New Balance FreshFoam X 880v12

Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της New Balance

Share
New Balance FreshFoam X 880v12

To New Balance FreshFoam X 880v12 ανήκει στην κατηγορία: CUSHION

Η γνώμη μας:

Η σειρά των 880 παραδοσιακά αποτελεί την επιτομή του «καθημερινού μοντέλου» (everyday trainer) για τρέξιμο για τη μεγάλη μάζα των δρομέων. Στην 12η έκδοση εξακολουθεί να παρέχει όλα όσα χρειάζεται ο μέσος δρομέας για την καθημερινή προπόνησή του εστιάζοντας περισσότερο στην άνεση και στην ανθεκτικότητα. Η άνεση εξασφαλίζεται με τον FRESHFOAM X, τον αφρό της σόλας  – που υπήρχε και στην 11η έκδοση και συνεχίζει και στο 12 και μάλιστα σε αφθονία – και προσφέρει πολύ μαλακό πάτημα και ώθηση, καθώς και με τα μαλακά υλικά στο εσωτερικό και την ευρυχωρία στο μπροστινό τμήμα στα δάχτυλα.

Η «τοποθέτηση» του πέλματος μέσα στο παπούτσι χάρη στο drop των 10mm (27mm πίσω – 17mm μπροστά) ενισχύει την αίσθηση αυτή δημιουργώντας ένα ασφαλές και αναπαυτικό περιβάλλον ιδανικά όταν πρόκειται για ελεγχόμενους και όχι γρήγορους ρυθμούς. Σε ό,τι αφορά την ανθεκτικότητα, η πλουσιοπάροχη επίστρωση με σκληρό ελαστικό υλικό στη σόλα (Ν-Durance) και το νέο σφιχτό mesh υλικό στο άνω μέρος, ίσως το θέλαμε λίγο πιο διαπνέον, εγγυώνται –και το διαπιστώσαμε στην πράξη – μεγάλη αντοχή στο χρόνο και στην καταπόνηση, σε όλες τις επιφάνειες του παπουτσιού.

Πρόκειται για μία πολύ ασφαλή και συνάμα οικονομική επιλογή για δρομείς που τρέχουν σε αργούς ρυθμούς ή για τις πιο αργές προπονήσεις των πιο «γρήγορων» (Long Run, συνεχόμενα κλπ.) με το πλεονέκτημα ότι διατηρεί για καιρό όχι μόνο την εμφάνιση, αλλά κυρίως τη λειτουργικότητά του.

Το προτείνουμε:

Σε δρομείς με πλατύ πέλμα, ακόμα και πλατυποδία ή ήπιο υπερπρηνισμό, που θέλουν άνεση στο καθημερινό τους τρέξιμο. Ιδανικό για Long Run και συνεχόμενα.

Τι άλλαξε:

Περισσότερο υλικό στη σόλα, πιο μαλακό πάτημα

Βασικές Τεχνολογίες:

Fresh Foam X, EVA, Engineered Air Mesh, N-Durance, LWSR

Εδάφη δοκιμής:

Άσφαλτος, ταρτάν, χώμα

Τρέξαμε:

85 χλμ.

Βάρος / Τιμή:

298 γρ. / 139.95 €

Εταιρεία:

STARTLINE, T. 210 8160100, www.newbalance.gr

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Σταθερότητα: 90%
Απορρόφηση κραδασμών: 94%
Πρόσφυση: 94%
Άνεση: 95%
Ελαστικότητα: 91%
Σχέση τιμής απόδοσης: 94%

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
UA Infinite Elite: Το κορυφαίο δεν γνωρίζει όρια
Γνώρισε το κορυφαίο μοντέλο της Under Armour
Sunnto Vertical Solar
H νέα solar εκδοχή στη σειρά Vertical
On Cloudmonster 2
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της On
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο