Τα Flash της ΝΙΚΕ

Τα νέα παπούτσια και ρούχα της Nike προσφέρουν εκπληκτική άνεση, ορατότητα και προστασία από τα στοιχεία της φύσης, ώστε οι δρομείς να μπορούν να τρέχουν στη μητέρα φύση και όχι να την αποφεύγουν.

Share

Το τρέξιμο δεν είναι ένα σπορ που γίνεται μόνο όταν είναι καλός ο καιρός. Είναι ένα σπορ που γίνεται κάτω από όλες τις καιρικές συνθήκες. Το τρέξιμο μπορεί να γίνεται πρωί, μεσημέρι ή βράδυ, με βροχή ή με ήλιο. Μπορεί να γίνεται με χιονόνερο, σε λάσπες και πάγο ακόμη και σε ολισθηρούς δρόμους. Τρέξιμο σημαίνει να κατακτάς το κρύο. Να παλεύεις σκληρά ακόμη και στην ομίχλη. Να παραμένεις δυνατός στο δυνατό άνεμο. Τρέξιμο σημαίνει να βγαίνεις έξω, να γίνεσαι ένα με τον κόσμο ό, τι καιρό κι αν κάνει. Τρέξιμο είναι αυτό που επιλέγει η μητέρα φύση για να το βγάλεις εις πέρας.

«Μου αρέσει πάρα πολύ όταν έχω τη δυνατότητα να προπονούμαι τις κρύες ή βροχερές μέρες του χειμώνα», λέει ο Ashton Eaton, κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ στο δέκαθλο, ο οποίος μεγάλωσε στο Κεντρικό Όρεγκον όπου οι θερμοκρασίες το χειμώνα πέφτουν αρκετά κάτω από το μηδέν. «Είναι μεγάλο κίνητρο να ξέρεις ότι έχεις τη δύναμη να βγεις εκεί έξω, γνωρίζοντας ότι δεν είναι εύκολο να το κάνουν όλοι. Φοράω ρούχα το ένα πάνω από το άλλο για να διατηρώ ζεστό το σώμα μου και μετά επικεντρώνομαι αποκλειστικά στην προπόνησή μου.»
Το τρέξιμο δεν είναι ποτέ εκτός εποχής και γι’ αυτό ο νέος χειμερινός εξοπλισμός της Nike με ανακλαστικές λεπτομέρειες για μεγαλύτερη ορατότητα στο σκοτάδι, εξασφαλίζει μέγιστη ζεστασιά, αντοχή στον άνεμο και το νερό, ενώ επιτρέπει ταυτόχρονα την κυκλοφορία του αέρα και τον αερισμό του σώματος. Η φετινή συλλογή έχει σχεδιαστεί ώστε να βοηθάει τους δρομείς να παραμένουν ζεστοί, στεγνοί και να είναι ορατοί από τους άλλους ενώ προπονούνται στον αέρα, το σκοτάδι, τη βροχή και το χιόνι. Ο τέλειος εξοπλισμός για τις αντίξοες καιρικές συνθήκες προσφέρει στους δρομείς όλα αυτά που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν τα στοιχεία της φύσης και να προπονηθούν με αυτά.

Παρακολουθείστε το βίντεο με την παρουσίαση του χειμερινού εξοπλισμού τρεξίματος της Nike

[!%ARTICLE_MODULE_ID:319:%!]

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ NIKE FLASH PACK
Για τους δρομείς, η μάχη με τα στοιχεία της φύσης ξεκινά από τα πόδια. Για να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες του τρεξίματος σε δύσκολες και απρόβλεπτες χειμερινές συνθήκες, οι δρομείς χρειάζονται παπούτσια που θα τους βοηθήσουν να παραμείνουν στεγνοί, ζεστοί και ορατοί. Η συλλογή παπουτσιών Nike Flash Pack προσφέρει αδιάβροχη προστασία και είναι ορατή από κάθε οπτική γωνία.
Η συλλογή περιλαμβάνει κάποια από τα πιο δημοφιλή παπούτσια για τρέξιμο: το νέο Nike Air Zoom Structure 18, το Nike Free 5.0, το Nike LunarGlide 6 και το Nike Air Zoom Pegasus 31. Τα παπούτσια προσφέρουν στους δρομείς τις μέγιστες επιδόσεις που προσδοκούν με τα πρόσθετα πλεονεκτήματα της χειμερινής προστασίας. Το επάνω μέρος των παπουτσιών –με ειδική ανθεκτική επίστρωση που απωθεί το νερό (DWR) ή κατασκευασμένο από πυκνό δίχτυ– έχει δημιουργηθεί για να βοηθήσει τους δρομείς να παραμένουν στεγνοί, ενώ τα ανακλαστικά στοιχεία αυξάνουν την ορατότητα ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

ΤΟ ΤΖΑΚΕΤ NIKE SHIELD FLASH MAX ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΑΝ NIKE FLASH
Το χειμώνα, που η διάρκεια της ημέρας είναι μικρότερη και η νύχτα μεγαλύτερη, οι δρομείς προπονούνται σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Το τζάκετ Nike Shield Flash Max και το κολάν Nike Flash έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τους δρομείς να αντιμετωπίζουν το σκοτάδι και να είναι ορατοί κατά τις χειμερινές τους προπονήσεις.
Το πουά μοτίβο του τζάκετ, το οποίο ανακλά το φως, είναι ορατό από κάθε οπτική γωνία, ενώ το ελαφρύ αδιάβροχο ύφασμα Storm-FIT 5 που επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει είναι φτιαγμένο έτσι ώστε να μην αφήνει τον αέρα και τη βροχή να το διαπεράσουν. Και επειδή για τους δρομείς το να μπορούν να βλέπουν στο σκοτάδι είναι εξίσου σημαντικό με το να τους βλέπουν οι άλλοι, η ενσωματωμένη κουκούλα προσφέρει μέγιστη κάλυψη καθώς κινείται μαζί με το δρομέα.
Οι ανακλαστικές λωρίδες του κολάν Nike Flash τυλίγονται γύρω από το πλάι των ποδιών, κάνοντας τους δρομείς ορατούς από κάθε γωνία. Το ύφασμα Dri-FIT διώχνει τον ιδρώτα προς στην επιφάνεια, όπου στη συνέχεια εξατμίζεται γρήγορα, γεγονός που βοηθά τους δρομείς να παραμένουν στεγνοί και άνετοι από την αρχή μέχρι το τέλος της προπόνησής τους.

ΤΟ ΤΖΑΚΕΤ NIKE AEROLOFT HYBRID
Όπως γνωρίζει κάθε χειμερινός δρομέας, συχνά ο εχθρός δεν είναι το κρύο, αλλά η ζέστη. Όταν ένας δρομέας αρχίζει να ζεσταίνεται ολοένα και περισσότερο την ώρα που τρέχει, αναπόφευκτα σταματά για να αφαιρέσει κάποια από τα ρούχα που φοράει. Δοκιμασμένο εκτενώς στο Nike Explore Team Sport Research Lab και από κορυφαίους δρομείς, το τζάκετ Nike Aeroloft Hybrid έχει σχεδιαστεί για να βοηθάει τους δρομείς να παραμένουν ζεστοί σε συνθήκες ψύχους χωρίς να υπερθερμαίνονται. Το τζάκετ διαθέτει ειδικές οπές κομμένες με λέιζερ μεταξύ των στρωμάτων μόνωσης. Η επένδυση από πούπουλα προσφέρει ελαφριά ζεστασιά χωρίς να εμποδίζει τις κινήσεις, ενώ οι οπές επιτρέπουν την καλύτερη κυκλοφορία του αέρα, βοηθώντας τη φυσική κίνηση του σώματος και ρυθμίζοντας τη θερμοκρασία του καθώς αφήνει την υπερβολική ζέστη να απομακρυνθεί. Τα μανίκια από ύφασμα Nike Dri-FIT Wool αποτελούνται από μαλλί και πολυεστέρα για να προσφέρουν ζεστασιά και αερισμό, απομακρύνοντας τον ιδρώτα από το σώμα προς την επιφάνεια του υφάσματος, από όπου εξατμίζεται γρήγορα. Το τζάκετ Nike Aeroloft Hybrid βοηθάει τους δρομείς να παραμένουν ζεστοί, χωρίς όμως να ζεσταίνονται υπερβολικά.

ΤΟ ΤΖΑΚΕΤ NIKE RAIN RUNNER
Είτε έχει ψιλόβροχο είτε βρέχει καταρρακτωδώς, το μυστικό για να τρέχουν οι δρομείς περισσότερο χρόνο, διανύοντας μεγαλύτερες αποστάσεις σε βροχερό καιρό, είναι να είναι στεγνοί και δροσεροί. Το τζάκετ Nike Rain Runner έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους δρομείς να καλύπτουν μεγαλύτερες αποστάσεις στη βροχή και να παραμένουν στεγνοί, χωρίς να ζεσταίνονται υπερβολικά. Το πλαστικοποιημένο νάιλον ύφασμα του τζάκετ είναι αδιάβροχο και δεν αφήνει τον αέρα να το διαπεράσει, ενώ το ενισχυμένο μπροστινό και πίσω μέρος του τζάκετ βοηθούν στην αύξηση της ροής του αέρα, αφήνοντας το σώμα να αναπνέει. Ο σχεδιασμός του διαθέτει κομψά μανίκια που ακολουθούν το περίγραμμα των χεριών και έτσι δεν εμποδίζουν την κίνηση.
Το τζάκετ Nike Shield Flash Max διατίθεται αποκλειστικά στο nike.com. Η συλλογή παπουτσιών Nike Flash Pack, το κολάν Nike Flash, καθώς και τα τζάκετ Nike Aeroloft Hybrid και Nike Rain Runner διατίθενται στο http://www.nike.com/gr/el_gr/c/running/flash και στα καταστήματα Nike.

[!%ARTICLE_MODULE_ID:320:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Saucony Ride 17
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Saucony
On Cloudmonster 2
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της On
Puma Velocity 3
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Puma
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο