Puma Speed Racer

Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Puma

Share

Κατηγορία: PERFORMANCE/RACING

Η γνώμη μας: Puma Speed Racer: Μία νέα πρόταση από την PUMA, ξεκάθαρα για αγωνιστική χρήση που αρχικά εντυπωσιάζει με την εμφάνισή του. Το νέο μοντέλο αποτελείται από μία ενιαία κατασκευή που εφαρμόζει σαν κάλτσα στο πόδι και έχει εξαιρετικά χαμηλό βάρος και drop. Ωστόσο, ο σχεδιασμός των κορδονιών και το επαναστατικό σύστημα επίδεσης μπορούν να απογειώσουν την εφαρμογή, καθώς εξατομικεύουν το δέσιμο ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε δρομέα.
Στο κουτί υπάρχουν οδηγίες για πέντε διαφορετικούς τρόπους επίδεσης ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες του κάθε πέλματος: standard, για υπερπρηνισμό, πλατιά ή στενά πέλματα και για δρομείς που προσγειώνονται με τη φτέρνα. Η σόλα του μπορεί να, όπως αναφέρθηκε, διατηρεί συνολικά ένα χαμηλό προφίλ και drop, ωστόσο, είναι φτιαγμένη από υλικό ProFuse (εξέλιξη του κλασικού πολυμερούς EVA) που δίνει μία ευχάριστη αίσθηση στο πάτημα και την απαραίτητη απόσβεση, ευνοώντας, όμως, συνολικά το γρήγορο τρέξιμο. Τέλος, το διχτυωτό σχεδόν σε όλο το μήκος του, άνω μέρος προσδίδει, εκτός από μία εντυπωσιακή εμφάνιση, μία αξιόλογη αίσθηση διαπνοής.

Το προτείνουμε: Ιδανικό για αγώνες έως και 10χλμ., για δρομείς με διαφόρων ειδών πέλματα και ροπή προς τις γρήγορες ταχύτητες

Τι άλλαξε: Νέο μοντέλο

Βασικές Τεχνολογίες: PROPLATE, ProFoam

Εδάφη δοκιμής: Άσφαλτος, ταρτάν

Τρέξαμε: 60 χλμ.

Βάρος / Τιμή: 270 γρ. / 124,99 €

Εταιρεία: SPORTSWIND, Τ. 211 1088400, facebook: Puma Greece-Sportswind    

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
UA Infinite Elite: Το κορυφαίο δεν γνωρίζει όρια
Γνώρισε το κορυφαίο μοντέλο της Under Armour
Puma Velocity 3
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Puma
Asics Gel Nimbus 26
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Asics
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο