Asics Glideride

Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Asics.

Share

Κατηγορία: CUSHION

Η γνώμη μας:
Μετά την κυκλοφορία του MetaRide στις αρχές της χρονιάς, ενός μοντέλου υπεροπλισμένου με όλες τις νέες τεχνολογίες της Asics, αναμέναμε με αγωνία την επόμενη κίνηση των Ιαπώνων σχεδιαστών. Η νέα πρόταση ακούει στο όνομα GlideRide και είναι σίγουρο ότι ανοίγει μία νέα σελίδα για την Asics. Από το πρώτο βήμα καταλαβαίνει κανείς ότι πρόκειται για κάτι ξεχωριστό. Η σόλα του, κατασκευασμένη από FlyteFoam και Gel, προσφέρει το απόλυτο πάτημα, και σε συνδυασμό με την τεχνολογία GuideSole, και το ιδιαίτερο σχήμα της, που μοιάζει με τη βάση κουνιστής πολυθρόνας, και το σχετικά χαμηλό drop, ωθεί το πέλμα να ολοκληρώσει το κάθε βήμα γρηγορότερα αλλά και πιο ξεκούραστα.

Το επάνω μέρος του οπτικά είναι απλό και απέριττο, εξασφαλίζει όμως εξαιρετική σταθερότητα και διαπνοή, ενώ το εσωτερικό του προσφέρει απολαυστική άνεση και τον απαραίτητο χώρο για να λειτουργεί σωστά το πέλμα. Η περιοχή της φτέρνας είναι απόλυτα ασφαλής και γενικά η σταθερότητά του δημιουργεί ένα αίσθημα ασφάλειας σε κάθε ταχύτητα. Το καθημερινό μας τρέξιμο ήταν σημαντικά γρηγορότερο, ενώ στις μεγαλύτερες ταχύτητες το αποτέλεσμα μας ξάφνιασε αφού η κούραση ήταν σημαντικά λιγότερη. Το πάτημα στο μπροστινό του μέρος είναι μοναδικό, καθώς είναι όσο πρέπει μαλακό για να νιώθεις την προστασία, αλλά και συνάμα άμεσο για να διευκολύνει την κίνηση. Χωρίς αμφιβολία πρόκειται για ένα μοντέλο που θα οδηγήσει την Asics στη νέα εποχή και θα αποκτήσει σύντομα φανατικό κοινό.

Το προτείνουμε: Σε δρομείς με ουδέτερο τρέξιμο ή και ελαφρύ υπερπρηνισμό, για σχεδόν όλες τις προπονήσεις, αλλά ιδιαίτερα για Long και tempo.

Τι άλλαξε: Νέο μοντέλο

Βασικές Τεχνολογίες: FlyteFoam, Gel, GuideSole

Εδάφη δοκιμής: Άσφαλτος, ταρτάν, πεζοδρόμιο, πλακόστρωτο, χόρτο, χόρτο

Τρέξαμε: 110 χλμ.

Βάρος / Τιμή: 280 γρ. / 170 €*

Εταιρεία: ASC MAP, T. 210 9870970, f: Asics Greece

* Προτεινόμενη λιανική τιμή

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Σταθερότητα 94%
Απορρόφηση κραδασμών 96%
Πρόσφυση 92%
Άνεση 94%
Ελαστικότητα 90%
Σχέση τιμής απόδοσης 94%

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
New Balance FuelCell SC Elite v4 & FuelCell Rebel v4
Έφτασαν τα νέα μοντέλα της πιο εκρηκτικής σειράς της New Balance
Mizuno Wave Neo Collection
Η νέα High Performance Running συλλογή με την χαμηλότερη περιβαλλοντική επίδραση στην ιστορία της Mizuno
Sunnto Vertical Solar
H νέα solar εκδοχή στη σειρά Vertical
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο