Sunnto 7: Νέες λειτουργίες

Χαμηλή κατανάλωση μπαταρίας με λειτουργία ALWAYS-ON στην οθόνη & GPS με εξοικονόμηση ενέργειας

Share

Με δύο νέες λειτουργίες εξοπλίζεται το smartwatch Suunto 7, που φροντίζουν να μην ξεμείνετε ποτέ από ενέργεια.
Αναλυτικά το Sunto 7 πλέον διαθέτει:

Οθόνη με λειτουργία always-on και χαμηλή κατανάλωση μπαταρίας

Η οθόνη παραμένει ενεργοποιημένη όση ώρα ασκείστε, ώστε να μπορείτε να βλέπετε ανά πάσα στιγμή όλες τις πληροφορίες, χωρίς να χρειάζεται να σηκώσετε το χέρι σας για να την ενεργοποιήσετε.
Χάρη στον επεξεργαστή χαμηλής ενέργειας της Qualcomm®, Snapdragon™ Wear 3100 Platform που είναι ενσωματωμένος στο Suunto 7, η οθόνη παραμένει διαρκώς ενεργοποιημένη καταναλώνοντας ελάχιστη ενέργεια.
Η χαμηλής κατανάλωσης οθόνη με λειτουργία Always-On λειτουργεί στις προβολές sports tracking. Όταν χρησιμοποιείτε τους χάρτες όμως, θα πρέπει να σηκώσετε το χέρι σας για να την ενεργοποιήσετε.

Μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας κατά την προπόνηση

Ως γνωστό, η συνεχής χρήση του GPS καταναλώνει πολλή ενέργεια. Για να κρατάει περισσότερο η μπαταρία κατά την άσκηση, το Suunto 7 διαθέτει πλέον λειτουργία GPS με εξοικονόμηση ενέργειας, που ουσιαστικά μεγαλώνει τα διαστήματα μεταξύ των μετρήσεων του GPS. Η τοποθεσία του χρήστη υπολογίζεται από τον μοναδικό αλγόριθμο FusedTrack™ της Suunto, που χρησιμοποιεί αισθητήρες κίνησης για να υπολογίσει τις κινήσεις του χρήστη μεταξύ των μετρήσεων του GPS. Με αυτόν τον τρόπο, παρατείνεται η διάρκεια της μπαταρίας, χωρίς σημαντικές παρεκκλίσεις στην ακρίβεια εντοπισμού. Πρόκειται για μια  πολύ χρήσιμη λειτουργία σε δραστηριότητες που διαρκούν πολλή ώρα, όπως η πεζοπορία και το σκι, αλλά και σε περιπτώσεις που εξαρχής το επίπεδο της μπαταρίας είναι χαμηλό.

Η εταιρεία Shop & Trade είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος της Suunto στην Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της Suunto στην Ελλάδα στα:
facebook & instagram.

Για να δείτε θέματα υγείας ειδικά για δρομείς πατήστε εδώ.

Σχετικά με τη Suunto:

Η Suunto ιδρύθηκε το 1936, όταν ο Φινλανδός μηχανικός Tuomas Vohlonen ανακάλυψε τη μέθοδο μαζικής παραγωγής για τις πυξίδες υγρού τύπου. Από τότε, η Suunto παραμένει στην πρώτη γραμμή του σχεδιασμού και της καινοτομίας για τα αθλητικά ρολόγια, τους υπολογιστές βυθού και όλα τα εργαλεία που χρησιμοποιούν οι λάτρεις της περιπέτειας σε ολόκληρο τον κόσμο. Από τα ψηλότερα βουνά έως τα βάθη των ωκεανών, η Suunto εξοπλίζει τους λάτρεις της περιπέτειας σωματικά και πνευματικά για να κατακτήσουν νέα εδάφη.

Τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας και το εργοστάσιο βρίσκονται στη Vantaa, στη  Φινλανδία. Η εταιρία είναι θυγατρική της Amer Sports Corporation, στην οποία ανήκουν επίσης τα σήματα Salomon, Arcteryx,  Peak Performance,  Atomic, Wilson and Precor. Τα Google, Android, Google Play, Wear OS by Google και λοιπά αποτελούν εμπορικά σήματα της Google LLC. To Wear OS της Google λειτουργεί με τηλέφωνα που έχουν Android 6.0 + (εκτός της έκδοσης Go) ή με iOS 10.0+. Οι υποστηριζόμενες λειτουργίες μπορεί να ποικίλουν μεταξύ πλατφορμών και χωρών.

Λίγα λόγια για τη Shop & Trade:

Η  Shop & Trade (www.shopandtrade.gr) διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο χονδρικής πώλησης ειδών ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ με περισσότερους από 1500 πελάτες. Δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, την Κύπρο και την ευρύτερη περιοχή της Ν.Α Ευρώπης. Παράλληλα, η εταιρία διατηρεί ένα εκτενές δίκτυο με 1527 σημεία πώλησης στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Διαθέτει ακόμη, μια ευρεία γκάμα εμπορικών σημάτων, την οποία και εμπλουτίζει σε μόνιμη βάση. Το χαρτοφυλάκιο της Shop & Trade περιλαμβάνει πάνω από 40 σήματα, μεταξύ των οποίων τα: Versace Jeans, Guess, Superdry, Pepe Jeans, Desigual, Birkenstock, Ash shoes, Hackett, US Polo, Salomon, Quiksilver, Billabong, Burto, Hurley κ.α..

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Sunnto Vertical Solar
H νέα solar εκδοχή στη σειρά Vertical
Φτάσε γρηγορότερα στο αύριο της δρομικής προπόνησης, με έναν Technogym Run
30 χρόνια εμπειρίας και γνώσης στο fitness ενσωματώνονται στο απόλυτο running tool
Με το PUMA Fast-R Nitro Elite 2, θα φτάσεις εκεί που θες: στην κορυφή!
Επιστροφή ενέργειας και αντικραδασμική προστασία για δρομείς υψηλών επιδόσεων
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο