ON Cloudvista

Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της ON

Share
ON Cloudvista

To ON Cloudvista ανήκει στην κατηγορία: TRAIL

Η γνώμη μας:

Η νέα πρόταση της On στην κατηγορία trail ακούει στο όνομα Cloudvista. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά δομημένο και συνάμα ελαφρύ παπούτσι, με μεσαία αποσβεστική ικανότητα, γεγονός που δίνει σιγουριά στο πάτημα, αφού δεν νιώσαμε σε κανένα σημείο να «βουλιάζει», ενώ τα πόδια μας παρέμειναν προστατευμένα σε όλη τη διάρκεια των προπονήσεων που κυμάνθηκαν από 50’ έως 120’.. Όλα τα παραπάνω οφείλονται στον αφρό της On, Helion, που προσαρμόζει την απόδοσή του ανάλογα με το πάτημα.

Ξεχωρίσαμε την εξαιρετική του πρόσφυση χάρη στην οποία το πόδι «γαντζώνει» στο έδαφος, μεταφέροντας όλη την εφαρμοζόμενη δύναμη, κάτι εξαιρετικά χρήσιμο ιδιαίτερα στα ανηφορικά κομμάτια. Η σιγουριά της καλή πρόσφυσης παρέμεινε στα επίπεδα και κατηφορικά κομμάτια με τη διαφορά ότι στις απότομες κατηφόρες, το πέλμα «γλυστρούσε» ελαφρώς στο εσωτερικό, αφού το επάνω μέρος αποτελείται από ένα ανθεκτικό μεν και διαπνέον υλικό, το οποίο όμως δεν εφαρμόζει απόλυτα στο πέλμα.

Έτσι, από τη μια ήταν εξαιρετικά άνετο, αλλά στα γρήγορα κατηφορικά κομμάτια ή στις απότομες αλλαγές κατεύθυνσης θα το θέλαμε λίγο πιο «σφιχτό». Αρκετά βοηθητικό είναι και το προστατευτικό από TPU στην περιοχή των δακτύλων. Τέλος, το σύστημα επίδεσης των κορδονιών σταθεροποιεί σωστά το πέλμα, όμως τα κορδόνια ίσως θα έπρεπε να είναι λίγο πιο «φαρδιά».

Το προτείνουμε:

Σε δρομείς που τρέχουν συχνά σε ανώμαλο και γενικότερα ορεινό έδαφος για προπονήσεις μικρής και μεσαίας διάρκειας. Κατάλληλο και για τρέξιμο στην άσφαλτο.

Τι άλλαξε:

Νέο μοντέλο

Βασικές Τεχνολογίες:

Helion, MissionGrip, CloudTec

Εδάφη δοκιμής:

Χωμάτινα μονοπάτια, Ορεινό έδαφος, άσφαλτος

Τρέξαμε:

75 χλμ.

Βάρος / Τιμή:

280 γρ. / 149.9 €

Εταιρεία:

PANELLINIOS AGORA GAMES PC, T. 210 6749609, https://www.pagames.gr/

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Σταθερότητα: 92%
Απορρόφηση κραδασμών: 90%
Πρόσφυση: 94%
Άνεση: 92%
Ελαστικότητα: 91%
Σχέση τιμής απόδοσης: 92%

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
On Cloudmonster 2
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της On
Με το PUMA Fast-R Nitro Elite 2, θα φτάσεις εκεί που θες: στην κορυφή!
Επιστροφή ενέργειας και αντικραδασμική προστασία για δρομείς υψηλών επιδόσεων
Asics Gel Nimbus 26
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Asics
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο