Asics Evoride

Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Asics

Share

Κατηγορία: CUSHION / PERFORMANCE

Η γνώμη μας:
Μετά το MetaRide και το GlideRide, αναμέναμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, το Junior της νέας σειράς της Asics, το EvoRide. Μπορεί να έχει τη χαμηλότερη τιμή και λιγότερες τεχνολογίες από τα μο-ντέλα που προαναφέραμε, δεν υστερεί καθόλου όμως σε απόδοση, ενώ για δρομείς που δεν χρειάζονται αυξημένη προστασία και τρέχουν πιο γρήγορα, θεωρούμε ότι είναι το καταλληλότερο. Ήταν αυτό ακριβώς που έλειπε για να συμπληρωθεί η σειρά των «Ride» με ένα γρήγορο και καλοστημένο σύνολο.

Το εσωτερικό του, εξαιρετικά άνετο, αγκαλιάζει αρμονικά το πόδι προσφέροντας επαρκή αερισμό, κάτι που εκτιμήσαμε ιδιαίτερα στα συνεχόμενα μεγάλης διάρκειας αλλά και τις πιο ζεστές μέρες. Το πάτημα του μαλακό, αλλά ταυτόχρονα ιδιαίτερα άμεσο, με αισθητή, αλλά όχι τόσο έντονα, την παρουσία του φαινομένου της «κουνιστής πολυθρόνας» των GlideRide και MetaRide, που ωθεί το πέλμα να ρολάρει, γεγονός που μειώνει τον κίνδυνο να τεμπελιάσει το πέλμα, αλλά με ξεκάθαρο το προφίλ του παπουτσιού που σε προδιαθέτει να τρέξεις γρήγορα.

Η χρήση του αφρού FLYTEFOAM κρύβεται πίσω από όλα αυτά ενώ η τεχνολογία Guidesole, οδηγεί το πέλμα στη σωστή γραμμή, βοηθώντας την ολοκλήρωση κάθε βήματος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στην περιοχή της φτέρνας και γύρω από τον αστράγαλο, νιώσαμε εξαιρετική σιγουριά, ενώ η εξωτερική του σόλα έχει άψογη συμπεριφορά και κράτημα σε όλες τις επιφάνειες, επιτρέποντας μας να βάλουμε άφοβα δύναμη σε κάθε πάτημα, σε απότομες στροφές ή πιο ολισθηρά τερέν.

Το προτείνουμε: Σε δρομείς που αναζητούν ένα γρήγορο και προστατευτικό μοντέλο για καθημερινές προπονήσεις κάθε είδους αλλά και αγώνες.

Τι άλλαξε: Νέο μοντέλο

Βασικές Τεχνολογίες: Asics Gel, FLYTEFOAM, Guidesole, AHAR® OUTSOLE, Jacquard

Εδάφη δοκιμής: Άσφαλτος, Ταρτάν, χώμα, πεζοδρόμιο

Τρέξαμε: 205 χλμ.

Βάρος / Τιμή: 230γρ. / 140€*

Εταιρεία: ASC MAP, T. 210 9870970, f: Asics Greece

* Προτεινόμενη λιανική τιμή

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Σταθερότητα 92%
Απορρόφηση κραδασμών 93%
Πρόσφυση 90%
Άνεση 92%
Ελαστικότητα 91%
Σχέση τιμής απόδοσης 95%

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Φτάσε γρηγορότερα στο αύριο της δρομικής προπόνησης, με έναν Technogym Run
30 χρόνια εμπειρίας και γνώσης στο fitness ενσωματώνονται στο απόλυτο running tool
Με το PUMA Fast-R Nitro Elite 2, θα φτάσεις εκεί που θες: στην κορυφή!
Επιστροφή ενέργειας και αντικραδασμική προστασία για δρομείς υψηλών επιδόσεων
New Balance Fuelcell Rebel v4
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της New Balance
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο