Brooks Ghost 11

Δοκιμάσαμε το μοντέλο της Brooks σε γυναικεία έκδοση

Share

Κατηγορία: CUSHION

Η γνώμη μας:  Ψάχνοντας για ένα παπούτσι που θα μας προστατεύσει από τους κραδασμούς, αλλά θα μας αφήσει να τρέξουμε και γρήγορα σε όλα τα εδάφη, δοκιμάσαμε το Brooks Ghost 11 στη γυναικεία του έκδοση και η επιλογή αυτή, μας δικαίωσε. Η σόλα του εξωτερικά αποτελείται από ένα αρκετά παχύ ελαστικό υλικό για εξαίρετο κράτημα κι ανθεκτικότητα
Το νέο DNA Loft υλικό που τοποθετήθηκε ενδιάμεσα δίνει την αίσθηση ενός πιο μαλακού πατήματος, με άριστη απορροφητικότητα, κάτι που θα προτιμούσαμε βέβαια να μην περιορίζεται μόνο στο σημείο κάτω από τη φτέρνα, αλλά να απλώνεται σε όλο το μήκος του παπουτσιού. Παρόλα αυτά η ανταπόκρισή του είναι ικανοποιητική σε κάθε βήμα και η προστασία από τους κραδασμούς γίνεται αισθητή ακόμα και σε προπονήσεις μεγάλης διάρκειας.
Το επάνω μέρος του παπουτσιού επανασχεδιάστηκε με διπλή στρώση πλέγματος που διατηρεί την αναπνοή του ποδιού επιτρέποντας τον αέρα να εισχωρήσει και να διατηρήσει την εφίδρωση και τις δυσάρεστες οσμές εκτός.
Σημαντικός είναι και ο ρόλος του «καλουπιού» στο πίσω μέρος του παπουτσιού που «κλειδώνει» την φτέρνα και δεν επιτρέπει περιττές κινήσεις στο πόδι να απασχολούν το τρέξιμο μας.
Το Ghost και στην 11η έκδοση του αποτελεί χωρίς αμφιβολία μια ασφαλή λύση για τους δρομείς μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων για προπόνηση αλλά και αγώνα και θα ήταν ιδανικό για την προετοιμασία για 5, 10χλμ. ακόμα και για Ημιμαραθώνιο/Μαραθώνιο.

Το προτείνουμε: Σε δρομείς με ουδέτερο πάτημα.

Τι άλλαξε: Ενισχυμένη τεχνολογία στην περιοχή της φτέρνας.

Βασικές τεχνολογίες: DNA Loft, EVA

Εδάφη δοκιμής: Χώμα, άσφαλτος

Χιλιόμετρα που τρέξαμε: 85χλμ.

Βάρος/Τιμή: 309 γρ. (M) – 269 γρ. (W) / 140€

Εταιρεία: Shop & Trade, τηλ.: 210 3408400, www.shopandtrade.gr, facebook: Brooks Running

Σταθερότητα: 92%
Απορρόφηση κραδασμών: 92%
Πρόσφυση: 94%
Άνεση: 90%
Ελαστικότητα: 91%
Σχέση τιμής απόδοσης: 91%

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
New Balance Fuelcell Rebel v4
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της New Balance
Puma Velocity 3
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Puma
Asics Gel Nimbus 26
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Asics
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο