New Balance M880

Όλο και καλύτερο γίνεται το M880 της New Balance που έχει φτάσει στην τρίτη έκδοσή του για να χαρίσει μέγιστη προστασία και απορρόφηση κραδασμών.

Share

Την τρίτη γενιά έφτασε αισίως το Μ880 της New Balance ένα μοντέλο που ανήκει δικαιωματικά στην κατηγορία cushion. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα στιβαρό μοντέλο που διατηρεί την κλίση των 12mm εμπλουτισμένο, όμως, με υλικά και τεχνολογίες για μέγιστη αντοχή και προστασία. Συγκεκριμένα το υλικό Acteva Lite / Ultra Lite στη μεσόσολα προσφέρει προστασία με 14% λιγότερο βάρος σε σχέση με την απλή εκδοχή και 24% από την C-CAP ενώ το το ελαφρύ και εύκαμπτο τμήμα T Beam σταθεροποιεί τη μεσόσολα και προσφέρει στήριξη στην καμάρα. Δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα αστέρια των τεχνολογιών της New Balance όπως το υλικό Abzorb για αντικραδασμική προστασία στη φτέρνα και στο μπροστινό τμήμα που πέλματος ενώ η Ν-durance στη σόλα προσφέρει μέγιστη ανθεκτικότητα.

Φυσικά οι νέοι χρωματισμοί τόσο της αντρικής όσο και της γυναικείας έκδοσης δεν επιτρέπουν σε κανέναν να περάσει απαρατήρητος.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της New Balance στην Ελλάδα στην ιστοσελίδα www.newbalance.gr

[!%ARTICLE_MODULE_ID:116:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
New Balance Fuelcell Rebel v4
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της New Balance
Με το PUMA Fast-R Nitro Elite 2, θα φτάσεις εκεί που θες: στην κορυφή!
Επιστροφή ενέργειας και αντικραδασμική προστασία για δρομείς υψηλών επιδόσεων
Puma Velocity 3
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Puma
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο