Powercap Sport

Προστασία από τον ήλιο, το κρύο και το σκοτάδι με ένα προϊόν

Share

Έφτασαν και στην Ελλάδα τα αγαπημένα καπέλα με ενσωματωμένο φωτισμό LED της Αμερικάνικης Powercap που μόλις παρουσίασε η εταιρεία Unique Products Hellas.

Από τη μεγάλη γκάμα της Powercap ξεχωρίζει η σειρά Sport που είναι ειδικά σχεδιασμένη για αθλητές. Τα καπέλα έχουν πολύ μικρό βάρος – λιγότερο από 100 γραμμάρια με τις μπαταρίες – και είναι φτιαγμένα από ύφασμα microfiber quickdry ώστε να προσφέρουν διαχείριση του ιδρώτα για μεγαλύτερη άνεση. Το καπέλο, εκτός από το μικρό του βάρος, «κρύβει» και άλλες εκπλήξεις που θα βρουν ιδιαίτερα χρήσιμες οι δρομείς. Συγκεκριμένα, πίσω από τον φωτισμό του κρύβονται 6 πατενταρισμένες τεχνολογικές καινοτομίες φωτισμού LED αλλά και ένας αξιόπιστος μηχανικός διακόπτης που προστατεύει τις μπαταρίες από αποφόρτιση όταν δεν χρησιμοποιούμε τον φωτισμό του καπέλου.

Τα καπέλα Powercap Sport είναι ιδανικά για όσους προπονούνται οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, μιας και προστατεύουν από τον ήλιο αλλά και από το βραδινό κρύο ενώ παράλληλα φωτίζουν αποτελεσματικά τον χώρο που κινείται ο κάθε δρομέας. Επιπλέον, φέρουν μια διακριτική ανακλαστική λωρίδα ασφαλείας γύρω τους ώστε ο αθλητής να είναι ευδιάκριτος και έτσι να μπορεί να κινηθεί με περισσότερη ασφάλεια στο σκοτάδι.

Από την Powercap ξεχωρίζουν, επίσης, και οι σκούφοι της  με φωτισμό LED, που είναι ιδανικοί για αθλητικές δραστηριότητες, και όχι μόνο, όταν το κρύο είναι «τσουχτερό», οι οποίοι μάλιστα μπορούν να φορεθούν και κάτω από κράνος.

Σε σχέση με έναν φακό κεφαλής, οι λύσεις που προσφέρει η Powercap είναι πιο ολοκληρωμένες καθώς με ένα μόνο προϊόν ο κάθε αθλούμενος απολαμβάνει προστασία από τον ήλιο, το κρύο και το σκοτάδι με τον πιο άνετο και διακριτικό τρόπο.
Τα καπέλα της Powercap πέρα από τα σπορ είναι πολύ χρήσιμα και σε άλλες δραστηριότητες στο σπίτι, το αυτοκίνητο ή τις διακοπές μας ενώ όλα τα παραπάνω προϊόντα πλένονται, αρκεί απλά να αφαιρέσουμε πρώτα τις μπαταρίες.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της Powercap αλλά και τις τιμές τους μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Unique Products Hellas ή εναλλακτικά μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο 210-9709751.

[!%ARTICLE_MODULE_ID:975:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
On Cloudmonster 2
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της On
Saucony Ride 17
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Saucony
Puma Velocity 3
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Puma
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο