New Balance M890

Η τέταρτη έκδοση του 890 κυκλοφορεί ανανεωμένο διαθέτοντας όλες τις νέες τεχνολογίες της New Balance εντυπωσιάζοντας με τις επιδόσεις και την εμφάνισή του τόσο τους άντρες όσο και τις γυναίκες δρομείς.

Share

Δυναμικά ξεκίνησε την πορεία του στη δρομική αγορά η νέα έκδοση του M890 της New Balance. Η τέταρτη έκδοση του γνωστού μοντέλου εντυπωσίασε τη συντακτική ομάδα του περιοδικό Runner’s World με την αναβάθμισή του όπου στον οδηγό αγοράς του τεύχους Δεκεμβρίου 2013 του έδωσαν το το βραβείο του Best Update μοντέλου.

Στο M890v4 παρούσες είναι οι καλύτερες τεχνολογίες της New Balance όπως Abzorb (μέγιστη απορρόφηση κραδασμών), Fantom fit (εργονομικά σχεδιασμένο επάνω μέρος για στήριξη, προστασία, διαπνοή και άνεση) και Revlite (για καλύτερη απόκριση και αυξημένη απόδοση με 30% μικρότερο βάρος από τα παλαιότερα υλικά) ενώ τέλος το Ndurance προσδίδει μεγαλύτερη ανθεκτικότητα στη σόλα.

Το νέο μοντέλο διαθέτει ιδιαίτερη εμφάνιση και κυκλοφορεί σε ιδιαίτερους χρωματικούς συνδυασμούς για άντρες (μπλε-πράσινο) και γυναίκες (γαλάζιο-κίτρινο, ροζ-μοβ) δρομείς και στην τιμή των 114 €.

Δείτε όλα τα νέα της New Balance στη χώρα μας στην ιστοσελίδα www.newbalance.gr

[!%ARTICLE_MODULE_ID:115:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Asics Gel Nimbus 26
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Asics
Με το PUMA Fast-R Nitro Elite 2, θα φτάσεις εκεί που θες: στην κορυφή!
Επιστροφή ενέργειας και αντικραδασμική προστασία για δρομείς υψηλών επιδόσεων
UA Infinite Elite: Το κορυφαίο δεν γνωρίζει όρια
Γνώρισε το κορυφαίο μοντέλο της Under Armour
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο