Ultra BOOST… H επανάσταση στο τρέξιμο

Η adidas αποκαλύπτει το Ultra BOOST

Share

Η adidas έκανε ένα νέο μεγάλο βήμα και έφερε ξανά την επανάσταση στο τρέξιμο παρουσιάζοντας το Ultra BOOST, το καλύτερο running παπούτσι. Με ύψιστη ασφάλεια, σε μία περιοχή της Νέας Υόρκης ο Yohan Blake, o David Villa και o Sammy Watkins, με μια ομάδα ελίτ αθλητών ορκίστηκαν πίστη στην επανάσταση που φέρνει το Ultra Boost. Εκατοντάδες φίλοι του παπουτσιού από όλον τον πλανήτη ήταν παρόντες μαζί τους στην παρουσίαση του Ultra BOOST.

Οι αθλητές και οι καλεσμένοι που παρευρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία της τελειότητας του Ultra BOOST μέσω live δοκιμών του συστήματος ARAMIS το οποίο χρησιμοποιείται από κορυφαίους οργανισμούς και εταιρίες όπως η NASA, η Boeing και η Αudi για να πραγματοποιούν crash tests, αναλύσεις δόνησης και έρευνες διάρκειας ζωής προϊόντων. H adidas, για να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία στο τρέξιμο, ανέπτυξε το Ultra BOOST χρησιμοποιώντας σχέδια και πραγματοποιώντας μέτρηση επιφάνειας με το ARAMIS 3D. Το Ultra BOOST προσαρμόζεται αυτόματα στον ρυθμό τρεξίματος του runner προσφέροντας έτσι την ασύγκριτη Επιστροφή Ενέργειας του BOOST™, τη μέγιστη υποστήριξη και πρωτόγνωρη άνεση που προσαρμόζεται για περισσότερα από εκατοντάδες χιλιόμετρα σε οποιοδήποτε περιβάλλον.

ΑΣΥΓΚΡΙΤΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
Το Ultra BOOST αποτελείται από 20% περισσότερο* αντικραδασμικό υλικό BOOST, γεγονός που το καθιστά το παπούτσι με την μεγαλύτερη αντοχή στους κραδασμούς στον κλάδο του τρεξίματος, και καταργεί την κλασσική ενδιάμεση σόλα EVA για ακόμα πιο άμεση επαφή με το πόδι και συνεπώς καλύτερη απόδοση του BOOST. Φτιαγμένο από χιλιάδες μικροκυψέλες ενέργειας το BOOST προσφέρει συνεχή και υψηλή απόδοση για εκατοντάδες χιλιόμετρα σε όλες τις πιθανές συνθήκες

ΑΝΕΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΤΑΙ
Για να συμπληρώσει την ασύγκριτη Επιστροφή Ενέργειας BOOST, το Ultra BOOST χρησιμοποιεί μια πρωτοποριακή αναβάθμιση της τεχνολογίας PRIMEKNIT της adidas, για να φτάσει σε ένα νέο επίπεδο άνεσης, υποστήριξης και στυλ.

Το πόδι ενός δρομέα καθώς τρέχει μπορεί να διασταλεί μέσα στο παπούτσι μέχρι 10mm ή και περισσότερο. Όταν το πόδι πιέζεται, μπορεί να δημιουργηθεί μεγάλη ενόχληση και με την τριβή καταλήγει στον συνηθέστερο τραυματισμό για τους δρομείς, τις φλύκταινες. Σε αντίθεση με άλλες τεχνολογίες ύφανσης παπουτσιού, το πρωτοπόρο PRIMEKNIT του Ultra BOOST προσφέρει άνετη στήριξη σε σημεία του ποδιού που δεν διαστέλλονται κατά το τρέξιμο και προσαρμόζεται όπου χρειάζεται για να προσφέρει την μεγαλύτερη δυνατή άνεση.

ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Ένα από τα πιο προηγμένα χαρακτηριστικά του Ultra BOOST είναι η Stretch web εξωτερική σόλα η οποία εφαρμόζει και προσαρμόζεται ανάλογα με την κίνηση και το πάτημα του ποδιού. Το διάτρητο και ελαστικό σχέδιο ισορροπεί αυξάνοντας την ενέργεια του BOOST χωρίς να αφαιρεί η να περιορίζει κανένα από τα χαρακτηριστικά του. Η μοναδική εμφάνιση της Stretch web εξωτερικής σόλας είναι ιδανική για να αναδείξει τις ενεργειακές κάψουλες του BOOST, που μαγνητίζουν το βλέμμα.

ΑΝΩΤΕΡΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
Το Ultra BOOST λανσάρει ένα τελείως καινούργιο τρόπο κατασκευής της σόλας η οποία ελευθερώνει τη φυσική κίνηση της φτέρνας. Μια προσεκτικά τοποθετημένη εξωτερική σόλα για την φτέρνα αγκαλιάζει το πόδι και προσαρμόζεται στην έντονη προέκταση της αχίλλειας φτέρνας. Μια καινούργια, ελαφριά σαν φτερό επένδυση προσαρμόζεται στο φυσικό σχήμα του ποδιού του δρομέα  παρέχοντας ξεχωριστή εφαρμογή και αίσθηση κάλτσας.

To Ultra BOOST περήφανα παρουσιάζει την καινούργια σόλα TORSION® SYSTEM διπλής πυκνότητας που προστέθηκε στην βάση του παπουτσιού. Η κατασκευή αυτή επιτρέπει στο σημείο ανάμεσα στο μπροστινό μέρος του ποδιού και στην φτέρνα να κινείται ανεξάρτητα παρέχοντας έτσι τη μεγαλύτερη σταθερότητα και έλεγχο κατά το τρέξιμο.

Τα adidas Ultra BOOST είναι διαθέσιμα στο δίκτυο των καταστημάτων INTERSPORT

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Brooks Adrenaline GTS 23
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Brooks
On Cloudeclipse
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της On
Salomon Thundercross GTX
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Salomon
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο