Creative SXFI AIR

Με τα SXFI AIR απολαμβάνεις κάθε στιγμή της μέρας σου ιδανικό ήχο χάρη στην ενσωματωμένη τεχνολογία SUPER X-FI

Share

Λαμβάνοντας 15 διακρίσεις στα CES 2019 Awards και εξοπλισμένα με τις καλύτερες τεχνικές προδιαγραφές της Creative, τα Bluetooth/USB-C ακουστικά SXFI AIR αποτελούν το επόμενο φυσικό βήμα στην κατασκευή ακουστικών με ενσωματωμένη τεχνολογία Super X-Fi. 

Οι οδηγοί νεοδμίου των 50mm που διαθέτουν έχουν παραμετροποιηθεί κατάλληλα, ώστε να παράγουν ισχυρό ήχο (20 Hz – 20 kHz, 32Ω) χωρίς παραμορφώσεις, κάτι που είναι απόλυτα απαραίτητο για τους λάτρεις της μουσικής και του σινεμά. Ενώ η διάρκειας έως 10 ώρες (σε λειτουργία Bluetooth) μπαταρία, εγγυάται ακουστική εμπειρία μέχρι τελικής πτώσεως.

Τα SXFI AIR διαθέτουν φωτισμό RGB, υποδοχή SD η οποία τα μετατρέπει σε αυτόνομη συσκευή αναπαραγωγής MP3 αρχείων, Quick-Release, Mesh Fabric μαξιλαράκια από Memofy Foam για απόλυτη άνεση και εφαρμογή και πτυσσόμενο μικρόφωνο NanoBoom.

Αλλά το πιο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό των SXFI AIR είναι ότι μέσω της dedicated εφαρμογής SXFI, ο χρήστης μπορεί να διαμορφώσει ένα εξατομικευμένο προφίλ ανάλογα με την μορφολογία του προσώπου (κάτι που γίνεται εφικτό για πρώτη φορά σε ένα ακουστικό) που θα αποδίδει τέλειο ήχο αποκλειστικά για εκείνον!!!

Αν πάλι είσαι Gamer και δεν σε ενδιαφέρει τόσο πολύ η wireless φορητότητα τότε υπάρχει η ενσύρματη λύση/ USB του SXFI AIR C, που είναι ιδανικό για κάποιον που θέλει να το χρησιμοποιήσει σε σταθερό ή φορητό υπολογιστή ή στις κονσόλες παιχνιδιών.

Πως λειτουργεί η SUPERX-FI
Φανταστείτε την εμπειρία ακρόασης ενός πολυτελούς ηχητικού συστήματος, και αναδημιουργήστε την ίδια εμπειρία μέσω ενός ακουστικού – το ίδιο βάθος, την ίδια λεπτομέρεια, τον ίδιο ρεαλισμό κτλ. Είναι σαν τη μαγεία της 3D ολογραφίας, αλλά στον ήχο.

Αξιοποιώντας την τεχνολογία ακριβείας κορυφαίας ποιότητας που χαρτογραφεί τη ξεχωριστή ακουστική ενός ηχητικού συστήματος που προβάλλει ήχο στο ανθρώπινο αυτί σε τρισδιάστατο χώρο, η εμπειρία ολογραφικού ήχου Super X-Fi μεταφράζει έξυπνα αυτές τις πολύπλοκες πληροφορίες σε μια πανομοιότυπη εμπειρία ακρόασης για τα ακουστικά.

Επιπλέον, όλοι ακούν διαφορετικά τον ήχο στον πραγματικό κόσμο, ανάλογα με το σχήμα των αυτιών και τη δομή του κεφαλιού. Η Super X-Fi χρησιμοποιεί περαιτέρω την Τεχνητή Νοημοσύνη για να χαρτογραφήσει το σχήμα του αυτιού και το προφίλ κεφαλής του ατόμου και στη συνέχεια χρησιμοποιεί έναν υπολογιστικά πολύπλοκο αλγόριθμο για να μεταμορφώσει και προσαρμόσει τον ήχο σε κάθε άτομο έτσι ώστε να ακούγεται τέλειο για όλους και για αυτό που ακούν στον πραγματικό κόσμο.

Τα SXFI AIR  και AIR C είναι συμβατά με συσκευές Android, iOS, PC, PS4, Nintendo Switch και Mac.

Δείτε περισσότερα για τα προϊόντα της Creative στη χώρα μας στο facebook: Creative Labs

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Saucony Ride 17
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Saucony
Με το PUMA Fast-R Nitro Elite 2, θα φτάσεις εκεί που θες: στην κορυφή!
Επιστροφή ενέργειας και αντικραδασμική προστασία για δρομείς υψηλών επιδόσεων
Sunnto Vertical Solar
H νέα solar εκδοχή στη σειρά Vertical
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο