Επιστροφή της Reef στην ελληνική αγορά

Η Reef κάνει δυναμικό comeback και ξανασυστήνεται από την αρχή στο ελληνικό κοινό

Share

Η Reef μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο του surf και του active and beach lifestyle επιστρέφει και πάλι στην ελληνική αγορά.
Οι λέξεις κλειδιά που αντιπροσωπεύουν το πνεύμα και την κουλτούρα της γνωστής εταιρείας είναι η καινοτομία και η τεχνολογία. Η ομάδα της Reef είναι αφοσιωμένη στην αποστολή της, που είναι να δημιουργεί από τα καλύτερα υποδήματα στον κόσμο στον τομέα της και εργάζεται συνεχώς σε ό,τι αφορά την ανάπτυξη και την επένδυση σε νέες τεχνολογίες για να διασφαλίσει ότι παραμένει την κορυφή. Χρησιμοποιεί πάντα υλικά, τα οποία είναι εναρμονισμένα με τους κανόνες του περιβάλλοντος ως βασική αρχή, και οι τεχνολογίες της αποτελούν συνώνυμο της ποιότητας, της άνεσης και της άριστης εφαρμογής. Αυτός είναι και ο λόγος που η Reef δεν είναι ένα brand ανταγωνιστικό προς τους δημιουργούς flip-flops αλλά θα μπορούσε πολύ άνετα να συγκριθεί με δημιουργoύς υποδημάτων.

Η ολοκληρωμένη συλλογή Reef Footwear & Apparel θα διατίθεται σε τέσσερα σημεία πώλησης μέσα σε καταστήματα και shop-in-shop της The North Face σε Golden Hall, Attica City Link, Athens Heart και Mediterranean Cosmos Thessaloniki καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφοφίες στο τηλ.: 2103449300 VF Hellas.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Asics Gel Nimbus 26
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Asics
Φτάσε γρηγορότερα στο αύριο της δρομικής προπόνησης, με έναν Technogym Run
30 χρόνια εμπειρίας και γνώσης στο fitness ενσωματώνονται στο απόλυτο running tool
New Balance Fuelcell Rebel v4
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της New Balance
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο