι οι παρατεταμένες περίοδοι ακινησίας, όπως όταν κάθεστε στο γραφείο, μπορούν να αυξήσουν τον κίνδυνο προβλημάτων υγείας ανεξάρτητα από τις περιόδους άσκησης. Το τακτικό περπάτημα μπορεί να το ανατρέψει αυτό. Το GarminForerunner 15 όχι μόνο βοηθάει τους χρήστες να επιτύχουν τους στόχους τους στο τρέξιμο αλλά τους «σπρώχνει» να υιοθετήσουν πιο υγιεινές συνήθειες αλλά και να παραμένουν δραστήριοι μεταξύ των προπονήσεών τους. Επιπρόσθετα, μετά από μία ώρα ακινησίας εμφανίζεται μία μπάρα στην οθόνη του και απαιτούνται μερικά λεπτά περπάτημα προκειμένου να την εξαφανίσετε. Με αυτονομία που φτάνει τις 5 εβδομάδες σε λειτουργία ρολογιού/καταγραφής δραστηριότητας και μέχρι 8 ώρες σε λειτουργία GPS, το Forerunner 15 μπορεί να φοριέται καθημερινά.

Καταγραφή καρδιακών παλμών: Το Forerunner 15 μπορεί να συνδυαστεί με αισθητήριο καρδιακών παλμών για να καταγράφει την καρδιακή σας συχνότητα και την ζώνη στην οποία προπονήστε σε κάθε δραστηριότητα.

Εύχρηστη λειτουργία και διαρκής παρακίνηση: Το Forerunner 15 εμπνέει τους δρομείς να βάλουν τα αθλητικά τους παπούτσια και βγουν για τρέξιμο, απολαμβάνοντας ένα εύχρηστο αθλητικό ρολόι με προκαθορισμένες σελίδες προπόνησης που εναλλάσσονται, αποθηκευμένα ατομικά ρεκόρ και προσαρμοζόμενα πεδία δεδομένων που να ταιριάζουν στις προσωπικές τους ανάγκες. Είναι αδιάβροχο μέχρι τα 50 μ. ώστε ο δρομέας να βλέπει δεδομένα όπως τρέχοντα ρυθμό, ρυθμό γύρου ή μέσο ρυθμό με ήλιο αλλά και με βροχή! Η λειτουργία AutoLap του Forerunner 15 σας δίνει ένα επιπλέον κίνητρο εφόσον σας ενημερώνει διακριτικά για κάθε χιλιόμετρο που ολοκληρώνετε.

Αισθητήριο ποδιού για προπόνηση σε εσωτερικό χώρο: Καταγράψτε απόσταση και ρυθμό σε εσωτερικό χώρο με το Forerunner 15 και ένα προαιρετικό αισθητήριο ποδιού για μεγαλύτερη ακρίβεια.

Αποθηκεύστε, Προγραμματίστε, Μοιραστείτε: Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης σας συνδεθείτε μέσω υπολογιστή με το GarminConnect™, τη δωρεάν online κοινότητα της Garmin για να αναλύσετε την πρόοδο σας, να ορίσετε και να παρακολουθήσετε τους στόχους σας και να μοιραστείτε τις δραστηριότητές σας με άλλους χρήστες και μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ξαναζήστε μία προπόνηση, παρακολουθήστε την πρόοδό σας αναφορικά με τον ημερήσιο στόχο βημάτων, λάβετε μέρος σε online προκλήσεις και κερδίστε εικονικά παράσημα για κάθε επιτυχία σας.

Το Forerunner 15 διατίθεται σε μαύρο/πράσινο, βεραμάν/λευκό και βιολετί/λευκό με μικρή πρόσοψη και λουράκι και σε μαύρο/μπλε και κόκκινο/μαύρο με ελαφρώς μεγαλύτερη πρόσοψη και λουράκι.

Η προτεινόμενη τιμή λιανικής του είναι 149€ και 179€ η έκδοση που περιλαμβάνει το αισθητήριο καρδιακών παλμών και διατίθεται σε επιλεγμένα καταστήματα.

Tα προϊόντα της Garmin εισάγονται στη χώρα μας από την Digital Tracer Electronics:
Ποσειδώνος 10 Άλιμος 17455, τηλ.: 2109840144, email: [email protected], web: www.garmin.gr

1 Το αισθητήριο καρδιακών παλμών περιλαμβάνεται σε ορισμένες εκδόσεις και πωλείται ως προαιρετικό αξεσουάρ για τις υπόλοιπες.
² Πωλείται χωριστά

[!%ARTICLE_MODULE_ID:165:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Under Armour HOVR Machina 3 Storm
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Under Armour
Saucony Endorphin Edge
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Saucony
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο