Garmin fenix 2

Ένα νέο μοντέλο έρχεται από την Garmin. Το fenix 2 ενσωματώνει τα χαρακτηριστικά των κορυφαίων αθλητικών ρολογιών και αυτά των αντίστοιχων περιπέτειας για δρομικές εξερευνήσεις χωρίς όρια.

Share

Συνδυάζοντας τα χαρακτηριστικά των κορυφαίων αθλητικών ρολογιών με αυτά των αντίστοιχων περιπέτειας η Garmin μας παρουσιάζει το νέο fenix 2.
Στο fenix 2 έχουν ενσωματωθεί εξελιγμένες εφαρμογές για το τρέξιμο, όπως εκτίμηση μέγιστης VO2, σύμβουλος αποκατάστασης ενώ επιπλέον παρέχει εξειδικευμένα δεδομένα για ένα πλήθος αθλημάτων (ποδηλασία, κολύμβηση, σκι κ.ά.), αλλά και ενσωματωμένα αισθητήρια αλτιμέτρου, βαρομέτρου, ηλεκτρονικής πυξίδας και GPS που θα σας καθοδηγήσουν με ασφάλεια σε οποιοδήποτε περιβάλλον και outdoor δραστηριότητα.

Το νέο multisport ρολόι της Garmin υποστηρίζει την ασύρματη τεχνολογία Bluetooth® Smart και μπορεί να στέλνει δεδομένα στο GarminConnect, την Online κοινότητα της εταιρείας χωρίς να απαιτείται σύνδεση με υπολογιστή απλά μέσω Smartphone και την εφαρμογή GarminConnectMobile. Ακόμα διαθέτει λειτουργία LiveTracking που επιτρέπει σε φίλους να βλέπουν τις επιδόσεις σας σε πραγματικό χρόνο. Παράλληλα, λαμβάνει εμφανίζει ειδοποιήσεις στην οθόνη του από iPhone 4s ή μεταγενέστερο για μηνύματα, emails κλπ.

Παρόλο που είναι ειδικά κατασκευασμένο για να επιβιώνει στις πιο δύσκολες συνθήκες της υπαίθρου, παραμένει εντυπωσιακό για να το φοράτε και ως καθημερινό ρολόι. Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία του έχει αυτονομία 50 ώρες σε λειτουργία GPS και 5 εβδομάδες σε λειτουργία ρολογιού.

Το fenix 2 είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις με τιμή λιανικής 399€ & 449€ (έκδοση Performer Bundle με επιπλέον HRM-Run) ενώ αναλυτική δοκιμή θα ακολουθήσει σε επόμενο τεύχος του Runner.

Πατήστε εδώ για να δείτε όλα τα χαρακτηριστικά του Garmin fenix 2.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της Garmin στη χώρα μας στην ιστοσελίδα www.garmin.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
UA Infinite Elite: Το κορυφαίο δεν γνωρίζει όρια
Γνώρισε το κορυφαίο μοντέλο της Under Armour
New Balance FuelCell SC Elite v4 & FuelCell Rebel v4
Έφτασαν τα νέα μοντέλα της πιο εκρηκτικής σειράς της New Balance
Saucony Ride 17
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Saucony
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο