New Balance Vazee

Απεγκλώβισε την ταχύτητα που κρύβεις μέσα σου.

Share

Η New Balance ένα χρόνο μετά την εμφάνιση της κορυφαίας σειράς Fresh Foam με την βελούδινη αίσθηση πατήματος, παρουσιάζει μία ακόμη καινοτομία στον χώρο του τρεξίματος.
Η οικογένεια Vazee με τα ανταγωνιστικά αδερφάκια Rush και Pace μονομαχούν για την πρωτιά και σε βοηθούν να απεγκλωβίσεις την ταχύτητα που κρύβεις μέσα σου. 

Ταχύτερο από όσο δείχνει
Το Team σχεδιαστών της New Balance ανέλυσε την κίνηση του ποδιού σε διαφορετικές ταχύτητες και δημιούργησε ένα παπούτσι με μοναδική αίσθηση στο πάνω τμήμα που αγκαλιάζει σαν κάλτσα. Ο σταθεροποιητής της φτέρνας καθοδηγεί την κίνηση του ποδιού χωρίς να το περιορίζει και η απορροφητική μεσόσολα Revlite με ταχεία απόκριση και δυναμική κλίση στα δάχτυλα, σου δίνει περισσότερη ώθηση βοηθώντας να επιταχύνεις.

Κάθε άλλο από συνηθισμένο
Θεωρείς το συνηθισμένο τρέξιμο ανιαρό; Τα Vazee συμφωνούν μαζί σου.
Ο σχεδιασμός στη σόλα ευνοεί και κρατάει σταθερούς τους  «ανήσυχους» δρομείς που αναζητούν πιο ενδιαφέρουσες και προκλητικές προπονήσεις όπως ανέβασμα σκαλιών ή γρήγορες αλλαγές της κατεύθυνσης.

Επιταχύνει  με ασφάλεια
Η μεσόσολα Revlite σε προστατεύει από τους έντονους κραδασμούς και τις πιέσεις που δημιουργούνται κατά την πρόσκρουση διαχέοντας τις δυνάμεις σε ολόκληρη την επιφάνεια της σόλας. Η χαμηλή κλίση της σόλας (6mm) καθοδηγεί το πόδι σου, βοηθώντας το να πατάει στο έδαφος έδαφος με το μεσαίο τμήμα της σόλας εκθέτοντας μεγαλύτερη επιφάνεια πρόσκρούσης για ακόμη πιο αποτελεσματική εξουδετέρωση των κραδασμών.    


Τρέχει… άνετα
H New Balance αναγνωρίζει πόσο σημαντικό είναι να νιώθεις άνεση όταν τρέχεις και το προσάρμοσε στα Vazee. Κατασκευασμένα με την τεχνική της θερμοκόλλησης τα Vazee αγκαλιάζουν τέλεια το πόδι σου και αποτρέπουν τους δερματικούς ερεθισμούς που προκαλούνται από τριβές. Η γλώσσα είναι ενιαία με το υπόλοιπο τμήμα χαρίζοντας μοναδική αίσθηση σταθερότητας και άνεσης σαν να φορούσες μονάχα τις κάλτσες σου.

Vazee Rush Specs
Κατηγορία: Neutral Cushioning
Βάρος: Ανδ. 229 γρ., Γυν. 181 γρ.
Drop: 6mm
Φάρδος: Ανδ. D, Γυν. B (Κανονικό)

Vazee Pace Specs
Κατηγορία: Neutral Cushioning
Βάρος: Ανδ.: 214 γρ., Γυν. 174 γρ.
Drop: 6mm
Φάρδος: Ανδ. D, Γυν. B (Κανονικό)

[!%ARTICLE_MODULE_ID:520:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
UA Infinite Elite: Το κορυφαίο δεν γνωρίζει όρια
Γνώρισε το κορυφαίο μοντέλο της Under Armour
New Balance FuelCell SC Elite v4 & FuelCell Rebel v4
Έφτασαν τα νέα μοντέλα της πιο εκρηκτικής σειράς της New Balance
Puma Velocity 3
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Puma
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο