Mizuno Wave Enigma 5

Νέα δεδομένα στην απορρόφηση κραδασμών.

Share

Η Mizuno υποδέχεται την 5η έκδοση του Wave Enigma, του μοντέλου που έχει ξεχωρίσει για τον συνδυασμό μέγιστης αντικραδασμικής προστασίας και άνεσης. Με την προσθήκη της επαναστατικής ενδιάμεσης σόλας U4icx, το νέο Wave Enigma 5 γίνεται πιο δυναμικό από ποτέ θέτοντας νέα δεδομένα στην απορρόφηση κραδασμών.     

Το παπούτσι που διακρίθηκε για τα ορθοπεδικά του πλεονεκτήματα και αποτέλεσε αφορμή για τη συνεργασία της Mizuno με το τμήμα φυσιοθεραπείας του ΙΑΣΩ, τώρα διαθέτει νέο σχεδιασμό στη σόλα αλλά και στο πάνω μέρος. Η νέα ενδιάμεση σόλα U4icX ήρθε για να φέρει την απόλυτη τεχνολογική επανάσταση, αλλάζοντας τα δεδομένα στα δυναμικά παπούτσια μέγιστης απορρόφησης. Με 7% πιο γρήγορη επαναφορά κάνει τη μετάβαση πιο ομαλή, ενώ είναι η πιο αναπαυτική ενδιάμεση σόλα που έχει σχεδιάσει η Mizuno μέχρι σήμερα. Σε συνδυασμό με την ελαφριά και μαλακή U4ic τελειοποιούν την εξαιρετικά προστατευτική και μαλακή αίσθηση του Wave Enigma.

Ο νέος σχεδιασμός του Wave παρέχει μεγαλύτερη ώθηση στους δρομείς, ενώ το μπροστινό μέρος διαθέτει μεγαλύτερη ελαστικότητα. Η τεχνολογία Wave βρίσκεται σε όλο το μήκος της σόλας εξασφαλίζοντας την μέγιστη απορρόφηση κραδασμών και την αξεπέραστη σταθερότητα. Το Wave Enigma 5 συνεχίζει να έχει καταπληκτική σχέση απόσβεσης-βάρους, ενώ εφαρμόζει άψογα στο πόδι χάρη στην τεχνολογία DynamotionFit. Η τεχνολογία X10 στην πτέρνα μεγιστοποιεί το κράτημα και την ανθεκτικότητα του παπουτσιού, ενώ η Intercool παρέχει τέλειο εξαερισμό διατηρώντας το πόδι δροσερό.

Η Mizuno από το 1906 σχεδιάζει και παράγει τεχνολογικά καινοτόμα και κορυφαία προϊόντα, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των αθλητών. Το Wave Enigma 5 αντιπροσωπεύει την αυθεντική Ιαπωνική καινοτομία, εκπλήσσοντας με το νέο του αξεπέραστο πάτημα.

Απευθυνθείτε στα εξειδικευμένα καταστήματα Mizuno, στο Κολωνάκι Τσακάλωφ 22 και στο Χαλάνδρι, Λεωφ. Κηφισίας 256 και ενημερωθείτε από τους ειδικούς για το κατάλληλο παπούτσι ανάλογα με τις ανάγκες σας.      

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
ΒΑΡΟΣ: 320gr / 260gr ΚΛΙΣΗ: 13/25 ΠΛΤ: 170€  

Για περισσότερες πληροφορίες:
MZN Hellas
τηλ.: 210 6855220
email: [email protected]
facebook.com/mizunohellas

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Asics Gel Nimbus 26
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Asics
Puma Velocity 3
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Puma
New Balance Fuelcell Rebel v4
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της New Balance
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο