Brooks Glycerin 16

Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Brooks

Share

Κατηγορία: CUSHION

Η γνώμη μας: 16η έκδοση για ένα μοντέλο που αποτελεί το δυνατό χαρτί της εταιρείας στην κατηγορία. Το νέο Glycerin 16 συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο παρέχοντας ένα πλήρες πακέτο: Καλή αποσβεστική ικανότητα, άνεση και διαπνοή, αλλά και ελαστικότητα. Η σόλα του έχει ανανεωθεί αφού το κλασικό υλικό της Brooks, DNA, έχει αναβαθμιστεί σε DNA Loft, με την εταιρεία να ισχυρίζεται ότι έχει παρόμοιο βάρος αλλά μεγαλύτερη ελαστικότητα και αντικραδασμική δράση. Πράγματι, στο τρέξιμο, η αίσθηση είναι εμφανής αφού η σόλα συμπιέζεται, απορροφώντας κραδασμούς και επιστρέφοντας ενέργεια στη φάση ώθησης. Όσον αφορά το άνω μέρος, ο σχεδιασμός είναι παρόμοιος, με διπλής στρώσης υλικά, ώστε να αναπνέει μεν το παπούτσι, αλλά να υπάρχει επαρκής προστασία από νερά και σκόνη. Ωστόσο, τα υλικά της σόλας απορροφούν το νερό με αποτέλεσμα να βαραίνει το παπούτσι σε περίπτωση έντονης βροχής ή βύθισης σε λακκούβα.
Πολύ αξιόλογη είναι η πρόσφυσή του χάρη στις ειδικές επιστρώσεις σχεδόν σε όλο το μήκος της εξωτερικής σόλας, ενώ είναι αρκετά ελαστικό, κυρίως λόγω της σύνθεσης του DNA Loft. Σίγουρα αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή στην κατηγορία με μικρές και ουσιαστικές αλλαγές (επιπλέον του DNA Loft) σε σχέση με την περασμένη έκδοση.

Το προτείνουμε: Σε δρομείς με ουδέτερο πάτημα και φορτωμένο προπονητικό πλάνο με διάφορες εντάσεις. Ιδανικό και για αγώνες από 10χλμ. έως τον Μαραθώνιο

Τι άλλαξε: Προσθήκη DNA Loft (νέα φόρμουλα του DNA)

Βασικές Τεχνολογίες: BioMoGo, DNA, DNA LOFT, HPR Plus

Εδάφη δοκιμής: Άσφαλτος, χώμα

Τρέξαμε: 85 χλμ.

Βάρος / Τιμή: 301 γρ. / 175 € **

Εταιρεία: Shop & Trade, Τ. 210 3408400, www.shopandtrade.gr , facebook: Brooks Running

** Ενδεικτική τιμή    

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Puma Velocity 3
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Puma
On Cloudmonster 2
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της On
New Balance Fuelcell Rebel v4
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της New Balance
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο