Garmin Vivofit

Ένα fitnessband που κινείται στο ρυθμό της ζωής μας δημιούργησε η Garmin για όσους έχουν ως πρωτεραιότητα τη βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης.

Share

Σκεφθείτε ένα ρολόι που θα γνωρίζει τις δυνατότητές σας και θα σας βοηθά να πετύχετε τους στόχους σας. Η Garmin έχοντας ακριβώς αυτά στον νου της δημιούργησε το Vivofit. Πρόκειται για ένα fitness band με δυνατότητα μέτρησης βημάτων, θερμίδων, καρδιακών παλμών, απόστασης και ώρας ενώ καταγράφει ακόμα και τις περιόδους που ξεκουράζεστε ή κοιμάστε. Βλέποντας αυτά τα δεδομένα ορίζει ένα εφικτό καθημερινό στόχο ο οποίος αλλάζει ανάλογα με την επίτευξή του ωθώντας σας έτσι σε έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Συμβατό με το GarminConnect, τη δωρεάν κοινότητα της εταιρείας, μπορείτε να παρακολουθείτε την πρόοδό σας και να μοιράζεστε τις εμπειρίες σας με τους υπόλοιπους δρομείς ενώ ειδική λειτουργία τσεκάρει τις περιόδους «ακινησίας» σας και σας προτρέπει να γυμναστείτε.

Το Vivofit συνδέετε ασύρματα με τις συσκευές σας, διαθέτει ημερολόγιο 1 μήνα (καθημερινή καταγραφή), και είναι αδιάβροχο στα 50 μ. οπότε μπορείτε να το φοράτε ακόμα και όταν κολυμπάτε.

Τέλος να σημειώσουμε ότι οι Έλληνες δρομείς είχαν την ευκαιρία να το δουν και να αποκτήσουν πρώτοι σε σχέση με τους ευρωπαίους συναθλητές τους καθώς το νέο μέλος της Garmin έκανε στα μέσα Φεβρουαρίου το πανευρωπαϊκό ντεμπούτο του στη χώρα μας.

Για να δείτε τα πλήρη χαρακτηριστικά του Vivofit πατήστε εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της Garmin στη χώρα μας στην ιστοσελίδα www.garmin.gr

[!%ARTICLE_MODULE_ID:114:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
UA Infinite Elite: Το κορυφαίο δεν γνωρίζει όρια
Γνώρισε το κορυφαίο μοντέλο της Under Armour
On Cloudmonster 2
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της On
Φτάσε γρηγορότερα στο αύριο της δρομικής προπόνησης, με έναν Technogym Run
30 χρόνια εμπειρίας και γνώσης στο fitness ενσωματώνονται στο απόλυτο running tool
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο