Saucony Ride 15

Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Saucony

Share
Saucony Ride 15

Το Saucony Ride 15 ανήκει στην κατηγορία: CUSHION

Η γνώμη μας:

Η φιλοσοφία της απλότητας και η χρήση δοκιμασμένων υλικών από την Saucony, οδήγησε σε μία ακόμα επιτυχημένη έκδοση του Ride. Ο σχεδιασμός της σόλας με τον αφρό PWRRUN να κυριαρχεί, έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Εξαιρετικά άνετο πάτημα και εφαρμογή, κορυφαία προστασία από τους κραδασμούς που διαρκεί και πολύ ομαλό ρολάρισμα είναι τα βασικά του χαρακτηριστικά.

Έτσι, ακόμα και σε 3ωρο τρέξιμο, η συμπεριφορά τους ήταν πολύ ικανοποιητική, τόσο από θέμα αίσθησης της κούρασης όσο και άνεσης αφού η διαπνοή που εξασφαλίζει, το απλό σχετικά επάνω μέρος, ήταν επαρκέστατη. Στα πιο γρήγορα κομμάτια, είχε επίσης πολύ καλή συμπεριφορά ακολουθώντας με ευκολία τις αλλαγές ρυθμού.

Στο εσωτερικό η γλώσσα είναι ενσωματωμένη σαν κάλτσα με την ενδιάμεση σόλα, ενώ η εσωτερική σόλα είναι ιδιαίτερα ενισχυμένη αυξάνοντας περαιτέρω την αποσβεστική του ικανότητα. Ένα ακόμα δυνατό του σημείο είναι η σταθερότητα στο πάτημα αφού η επιφάνεια της εξωτερικής σόλας είναι ιδιαίτερα φαρδιά, ενώ και στο θέμα της πρόσφυσης ανταποκρίνεται άψογα σε κάθε επιφάνεια.

Αρκετά «σφιχτό» είναι και το δέσιμο του στην περιοχή του αχίλλειου, ασφαλίζοντας το πόδι στη σωστή θέση, ενώ η μικρή θηλιά στο πίσω μέρος είναι ιδιαίτερα πρακτική όταν τα φοράμε. Σε γενικές γραμμές πρόκειται για μια πραγματική αναβάθμιση του Ride που μας άφησε πολύ ικανοποιημένους.

Το προτείνουμε:

Σε δρομείς με ουδέτερο πάτημα, για τις καθημερινές προπονήσεις, για πιο χαλαρές διαλειμματικές και tempo αλλά και Long run.

Τι άλλαξε:

Αισθητά χαμηλότερο βάρος, καλύτερη απόσβεση κραδασμών και σταθερότητα

Βασικές Τεχνολογίες:       

PWRRUN, FORMFIT

Εδάφη δοκιμής:

Άσφαλτος, χώμα, πεζοδρόμια, ταρτάν

Τρέξαμε:

105 χλμ.

Βάρος / Τιμή:

249 γρ. / 145 €

Εταιρεία:

VETO, T. 210 4839480, https://saucony.veto.gr/

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ του Saucony Ride 15:

Σταθερότητα: 91%
Απορρόφηση κραδασμών: 93%
Πρόσφυση: 92%
Άνεση: 93%
Ελαστικότητα: 93%
Σχέση τιμής απόδοσης: 95%

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Sunnto Vertical Solar
H νέα solar εκδοχή στη σειρά Vertical
New Balance Fuelcell Rebel v4
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της New Balance
On Cloudmonster 2
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της On
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο