Puma Deviate Nitro

Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Puma

Share
Puma Deviate Nitro

Κατηγορία: CARBON PLATED – CUSHION

Η γνώμη μας για το Puma Deviate Nitro:

Με τον ανταγωνισμό στην κατηγορία να εντείνεται συνεχώς, η Puma αποφάσισε να αντιδράσει δυναμικά, σχεδιάζοντας από λευκή σελίδα τα νέα της μοντέλα. Το Puma Deviate Nitro είναι το κορυφαίο της σειράς που διαθέτει όχι μόνο τον νέο αφρό Nitro, αλλά και το έλασμα από ανθρακονήματα Innoplate.

Στην πράξη, τώρα, πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο σύνολο, που πραγματικά το απολαύσαμε σε κάθε προπόνηση. Την αίσθηση του Nitro τη γνωρίσαμε από τη δοκιμή του Velocity στο προηγούμενο τεύχος. Στο Deviate η κατάσταση είναι ακόμα καλύτερη! Το Innoplate είναι τοποθετημένο ανάμεσα σε δύο στρώσεις από Nitro με αποτέλεσμα να λειτουρεί ως μοχλός, επιστρέφοντας ενέργεια σε κάθε βήμα βελτιώνοντας τη δρομική οικονομία. Κάνει, δηλαδή, το τρέξιμο πιο εύκολο και αποδοτικό.

Έτσι, στις διαλειμματικές και γενικότερα στο πιο γρήγορο τρέξιμο, βοηθά σημαντικά αφού ρολάρει εύκολα, ενώ στο τρέξιμο μεγάλης διάρκειας είναι ξεκούραστο και αναπαυτικό. Η εξωτερική σόλα από το νέο ανθεκτικό ελαστικό Pumagrip, προσθέτει σιγουριά σε κάθε βήμα, ειδικά σε ολισθηρά ή βρεγμένα εδάφη. Στο εσωτερικό γύρω από την περιοχή της φτέρνας, ψηλά στο κολάρο, υπάρχει ενσωματωμένο μαξιλαράκι για περισσότερη άνεση και καλύτερη σταθεροποίηση, αν και συνολικά το σημείο αυτό θα πρέπει να ενισχυθεί περαιτέρω. Τέλος, η διαπνοή του είναι ικανοποιητική ολοκληρώνοντας την πολύ καλή του εικόνα.

Το προτείνουμε:

Για καθημερινό τρέξιμο κάθε είδους και σε αρκετά εδάφη, σε δρομείς με ουδέτερο τρέξιμο, αλλά και για συμμετοχή σε αγώνες σε όσους δεν κυνηγούν πολύ υψηλές επιδόσεις.

Τι άλλαξε:

Νέο μοντέλο

Βασικές τεχνολογίες:

Nitro, Innoplate, Pumagrip

Εδάφη δοκιμής:

Άσφαλτος, ταρτάν, χόρτο, χώμα

Τρέξαμε:

90χλμ.

Βάρος / τιμή:

258γρ. / 169,99€

Εταιρεία:

Sportswind, T. 2111088400, https://puma.sportswind.gr/

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

Σταθερότητα: 91%
Απορρόφηση κραδασμών: 94%
Πρόσφυση: 93%
Άνεση: 94%
Ελαστικότητα: 89%
Σχέση τιμής απόδοσης: 93%

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Asics Gel Nimbus 26
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Asics
On Cloudmonster 2
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της On
Φτάσε γρηγορότερα στο αύριο της δρομικής προπόνησης, με έναν Technogym Run
30 χρόνια εμπειρίας και γνώσης στο fitness ενσωματώνονται στο απόλυτο running tool
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο