Το Nike Air Pegasus έφτασε τα 30

Tα 30 του χρόνια γιορτάζει το Air Pegasus της Nike και έρχεται ελαφρύτερο, κομψότερο και καλύτερο από ποτέ. Πρόκειται για ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της αμερικάνικης εταιρείας που τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του το τοποθέτησαν, επάξια, ψηλά στις προτιμήσεις των δρομέων όλου του κόσμου. Το Air Pegasus έκλεψε την καρδιά και το πρωταθλητή μεγάλων αποστάσεων Mo Farah που το έχει επιλέξει ως μοντέλο προπόνησης. Δείτε περισσότερες πληροφορίες.

Share

Οι δρομείς κάθε επιπέδου γνωρίζουν ότι η επιτυχία απαιτεί χρόνο – και πολλή σκληρή δουλειά. Εδώ και τρεις δεκαετίες, το Nike Air Pegasus εξελίσσεται χρόνο με το χρόνο και έχει αναδειχθεί σε ένα κλασικό, αξιόπιστο παπούτσι για τρέξιμο, καλύπτοντας με συνέπεια τις ανάγκες των δρομέων και κερδίζοντας σταθερά την εμπιστοσύνη τους.

Τώρα, το νέο Air Pegasus+ 30 αξιοποιεί τη σύγχρονη τεχνολογία για να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο και να γίνει ελαφρύτερο από ποτέ.
«Το Pegasus είναι ένα από τα αγαπημένα μου παπούτσια» δηλώνει ο παγκόσμιος πρωταθλητής μεγάλων αποστάσεων Mo Farah, που προπονείται συχνά με το Nike Air Pegasus. «Είναι πολύ σημαντικό τα παπούτσια να έχουν πολύ καλούς αντικραδασμικούς πάτους, να είναι όσο το δυνατόν ελαφρύτερα, αλλά και να προσφέρουν την απαραίτητη στήριξη».
 
Στα 30 αυτά χρόνια, το Pegasus βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις των δρομέων, που το αγαπούν για τους αντικραδασμικούς πάτους Nike Zoom, την εκπληκτική του εφαρμογή και το μικρό βάρος του. Αν και εξελίσσεται διαρκώς, το Pegasus έχει παραμείνει πιστό στις ρίζες του, διατηρώντας τα αξιόπιστα χαρακτηριστικά που απαιτούν πλέον οι δρομείς.
 
Τώρα οι βελτιώσεις εστιάζονται σε τρεις ζώνες εφαρμογής: το μπροστινό μέρος του πέλματος, το μεσαίο μέρος του πέλματος και τη φτέρνα. Στρατηγικά τοποθετημένα στρώματα χωρίς ραφές χαρίζουν λείο εσωτερικό και εξαιρετικά ελαφριά αίσθηση. Το ειδικό πλέγμα της Nike παρέχει αποτελεσματική στήριξη και εξαερισμό, ενώ η μονάδα Nike Zoom στη φτέρνα προσφέρει ευέλικτη προστασία από τους κραδασμούς. Το εσωτερικό προστατευτικό της φτέρνας αγκαλιάζει σταθερά το πίσω μέρος του πέλματος.
 
Το μοντέλο Pegasus είναι διάσημο για τη σταθερή εφαρμογή του. Τώρα, το Nike Air Pegasus+ 30 διαθέτει την επένδυση Fitsole ώστε να προσαρμόζεται στο σχήμα του πέλματος. Η ανακλαστική επίστρωση κάτω από το πάνω μέρος καθιστά τους δρομείς καλύτερα ορατούς σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.
Το περιβαλλοντικά προτιμητέο καουτσούκ στην ανάγλυφη εξωτερική σόλα δεν είναι μόνο ανθεκτικό, αλλά παρέχει και γερή πρόσφυση πολλαπλών επιφανειών. Προσεκτικά τοποθετημένες εύκαμπτες ραβδώσεις –βαθύτερες στα πλάγια και πιο ρηχές στη μέση– υποβοηθούν τον φυσικό, αβίαστο βηματισμό.
30 χρόνια μετά, το Pegasus έχει διανύσει εκατομμύρια χιλιόμετρα. Σήμερα, το Nike Air Pegasus+ 30 δίνει ώθηση στην επόμενη γενιά για ένα νέο ταξίδι.
 
Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα για το σχεδιασμό του NikeAirPegasus+ 30, από τον MoFarah και τον MarkMiner (NikeSeniorFootwearDesigner).
 
Για περισσότερες πληροφορίες για την νέα έκδοση του Pegasus πατήστε εδώ.
Μείνετε συντονισμένοι στο https://www.facebook.com/NikeRunningGreece για ακόμα περισσότερα νέα.
 
 
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Φτάσε γρηγορότερα στο αύριο της δρομικής προπόνησης, με έναν Technogym Run
30 χρόνια εμπειρίας και γνώσης στο fitness ενσωματώνονται στο απόλυτο running tool
Sunnto Vertical Solar
H νέα solar εκδοχή στη σειρά Vertical
New Balance FuelCell SC Elite v4 & FuelCell Rebel v4
Έφτασαν τα νέα μοντέλα της πιο εκρηκτικής σειράς της New Balance
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο