Suunto 9 Peak Full Titanium Black

Το νέο μέλος της βραβευμένης σειράς Suunto Peak

Share
Suunto 9 Peak Full Titanium Black

Η Suunto, ο παγκόσμιος ηγέτης στα αθλητικά ρολόγια, τους υπολογιστές κατάδυσης και τις πυξίδες ανακοινώνει την κυκλοφορία του Suunto 9 Peak Full Titanium Black.

Η εμβληματική συλλογή της εταιρείας ενισχύεται ακόμα περισσότερο με την προσθήκη ενός premium μοντέλου, το οποίο διαθέτει λουράκι τιτανίου με επίστρωση άνθρακα που του χαρίζει διαμαντένια όψη. Ο κομψός σχεδιασμός και η υψηλή αισθητική του κάνουν το Suunto 9 Peak Full Titanium Black ένα εκλεπτυσμένο αθλητικό ρολόι, ιδανικό για επίσημες περιστάσεις αλλά και για περιπέτεια και αθλητισμό, χάρη στο έξτρα εύκαμπτο λουράκι από σιλικόνη.

Όλη η σειρά Suunto 9 Peak, συμπεριλαμβανομένου του ολοκαίνουριου Suunto 9 Peak Full Titanium Black, κατασκευάζεται στη Φινλανδία με 100% ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα. Το νέο αθλητικό ρολόι διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που οδήγησαν τη σειρά Suunto 9 Peak στην κορυφή της κατηγορίας της, συμπεριλαμβανομένων πάνω από 80 λειτουργιών αθλημάτων με εξατομικευμένες επιλογές προβολής, μπαταρίας μακράς διαρκείας, η οποία αντέχει από 25 ώρες, με την καλύτερη δυνατή ακρίβεια GPS, έως 7 ημέρες, στη λειτουργία «Tour», δυνατότητες μέτρησης οξυγόνου στο αίμα και πλήρους φόρτισης της μπαταρίας εντός μίας ώρας.

Suunto 9 Peak Full Titanium Black

Με το νέο premium μοντέλο Suunto Peak, οι χρήστες έχουν ό,τι χρειάζονται σε ένα ρολόι, για κορυφαίες εμπειρίες στη φύση και απαράμιλλο στιλ ακόμα και στα πιο απομονωμένα μονοπάτια.

Το Suunto 9 Peak Full Titanium Black διατίθεται με ένα επιπλέον λουράκι από σιλικόνη για αθλητική χρήση και θα είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία σε επιλεγμένες αγορές, στις 12 Απριλίου. Η αγορά θα γίνεται μέσω επιλεγμένων καταστημάτων λιανικής πώλησης στην Ελλάδα.

Τα performance ρολόγια Suunto διανέμει στην Ελλάδα η εταιρεία Shop & Trade.

Σχετικά με τη Suunto:

Η Suunto ιδρύθηκε το 1936, όταν ο Φινλανδός μηχανικός Tuomas Vohlonen ανακάλυψε τη μέθοδο μαζικής παραγωγής για τις πυξίδες υγρού τύπου. Από τότε, η Suunto παραμένει στην πρώτη γραμμή του σχεδιασμού και της καινοτομίας για τα αθλητικά ρολόγια, τους υπολογιστές βυθού και όλα τα εργαλεία που χρησιμοποιούν οι λάτρεις της περιπέτειας σε ολόκληρο τον κόσμο. Από τα ψηλότερα βουνά έως τα βάθη των ωκεανών, η Suunto εξοπλίζει τους λάτρεις της περιπέτειας σωματικά και πνευματικά για να κατακτήσουν νέα εδάφη. Τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας και το εργοστάσιο βρίσκονται στη Vantaa, στη  Φινλανδία. Η εταιρία είναι θυγατρική της Amer Sports Corporation, στην οποία ανήκουν επίσης τα σήματα Salomon, Arcteryx,  Peak Performance,  Atomic, Wilson and Precor.

www.facebook.com/Suunto.Greece             
www.instagram.com/suuntogreece/?hl=el                                     

Suunto 9 Peak Full Titanium Black

Λίγα λόγια για τη Shop & Trade:

Η  Shop & Trade διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο χονδρικής πώλησης ειδών ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ με περισσότερους από 1500 πελάτες. Δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, την Κύπρο και την ευρύτερη περιοχή της Ν.Α Ευρώπης. Παράλληλα, η εταιρία διατηρεί ένα εκτενές δίκτυο με 1527 σημεία πώλησης στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Διαθέτει ακόμη, μια ευρεία γκάμα εμπορικών σημάτων, την οποία και εμπλουτίζει σε μόνιμη βάση. Το χαρτοφυλάκιο της Shop & Trade περιλαμβάνει πάνω από 40 σήματα, μεταξύ των οποίων τα: Guess, Superdry, Pepe Jeans, Versace Jeans, Trussardi, Desigual, Birkenstock, Ash shoes, Hackett, US Polo, Salomon, Quiksilver, Billabong, Burton κ.ά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Puma Velocity 3
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Puma
Asics Gel Nimbus 26
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Asics
On Cloudmonster 2
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της On
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο