Salomon S-LAB Sense Ultra

Η Salomon παρουσιάζει το νέο της «όπλο» για έμπειρους αθλητές ορεινών αγώνων. Το S-LAB Sense Ultra είναι ένα πανάλαφρο μοντέλο για φυσικό τρέξιμο το οποίο εξελίχθηκε σε συνεργασία με την ελίτ ομάδα αθλητών της εταιρείας.

Share

Η σειρά S-LAB έχει μία μοναδική διαδικασία έρευνας και εξέλιξης. Μηχανικοί, σχεδιαστές και προγραμματιστές συνεργάζονται με τους κορυφαίους αθλητές ώστε να τους βοηθήσουν να μεγιστοποιήσουν την απόδοσή τους. Μία πολύχρονη διαδικασία όπου δοκιμάζονται πολλά πρωτότυπα μέχρι ο κάθε αθλητής να βρει αυτό ακριβώς που του ταιριάζει. Μέσα από αυτή τη διαδικασία η Salomon επιλέγει τα μοντέλα που θα βγουν στην παραγωγή και θα ανήκουν στη σειρά S-Lab.

Το S-Lab Sense σχεδιάστηκε και εξελίχθηκε σε συνεργασία με τον Kilian Jornet με στόχο να τον βοηθήσει να κερδίσει τον διάσημο αγώνα στην Αμερική Western States 100. Ο Kilian χρειαζόταν ένα παπούτσι που να είναι πολύ ελαφρύ, να το φοράει χωρίς κάλτσες, να του επιτρέπει να τρέχει σε όλα τα είδη εδάφους, να διασχίζει ποτάμια, να αντέχει σε σκληρό βραχώδες έδαφος και  παράλληλα να είναι ελαφρύ και άνετο ώστε να μην κουράζει σε τόσο πολύωρες προσπάθειες.

Ιδανικό για αυτούς που τρέχουν πατώντας με το μπροστινό μέρος του ποδιού (forefoot), με χαμηλή απόσταση από το έδαφος και μικρή διαφορά (4 χιλιοστά) ύψους του μπροστινού μέρους με το τακούνι (heeldrop). Με εξαιρετική πρόσφυση, καλή προστασία του ποδιού και πολύ χαμηλό βάρος είναι το ιδανικό αγωνιστικό παπούτσι ορεινών αγώνων.

Η τεχνολογία EndoFit επιτρέπει την απόλυτη εφαρμογή στο πόδι εσωτερικά που επιτρέπει να φορεθεί και χωρίς κάλτσα, ενώ η τεχνολογία Sensifit επιτρέπει το τέλειο δέσιμο με αποτέλεσμα την απόλυτη αίσθηση. Το φιλμ Profeel που βρίσκεται στο μπροστά μέρος της σόλας βοηθάει στην απόσβεση των κραδασμών χωρίς να προσθέτει βάρος ενώ το σύστημα Quick Fit επιτρέπει το ταχύτατο και ασφαλές δέσιμο του κορδονιού.

Πλέον είναι διαθέσιμη και η έκδοση SoftGround, δηλαδή η σόλα του Speedcross προσαρμοσμένη στο Sense με αποτέλεσμα να έχουμε δύο μοντέλα που καλύπτουν όλες τις αγωνιστικές ανάγκες σε κάθε είδους επιφάνεια!

Όπως μας λέει η υπεύθυνη της Salomon στη γραμμή παραγωγής, Robert Cristelle «με τα δύο αυτά μοντέλα δίνουμε τη δυνατότητα σε όλους τους αθλητές να έχουν πρόσβαση στην κορυφαία τεχνολογία, την ίδια ακριβώς που χρησιμοποιούν και οι ελίτ αθλητές της ομάδας μας».

Πατήστε εδώ για να δείτε τα νέα της Salomon στη χώρα μας στη σελίδα στο facebook.

[!%ARTICLE_MODULE_ID:109:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Φτάσε γρηγορότερα στο αύριο της δρομικής προπόνησης, με έναν Technogym Run
30 χρόνια εμπειρίας και γνώσης στο fitness ενσωματώνονται στο απόλυτο running tool
Mizuno Wave Neo Collection
Η νέα High Performance Running συλλογή με την χαμηλότερη περιβαλλοντική επίδραση στην ιστορία της Mizuno
New Balance FuelCell SC Elite v4 & FuelCell Rebel v4
Έφτασαν τα νέα μοντέλα της πιο εκρηκτικής σειράς της New Balance
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο