H μπαταρία Energizer ULTRA+ τώρα με Powerseal Technology

Μερικές φορές χρειάζεται να σπαταλήσεις για να κάνεις… οικονομία. Αυτό έκαναν οι υπεύθυνοι της Energizer «ξοδεύοντας» τρία χρόνια για να δημιουργήσουν την Powerseal Technology. Πρόκειται για την τεχνολογία, που θωρακίζει τις μπαταρίες που τη διαθέτουν, όπως οι Energizer ULTRA+, αυξάνοντας έτσι έως και 10 χρόνια την ικανότητα να διατηρήσουν την ενέργεια τους, η οποία επιπλέον είναι και μεγαλύτερη, με αποτέλεσμα να αποτελούν μία από τις πλέον οικονομικές επιλογές.

Share

Η Νο. 1 μπαταρία δε σταματά να μας εκπλήσσει ποτέ και φυσικά πάντα ευχάριστα. Αυτή τη φορά πρόκειται για την καινοτόμο Powerseal Technology, την τεχνολογία εκείνη που επιτρέπει στα προϊόντα που τη διαθέτουν, όπως τις μπαταρίες Energizer Ultra+, να διατηρούν την ενέργειά τους έως και 10 χρόνια*. 

Φυσικά το παραπάνω αποτέλεσμα δεν είναι τυχαίο. Οι υπεύθυνοι της Energizer «ξόδεψαν» τρία χρόνια στον τομέα της έρευνας και της τεχνολογίας και τελικά οι κόποι τους ανταμείφθηκαν επιτρέποντάς μας να είμαστε πάντα σίγουροι ότι οι μπαταρίες που αγοράζουμε διαθέτουν το 100% της ενέργειάς τους έτσι ώστε να είναι έτοιμες κάθε φορά που τις χρειαζόμαστε προσφέροντάς μας ταυτόχρονα περισσότερο χρόνο δράσης.
 
Και φυσικά, η χρήση λιγότερων μπαταριών έχει ως αποτέλεσμα μικρότερη επιβάρυνση του περιβάλλοντος.
 
*Διάρκεια Ζωής στο ράφι.
 
Σχετικά με την Energizer
Η Energizer είναι η Νο. 1 εταιρεία μπαταριών στην Ελλάδα, με μερίδιο που ξεπερνά το 50% της αγοράς. Διαθέτει μία ευρεία γκάμα προϊόντων και αποτελεί τη μοναδική εταιρεία που παράγει μπαταρίες ΑΑ & ΑΑΑ λιθίου, οι οποίες έχουν την μεγαλύτερη διάρκεια στον κόσμο. Σήμερα η Energizer κατασκευάζει 1 στους 3 φακούς παγκοσμίως και είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στις πωλήσεις επώνυμων επαναφορτιζόμενων μπαταριών.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της Energizer στην ιστοσελίδα: www.energizer.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Φτάσε γρηγορότερα στο αύριο της δρομικής προπόνησης, με έναν Technogym Run
30 χρόνια εμπειρίας και γνώσης στο fitness ενσωματώνονται στο απόλυτο running tool
Puma Velocity 3
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Puma
Sunnto Vertical Solar
H νέα solar εκδοχή στη σειρά Vertical
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο