Nike Joyride Dual Run

H Nike λανσάρει το νέο μοντέλο Joyride Dual Run

Share

Το νέο μοντέλο με ενσωματωμένη την τεχνολογία Nike Joyride μόλις κυκλοφόρησε! Το Nike Joyride Dual Run είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει στο πόδι μια αίσθηση φρεσκάδας και άνεσης, ιδανική για όλους τους τύπους δρομέων,  είτε πρόκειται για κάποιον βετεράνο του αθλήματος, είτε για κάποιον που επιθυμεί να ξεκινήσει τώρα το τρέξιμο. 

Το νέο μοντέλο Nike Joyride Dual Run συνδυάζει με μοναδικό τρόπο δύο διαφορετικές τεχνολογίες: την ενδιάμεση  σόλα  του παπουτσιού που διατηρεί την τεχνοτροπία του υφάσματος Nike Joyride Run Flyknit  των παραδοσιακών αθλητικών παπουτσιών,  με τα πρωτοποριακά μικροσφαιρίδια Nike Joyride που χαρίζουν μια ξεκούραστη αίσθηση στο δρομέα. Τα μικροσφαιρίδια Nike Joyride στη φτέρνα και το υπόστρωμα επιτυγχάνουν μεγάλη απορρόφηση των κραδασμών, ενώ παίρνοντας το σχήμα του πέλματος δίνουν μια εξατομικευμένη εφαρμογή. Το μπροστινό μέρος του παπουτσιού είναι κατασκευασμένο από μαλακό αφρό για μια πιο παραδοσιακή  αίσθηση πατήματος.

Στη διάρκεια των δοκιμών του νέου μοντέλου η ομάδα Nike Running  γνώριζε ότι το νέο Nike Joyride Dual Run θα απογείωνε την εμπειρία του τρεξίματος. Ενώ η ομάδα έβλεπε τους δρομείς να επωφελούνται από την τεχνολογία των μικροσφαιριδίων,  παρατηρούσε πως σε όσους δοκίμασαν το νέο μοντέλο πρώτοι,  υπήρχε η αίσθηση πως το παπούτσι ήταν τελείως διαφορετικό από αυτά που είχαν συνηθίσει. Οι δρομείς ζήτησαν τη μέγιστη απορρόφηση των κραδασμών και την εξατομίκευση της τεχνολογίας Joyride, αλλά με μια πιο οικεία αίσθηση.

Το Nike Joyride Dual Run θα είναι διαθέσιμο για Nike Members από τις 14 Νοεμβρίου. To γυναικείο και το  ανδρικό Nike Joyride Dual Run  είναι διαθέσιμα στο  nike.com για όλους από τις 2 Δεκεμβρίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Sunnto Vertical Solar
H νέα solar εκδοχή στη σειρά Vertical
New Balance FuelCell SC Elite v4 & FuelCell Rebel v4
Έφτασαν τα νέα μοντέλα της πιο εκρηκτικής σειράς της New Balance
Mizuno Wave Neo Collection
Η νέα High Performance Running συλλογή με την χαμηλότερη περιβαλλοντική επίδραση στην ιστορία της Mizuno
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο